Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróżka apolonia hogata

Powróżę w ramach nauki

Polecane posty

poziomka 33 Jesteś bardzo wrażliwą osobą, przywiązaną do swojej rodziny, widzę wokół ciebie wiele życzliwych osób, którzy cię kochają. Co do dziecka to niedaleko ciebie jest dziecko, tylko teraz nie wiem czy już posiadasz czy tu chodzi o to z pytania...Ten dzidziuś jest tylko nie za blisko, jeśli już masz to może teraz potrzebuję cię bardziej-może za bardzo jesteś skupiona na czymś innym. Ale to może być też dzidziuś o którego pytasz, poczekaj a się pojawi. Masz teraz problemy ale widzę obok ciebie mężczyznę, starszego, mądrego który ci pomoże. Przepraszam, że nie piszę tak lub nie ale nie da się to za poważny temat i nie chcę pisać aby pisać. Musisz sama zinterpretować to co napisałam. Mam nadzieję, że nie masz mi za złe.

Gość mamuska02
Bozena 29.04.1967r. czy wyjde z kryzysu finasowego

Gość wysoki........
Wojtek 13.06.1990 czy zdam ten semstr na studiach

Gość balladynka8
Wróżko, powiedz proszę czy znajdę miłość, jeśli tak, to kiedy? Anna, 04.01.1983r.

marrcow To mężczyzna stateczny, jak osiągnie swój cel to ogarnia go szczęście. W miłości stateczny, ale zazdrosny o partnerkę, obrażalski, trudno troszkę z nim o porozumienia w sprawach kiedy ma inne zdanie, uparty straszliwie. Ty chcesz w związku dominować i mieć głos decydujący, trochę to z nim trudne ale nie nie osiągalne. On jest po środku dwóch kobiet, jest rozdarty, ale prędzej czy później wybierze. Musisz poczekać i nie być zaborcza, bo tego nienawidzi, flirtuj z nim, daj bezpieczeństwo, pokaż że kochasz że jest ci potrzebny.

eulaliaa Ten mężczyzna ciągle pakuje się w jakieś kłopoty, ma problemy chyba finansowe, jest egoistą dlatego nie wiem czy się odezwie, być może jak będzie potrzebował Twojej pomocy. Ale po co ci mężczyzna dla którego jesteś kochana jak wyciągasz go z kłopotów????? Zasługujesz na kogoś lepszego, na razie tylko tyle mogę powiedzieć. Rada to nie czekaj, niech żyje swoim życiem, a będziesz miała miej siwych włosów na starość:-)

Gość iwka36
hej, widze,ze udzelasz sie na tym forum, ja zaczelam wczoraj te serie pytan i wciaz o tym mysle co mi powiedzialas,zapytam sie o mnie iwona28.11.74, samir 04.11.77 to byla moja wielka milosc,wciaz nie moge o nim zapomniec, i w tym wszysekim moj maz jaroslaw 24.04.77,wciaz przy mnie,a ja musze podjac decyzje o naszel przyszlosci,pomozesz?

Gość eulaliaa
mch no nie iwem była to 3 letnia znajomosc nigdy ode mnei jakiejs pomocy nie potrzebował radził sobie nieźle to teraz nie dodzywa sie od 3 miesiecy

Gość eulaliaa
mch no ni cto moze jeszcze poprsoze ogólnie ow różbe co mnie czeka w życiu uczuciowym niekoniecznie z tym meżczyzna

otóż osiągniesz cel jeśli chodzi o pracę swoją ciężką pracą, oczywiście nie obędzie się od drobnych problemów ja w życiu bywa... Co do miłości to przyciągasz mężczyzn, ale też odstrasza ich Twoja impulsywność i emocjonalność w okazywaniu uczuć. Masz bardzo silną charakter-wbrew pozorom. Daj się zdobywać, opanuj zaborczość, twój partner nie będzie miał z tobą łatwo, postaraj się być troszkę łagodniejsza. Widzę w twoim życiu więcej niż jeden związek małżeński.

Gość eulaliaa
jeszcze mam jeden dylemat co do mirka bo licyzłam ze odezwie sie na walentyki zadzwonic lub napisze ale nic teraz sie zastanaiwam czy mu składac życzenia na imieniny czy dac sobie spokój

Gość wainonicka
Iwona 23.03.65 Czy odnajdę miłość , swoją drugą połówkie. Jeżeli tak, to kiedy?

