Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróżka apolonia hogata

Powróżę w ramach nauki

Polecane posty

Gość likto34
dajcie chwile czasu wrozce Nie musicie tak czekac Przeciez pozniej mozna sprawdzic odpowiedz..

Gość kochana wrozko
a ja:-( chce tylko wiedziec czy znajde meza w tym roku? Proszeeeeee kasia 25.06.1975

Gość assasass
ja 14.02.92 on 19.11.89 co myslisz o tym zwiazku

Gość aga66
Kochana Wróżko, czy on jest ze mną bo mnie kocha, czy może z leku przed samotnością? Renata 10.11.1966, Edward 11.07.1962. Będę wdzięczna za odpowiedź.

błagam was o cierpliwość, odpowiem na WSZYSTKIE pytania, ale moje dzieci muszą też coś jeść...a stawianie kart też chwilę trwa:-)

Gość NADIETKA
wrozko :-) z calym szacunkiem, ale Twoja wrozba bardzo, ale to bardzo sie myli w opsie :-) ale tak to pewnie bywa czasem z kartami.. nie Twoja wina :-) nie znalam nikogo w moim zyciu tak opanowanego, tak slodkiego, tak cierpliwego w stosunku do mnie i w ogole, takiego altruisty, gotowego do pomocy i tak wrazliwego czlowieka, jakim jest on :-) nigdy, ale to nigdy sie nie klocilismy. on, mimo mlodego wieku, troszczy sie o mnie i daje mi odczuc na kazdym kroku swoja milosc... :-) tak wiec karty w tym przypadku nie powiedzialy ani jednego sensownego slowa... troche to dziwne, ale coz. zdarza sie chyba, ze karty sa przewrotne.. ;-) pozdrawiam cieplo........ :-)

Gość UpadlyAniol
wróżko... czy on chce do mnie wrocic? bardzo prosze o odpowiedz... gorąco pozdrawiam 🌼 kasia 31.01.86r. piotrek 25.11.82r

co mnie czeka w najbliższej przyszłości w życiu osobistym i zawodowym 01.11.1972

NADIETKA przykro mi,że się nie sprawdziłam u ciebie:-( ale dziękuję za podsumowanie wróżby, to dla mnie ważne bo się uczę. Z tego co piszesz wynika, że długi związek przed wami...ale po co pytasz?:-) może chciałaś sprawdzić biedną wróżkę?:-) W każdym razie życzę szczęścia i aby tak dalej:-)

Gość NADIETKA
Apolonio Hogato :-) nie chcialam cie sprawdzic, absolutnie. chcialam wiedziec po prostu, czy nasz zwiazek dobrze rokuje. poki co /jestesmy razem ponad rok/ jest miedzy nami naprawde cudownie, kochamy sie i czuje sie przy nim taka bezpieczna i po raz pierwszy od dlugiego czasu jestem naprawde szczesliwa... :-) nie sprawdza sie wrozba w ani jednym slowie. on jest doslownie przeciwienstwem tego, co napisalas i wbrew pozorom to raczej ja mam tendencje do szalenstw i zabawy, nie on ;-) on lubi stabilizacje i daje mi spokoj. zycze powodzenia i jeszcze raz dziekuje.... :-) 🌼

asiullka Niecierpliwa asiulko, jesteś osobą odpowiedzialną, pracowitą, szybko osiągasz cele jakie sobie wyznaczasz. I tak jest u Ciebie w kartach, widzę u Ciebie pracę która będzie Cię pochłaniała bez reszty, awanse w twoim życiu bardzo liczne, pieniądze, prestiż. Co do miłości to twój temperament nie jest wygórowany ale kochasz szczerze i czule. Jesteś znakomitym przyjacielem. Może na pozór wydajesz się troszkę zimna ale kto Cię bliżej pozna nie przejdzie obojętnie. W twoim życiu widzę kilku mężczyzn i chyba jakieś nieudane związki. Chyba poznałaś kogoś interesującego w niedalekiej przeszłości lub poznasz lada moment, bo jest blisko Ciebie, nieśmiało spogląda na ciebie i troszkę go przerażą twoja silna osobowość. Co z tym zrobisz zależy od Ciebie.

kasia 25.06.1975 Jesteś wymarzoną żoną dla wielu mężczyzn, przyciąga ich twoja dobroć. Widzę związek bardzo silny być może małżeństwo, tylko trudno mi powiedzieć czy to małżeństwo było czy będzie. Chcesz kochać i być kochaną- będziesz szczęśliwa w każdym razie na pewno. Niestety tylko tyle.

Gość persen
witam i przypominam sie:D Marta 23.07.87 czy przyszle walentynki spedze juz z kims czy nadal bede sama?

