Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróżka apolonia hogata

Powróżę w ramach nauki

Polecane posty

Gość pauluta
co czeka mnie w tym roku , chodzi mi glownie o moje zycie uczuciowe Paulina, 03.06.1986

Gość joooolta
wrozko a czy cos wiecej moglabys napisac mi na ten temat...gdzie go spotkam, kiedy, jak mam zrobic ten pierwszy krok itp... :) aga 8 grudzien 1980

Gość UpadlyAniol
wróżko... czy on chce do mnie wrocic? jak to sie potoczy...? bardzo prosze o odpowiedz... gorąco pozdrawiam kasia 31.01.86r. piotrek 25.11.82r

Gość EvaVenttt
ja 13.06.1981 on 02.08.1972 jaka widzisz dla Nas przyszlosc, co z nami bedzie?

Gość human
A ja :( jestem na 5 stronie:(

Gość no i właśnie...
Wróżko,pominęłąś mnie ,proszę podaję jeszcze raz ,byłam na 5 str. 23.12.50r.jestem wdową,co mnie czeka,czy będę szczęśliwa.

no i właśnie... Droga Pani mimo swojego wieku, drzemią w Pani jeszcze ogromne pokłady energii, ma Pani wielkie poczucie niezależności, dalej czuje się Pani młoda i atrakcyjna-i tak proszę trzymać bo to prawda. Życie Panią doświadczyło nie raz z pewnością, ale proszę w sobie nie zatracać wiary w szczęście:-) Proponuję Pani wyjazd np. do sanatorium, odpocznie tam Pani i pozna nowych ciekawych ludzi. Pani jeszcze świetnie zniesie tą wycieczkę i nie będzie Pani żałować. Być może pozna Pani interesującą osobę do ciepłych, życzliwych rozmów...może kogoś bliższego... Nie widzę u Pani jakiś wielkich problemów, może tylko czasem zdrówko troszkę zawodzi. Rodzina i znajomi za Panią przepadają, widzę wokół Pani wielu życzliwych ludzi.

Human Ten chłopiec podoba się wielu dziewczynom, jest szczery, czarujący, miły, to romantyk jakich mało. Musi mieć poczucie uwielbienia i miłości. Uwielbia romantyczne kolacje, długie spacery, poczucie bezpieczeństwa i harmonii w związku, nie widzi wad swojej wybranki gdy wejdzie w związek, to nie kłopotliwy partner. Aby go zdobyć, musisz przede wszystkim czymś zainteresować, być opiekuńcza i czarująca ale nie przesadnie gdyż może to źle odebrać. Bądź jego przyjaciółką. Ty za to Gosiu masz bardzo emocjonalną naturę, nie trzymaj długo urazy, pozwól też partnerowi troszkę cię zdominować. Czy parą będziecie trudno powiedzieć, gdyż wokół niego wiele kobiet, ale też się nie zniechęcaj. Widzę dla Ciebie na ten rok zmiany, być może małżeństwo lub dziecko, uprzedzając pytanie nie wiem czy z nim-trudno na tę chwilę powiedzieć ale będziesz szczęśliwa.

Gość no i właśnie...
Wróżko,bardzo dziękuję za wróżbę,może się sprawdzi.Ja rzeczywiście dużo w ostatnich latach przeszłam,w ciągu 2 m-cy straciłam 7 osób/umarli,a 10 m-cy temu zmarł mu najukochańszy mąż/nagle/bardzo cierpię,nie mogę sobie poradzić w tej samotności.Pozdrawiam serdecznie.

Gość sddsddss
a mnie pani opuscila... jeszcze raz ... ja 14.02.92 on 19.11.89 .. czy mnie kocha i ogolnie na temat naszego zwiazku

Gość madzia987
wróżko ja zostałam pominięa magda 28.06.1970 i mirosław 19.10.1966 chciałam sie dowiedzieć czy nasze problemy finansowe sie skończą i czy bedziemy szczesliwi

Gość prosze o wrozbe10
11:55 [zgłoś do usunięcia] prosze o wrozbe10 Witam Wrożko Prosze o wrożbę Jak potoczy się moje zycie zawodowe i prywatne w tym roku ? Czy moge prosic o jakies wskazowki? Czy widzisz jakiegoś mezczyzne przy moim boku? Ania 21/7/85 Pozdrawiam Przypominam sie:)

Gość Human
Dziekuje za wróżbe , wiem że w okół niego wiele kobiet a ja o każdą jestem zazdrosna:(

ja też poproszę :) Chciałabym rozkręcić własną działalność opartą na imporcie towarów z zagranicy. Czy to dobry pomysł, w sensie czy przyniesie jakieś zyski? Kaśka 06.03.1980

