Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróżka apolonia hogata

Powróżę w ramach nauki

Polecane posty

Gość koiko
Rozumiem Czuje te zmiany w kosciach..szczera odpowiedz:)

wainonicka Wydaje mi się, że przez długi okres swojego życia skupiona była pani na sobie, nie obce są pani wielkie problemy. Co do miłości to widzę Pewnego Pana, tylko niech Pani troszkę da się zdobywać, przestać dominować. Pani tego Pana zna lub pozna niedługo, to dobry, cierpliwy człowiek, tylko niech Pani da mu szansę - on będzie chciał się Panią zaopiekować, ale też będzie mu imponować Pani energia.

SYLA*** oj charakterna z ciebie osóbka kochana, w związku patrzysz ciągle jak daleko możesz się posunąć żeby on nie wybuchł...jesteś bardzo impulsywna, często mówisz słowo za dużo...problemy będą w Twoim życiu ale poradzisz sobie z nimi. Jest obok ciebie mężczyzna, być może to osoba o którą pytasz, ale uważaj bo jego cierpliwość ma swoje granicę, jest przy tobie ale zaczyna się odwracać. Postaraj się być bardziej spokojna, stateczna, to nie odejdzie, nie widzę żeby patrzył na jakąś kobietę. Tylko tyle mogę powiedzieć.

Gość balladynka8
wróżka nie odpowiada na moje pytanie...czy to znaczy, że nie ma już dla mnie nadziei? ;(

Gość mala myha
Wrozenie The best !! pozdrawiam serdecznie

jarko82 Jesteś bardzo uczuciową osobą, nie łatwo zrywasz związki. Miłość przyjdzie tylko daj jej trochę czasu, będzie niedługo lub już jest obok Ciebie mądra kobieta, nie wiem może jeszcze jej ty sam nie widzisz. Co do pracy to nie ma z nią problemu, ale chyba jesteś zwolennikiem motta "jak zarobić i się nie narobić", nie bądź taki wymagający, a szybko osiągniesz sukces.

Wróżko, proszę jeszcze raz... Bardzo mi zależy na odpowiedzi. Pisałam na stronie 3. Bardzo proszę o wróżbę - ona 11.02.1980, on 17.10.1978, razem od 4 lat? co z tego wyjdzie? kiedy mogę liczyć na oświadczyny?

Gość ....finka
finka - prosi ....dziękuje i pozdrawia.

Gość księżniczka smutna szara
dziękuje ci bardzo :)

kochani odpowiem wszystkim cierpliwości, przecież nie piszę z głowy...

Gość eulaliaa
to mozesz mi kochana powiedziec kiedy bede wreszcie szczęsliwa

Dziekuje bardzo wrozko!!!a czy bede z nim szczesliwa?????

Gość prosze o wrozbe10
Witam Wrożko :) Prosze o wrożbę Jak potoczy się moje zycie zawodowe i prywatne w tym roku ? Czy moge prosic o jakies wskazowki? Czy widzisz jakiegoś mezczyzne przy moim boku? Ania 21/7/85 Pozdrawiam

Gość listopadka
Proszę o wróżbę Danuta 20.11.1967 i Andrzej 17.04.1963 co nas czeka w tym roku i czy znajdziemy pracę

Gość księżniczka smutna szara
wróżko, ostatnie pytanie :) Kamila - 31.01.1988r - czy uda mi się otworzyć własną firmę o której tak marze i do której dąże?

Gość Human
Witam Gosia 06.11.1989, Kamil 30.09.1986, co nas czeka? będziemy parą? Jakie niespodzianki w tym roku? jak się zachowywać żeby go do siebie nie zniechęcić?? Proszę o wróżbę:) Pozdrawiam human

wredniak1980 on lubi być kochany, jest w ciebie wpatrzony jak w obrazek, ale ty okaż mu więcej ciepła, więcej mów o uczuciach, o wspólnym życiu, on nie dąży do zmiany, ale czegoś mu brakuje. Być może niedługo się oświadczy-ważna decyzja u niego będzie. Musisz pomóc mu ją podjąć właśnie ciepłem, zaangażowaniem, marzy mu się ciepły harmonijny dom.

Proszę o wróżbę. Czy będziemy jeszcze kiedyś ze sobą? Renata 24.07.65 , Damian 14.12.60

Gość no i właśnie...
23.12.50r.czy będe szczęśliwa.

Dziękuję wróżko :) Staram się, ale jest mi trudno - 2,5 roku temu rozstaliśmy się i wtedy kręciła się koło niego jego eks. Nie wiem, czy wtedy między nimi coś zaszło, ale martwię się, że tak, bo on nadal ma jej zdjęcia... Dlatego nie umiem zaufać na 100%

Gość NADIETKA
dorota 1.9.70, michal 20.04.86 kochamy sie. czy mamy szanse na cos dlugiego...?

Gość NADIETKA
chodzi mi o szczesliwy, dlugi zwiazek :-)

01.11.72 czy będę miała jeszcze jedno dziecko:?

mialam rozmowe kwalifikacyjna, maja sie odezwac za jakis czas. dostane te prace? i czy jesli ja dostane, to czy sobie poradze w branzy, ktora niewiele ma wspolnego z moim wyksztalceniem??

Gość kochana wrozko
powiedz prosze czy znajde w tym roku nareszcie partnera zyciowego za ktorego wyjde za maz i czy bede miala dziecko nareszcie w przeciagunastepnych dwoch lat??????? Prosze o odpowiedz Kasia 25.06.1975 z gory dziekuje bardzo!

Wrozko ostatnie pytanie w sprawie pracy..czy ja zmienie w najblizszym czasie i czu bedzie to dobra decyzja??czy pozostane w obecnej ktorej nie lubie????dziekuje z gory

Dziękuję wróżko Staram się, ale jest mi trudno - 2,5 roku temu rozstaliśmy się i wtedy kręciła się koło niego jego eks. Nie wiem, czy wtedy między nimi coś zaszło, ale martwię się, że tak, bo on nadal ma jej zdjęcia... Dlatego nie umiem zaufać na 100% Czy możesz mi powiedzieć, czy ta historia ma dla niego nadal znaczenie?

wredniak1980 on jest obok ciebie w kartach, w życiu przecież też... Nie martw się bo zawarujesz, to nie jest typ faceta który zdradza. Myślę, że powinnaś starać się być przy nim i nie cofać myślami, nie dopytuj o stare sprawy,postaraj się zapomnieć. A to, że ma jej zdjęcia to nic nie znaczy, osobiście wiele osób ma zdjęcia swoich byłych miłości. Nie naciskaj na nic, niech sam dojrzeje do decyzji o ślubie. Teraz tylko pokaż mu jak bardzo go kochasz, potrzebujesz ale też nie za bardzo nachalnie bo się poczuje osaczony. Tak jak pisałam podejmie niedługo ważną decyzję-czekaj.