Gość kochana wrozko
dziekuje Tobie z calgo serca, kochana jestes! malzenstwa nie bylo no to widocznie bedzie:D jeszcze nikogo nie znalazlam ale jak mowisz ze bede szczesliwa to bede,Dziekuje i zycze Tobie wszystkiego dobrego:-)

Gość assasass
a ja :(

Gość a-nnna
wrózko..prosze o wrózbe-jestem z kims..ale oboje jestesmy w zwiazkach..ale jest uczucie,prawdziwe..Czy jest nam pisana wspolna przyszłosc?ja 30 .1.6

Gość a-nnna
wrózko..proszeo wrózbe-jestem z kims..ale oboje jestesmy w zwiazkach..ale jest uczucie,prawdziwe..Czy jest nam pisana wspolna przyszłosc?ja 30 .1.1966

wróżko dziękuję za wróżbę,mam 10 letnią córkę i chodziło mi o to czy będę miała jeszcze jedno dziecko ponieważ 2 lata temu straciłam ciążę,zastanawia mnie fakt kim jest ten mężczyzna bo jestem w zwiazku od 3 lat ale mój partner jest ode mnie mlodszy.Nie mam tobie nic za złe,wręcz jestem tobie bardzo wdzięczna za wszystko.Mam pytanie jeszcze odnośnie mojego związku-czy ten zwiazek jest na całe zycie?Jola 03.01.1976 Robert 14.05.1980-jeśli jeszcze raz mi odpowiesz będę tobie zobowiązana.Pozdrawiam cieplutko.

persen to zależy tylko od ciebie, masz w sobie dużo czaru i podobasz się mężczyznom. Jesteś bardzo młoda, na prawdziwą miłość przyjdzie czas, jeszcze nie jeden mężczyzna będzie w Twoim sercu. Widzę ich wokół ciebie dwóch na tę chwilę. Nic więcej nie powiem ci niestety.

Gość dziewczyna z pytaniem
15.02.2010] 14:36 dziewczyna z pytaniem witam wróżko, mam pytanie czy będziemy razem i czy przeprowadzi się ewa 2.10.79 i 30.09.63, czy widzisz nasza wspólna przyszłość?pozdr wróżko mogę poprosić, bo nie mogę się doczekać:)

a-nnna Jest w twoim życiu co prawda dwóch mężczyzn, i jest miedzy wami uczucie. Masz w sobie lęki, i wiele przeszłaś. Musisz tu zaryzykować i wybrać. Pytanie tylko kogo? Nie chcę tu kierować Twoim życiem, to ty masz być szczęśliwa i musisz wybrać. Jesteś pomiędzy nimi rozdarta, w kartach patrzysz na jednego i drugiego. I w takich pytaniach włącza się moja moralność choć nie powinna...czy warto rozbijać rodzinę swoją i jego? Wiem, że sporo wycierpiałaś ale się zastanów. Z drugiej strony boisz się chyba zaryzykować czy on zostawi dla Ciebie rodzinę... To nie łatwa decyzja ale ja Ci nie doradzę w tej kwestii, zbyt wiele pojawia tu się znaków zapytania. Pamiętaj tylko, że życie masz jedno i bądź szczęśliwa:-)

Wróżko a mam jeszcze jedno małe pytanko związane z tamtym, czy ex ma jakieś uczucia do mnie jeszcze skoro nie zapomniał jeszcze?

Jestem zła bo kiepsko mi się karty układają, dziewczyno z pytaniem odpowiem później. Chyba muszę odpocząć, aż mi głowa puchnie od myślenia:-)

Gość persen
Wróżko widzisz 2? ale to oni są mną zainteresowani? czy karty widzą co to za osoby? skad ich znam?

Gość madzia987
witam wróżko magda 28.06.1970 i mirosław 19.10.1966 czy nasze finanse poprawia się?

OMINĘŁAS MNIE TO BYŁO ZE STR.3 Powtórze Czy kolega Jarek odezwie sie do mnie? Nie kontaktujemy ponad 3 m-ce. Gabrysia 15.11.76 On 27.11.82r.

Gość smutassska dziękuje
dziękuję... :) mam nadzieję, że jakoś wyjdę na "prostą"..mam dziecko, chciałabym założyć rodzinę i jeszcze mieć dzieci...ale jakoś nie widzę szans na żaden związek w przyszłości...a latka lecą... serce zranione bardzo boli..ktoś zamiast rodziny wybrał "nową" partię...

Gość smutassska dziękuje
a co do odpowiedzi to musze przyznac ze "celne".. juz tez to kiedys uslyszałam..takie słowa o sobie i życiu więc powodzenia w kształceniu swojej drogi ... a jak znajdziesz czas Droga Wróżko..to poproszę o odpowiedz jak potoczy się droga "wspólnego" wychowywania dziecka...czy nie będę miała "przebojów" z ojecm mojego dziecka bo nie wiem jak on na to się zapatruje... dzięki raz jeszcze pozdrawiam

slonce76 Twój kolega jest bardzo niezależny, zawsze młody, lubi jak coś się dzieje. Lubi wyzwania, myślę że pewnie chwilowo zatopił się w swojej wolności. Ale jest też odpowiedzialny, więc jeżeli coś ci obiecywał, był z Tobą związany odezwie się prędzej czy później. W kartach nie widzę go blisko Ciebie ale to może niewiele znaczyć. Jeśli Ci zależy to czekaj, ale nie rób mu wyrzutów bo nienawidzi ograniczeń.