Gość kate kate
a jak nazywa sie ta druga wrozka na cafe?

droga wrozko to moja data ur. 6.09.1989-Natalia i jego 25.07.1988-Artur i to moje pytanie: jak sie nam ułoży życie ?

sddsddss Jesteś bardzo wrażliwą osobą, mocną w swoich poglądach, cenisz wolność, niezależność, lubisz być tam gdzie dużo się dzieje. On chłodny w okazywaniu uczuć, skłonny do romansów i przelotnych flirtów,długo pamięta urazy, krytyczny do niektórych ludzi. Bez pasji w swoim życiu będzie bardzo nieszczęśliwy, a super jak te pasje dzielić może z partnerem. Nie lubi sprzeciwów, bardzo emocjonalnie podchodzi do życia. Ogólnie widzę, że jest wam po drodze razem ale czy szczęście to zależy od was i od tego jak zadbacie o wasz związek. To może być związek z problemami, ale czy można ich uniknąć?

Gość UpadlyAniol
wróżko... czy on chce do mnie wrocic? jak to sie potoczy...? bardzo prosze o odpowiedz... gorąco pozdrawiam kasia 31.01.86r. piotrek 25.11.82r plisss, plisss, plisss

UpadlyAniol Niestety karty w tej kwestii nie udzielają jednoznacznej odpowiedzi. ale sama zastanów się czy warto aby wracał, nie jedną łzę już wylałaś i po co? Jesteś młoda i jeszcze prawdziwa miłość przed Tobą, więc nie zadręczaj się przeszłością. Wiem, że w tym momencie rozpaczasz i twierdzisz, że życie nie ma sensu... ale czas leczy rany. Wszystko w swoim czasie na pewno się ułoży. Musisz uwierzyć w siebie. Uwierzyć, że masz silny charakter i że to Ty jesteś Panią swego losu. Zastanów się czy tak naprawdę ten mężczyzna jest Tobie potrzebny do szczęścia. Widzę dla Ciebie wiele pogodnych chwil i nowe miłości.

wrozko prosze jeszcze raz o wrozbe bardzo mi na tym zalezy poniewaz juz mam ze soba ciezka przeszlosc ze swoim narzeczonym chce wiedziec jaka bedzie przyszlosc natalia 6 wrzesnia 1989 on- artur 25 lipiec 1988

Gość UpadlyAniol
Masz 100% racji.... on bardzo zle mnie traktowal.... tylko ze dzis pisal ze teskni itd. i chcialam sie dowiedziec czy chce wrocic.....kocham go jeszcze ale zniszczylby mi zycie. dziekuje za odpowiedz:**** sama prawda!

Wróżko ominęłaś mnie byłam na 5-tej stronie, wiec poproszę jeszcze raz i powtórzę pytanie. Chcę zapytać o nasz związek, ja joanna 5 luty 1984 on maciek 09 wrzesien 1984. na razie ejst super, ale czy damy radę znieść dzieląca nas odległość? Aaa i bardzo dziękuję za poprzednią wróżbę

Gość domidla
Wiesiek 4.05.1988 Beata 13.01.1988. Jak widzisz naszą przyszłość?Proszę o odpowiedz

Gość sddsddss
co zrobić żeby ten związek polepszył sie ? tak klocilismy sie na poczatku zwiazku vbylo strasznie ciezko ale juz jest coraz lepiej jestesmy ze soba 5 miesiecy :) i jest dobrze,moge powiedziec coraz lepiej.. hmmm on raczej.. wierny :) ale obrazalski !

Gość UpadlyAniol
Wrózko - czy mozesz mi powiedziec kim bedzie ta moja nowa milosc? i skad sie wezmie:)? mozna to jakos okreslic...? no i jak dlugo mam na niego czekac :( dziekuje kochana za tamta odpowiedz, dala mi troche wiary i nadziei

Gość joooolta
ja tez bym chciala wrozko wiedziec cos wiecej :(

WrożŠko dziekuje za poswiecony mi czas jednak WYPISUJE sie z kolejki i moj post traktuj jako nie wazny. pozdrawiam serdecznie

Kochana wróżko nieśmiało przypominam się z 5 strony. Renata 24.07.65; Damian 14.12.60 czy kiedyś będziemy jeszcze razem

Gość dziewczyna z pytaniem
14:36 [zgłoś do usunięcia] dziewczyna z pytaniem witam wróżko, mam pytanie czy będziemy razem i czy przeprowadzi się ewa 2.10.79 i 30.09.63, czy widzisz nasza wspólna przyszłość?pozdr Wróżko przypominam się, byłam na str.6:)