Gość otóż
hmmm ...dzięki za wróżbę. :-)

eulaliaa Jesteś skupiona na tamtym mężczyźnie, nie potrzebnie. Jesteś panią swojego życia, wszystko zależy od ciebie, nie rozpamiętuj. On się do ciebie przez 3 miesiące nie odzywa, w kartach wychodzi że to kłopotliwy człowiek-ale sama się zastanów czy warto. Ja nie chcę żeby od tego co powiem zależało twoje nastawienie. Niech życie teraz biegnie swoim biegiem, zasługujesz na szczęście tylko się otwórz. Wydaje mi się, że mężczyzna o którego pytasz wróci ale jak będzie w potrzebie. Ale to tylko wróżba, wszystko może się odwrócić. Będziesz w życiu jeszcze szczęśliwa chociaż nie raz kopa w tyłek dostałaś.

wysoki........ Jesteś leniem Wojtek, ucz się bo nauka to zdanego egzaminu klucz:-) żarcik troszkę ale dobrze wiesz że to zależy od ciebie:-) Nie jesteś głupi chłopak tylko trochę leniwy.

Gość księżniczka smutna szara
nie zapomnij o mnie kochana wróżko :)

Gość koiko
ominęlaś mnie:(

Gość ....finka
Moja corka Renata 04 04 88 w czerwcu zdaje egzamin na farmacji .Czy spelni sie jej marzenie o pracy w aptece ?Czy bedzie pracowała w tym zawodzie?

mamuska02 Pani Bożenko, lubi pani spokój i harmonie w życiu i to też dotyczy finansów, ma Pani bardzo silne dążenie do celu i wszystko się Pani uda tylko musi Pani wykorzystać swoją siłę. Być może jest ktoś kto Pani udzieli pomocy w trudnej sytuacji. Jest Pani kochaną kobietką, potrzebną wielu ludziom. Widzę dla Pani dobrą starość, choć nie uniknie Pani problemów. Lubi Pani wygodne życie, i to stad chyba te problemy finansowe. Proszę otwarcie mówić o swoich lękach, posłuchać kogoś mądrego (będą dobre rady) a będzie wszystko dobrze:-)

Gość eulaliaa
no z tym kopem w tylek zgadza sie w 100%

Gość asiullka
Ja tez proszę o odpowiedz, choćby na jedno pytanie, z góry dziękuje :)

księżniczka smutna szara Tak na marginesie to mój mąż się też urodził 31 stycznia:-) A wracając do tematu, to widzę dla Was szczęście. Tylko musisz mu pomóc stworzyć ciepły dom, to taki pieszczoch troszkę, a ty masz malutki problem z okazywaniem uczuć, daj mu poczucie bezpieczeństwa-on tego potrzebuje. On patrzy na ciebie jeszcze przez różowe okulary i raczej długo tak będzie. Znajdźcie wspólne zainteresowania, teraz też was sporo łączy. Dbaj o ten związek a wszystko będzie dobrze.

Gość wainonicka
bardzo czekam na odpowiedź!

Gość mala myha
WROZKO pominelas mnie str.3 ja 20 .11.81 on 06.09.81 czy bedzie moim mezem ??????

koiko Przepraszam, ale to najtrudniejsze pytania.... Bardzo ważna dla ciebie jest rodzina i dlatego cię rozumiem ale wybacz na to pytanie nie znam odpowiedzi, wiesz w takich tematach bardzo łatwo zrobić komuś krzywdę. Widzę, że masz szczęśliwa rodzinę, wielu przyjaciół, uparcie dążysz do celu i zwykle go osiągasz. Nie mogę tu powiedzieć tak lub nie bo po prostu nie widzę, przykro mi. Ale wiem, że czeka cię mnóstwo dobrych rzeczy w życiu, szykuje się zmiana, być może to dziecko, praca, nowe miejsce zamieszkania nie jestem pewna więc nie piszę, mam nadzieję że rozumiesz.

Witam, Anna 27.06.77. Czy zakończyć znajomość z tym człowiekiem Paweł 24.04.74, czy jeszcze poczekać, może co się zmieni. I jak przestać myśleć o ex mężu Marek 14.06.76 bo on już nie myśli o naszym związku, czy on jest szczęśliwy w nowym związku?, Czy dane nam będzie wyjaśnić pewne nieporozumienia?Z góry dziękuje

Gość jarko82
Jarek 20.07.1982 Kiedy znajdę pracę, miłość. Może w tym roku?

mala myha On tak naprawdę nie myśli teraz jeszcze o ślubie, trudno przebacza, długo chowa urazy, ale też potrafi się poświęcić, ceni dom, dobry przyjaciel.. Wasze charaktery są bardzo podobne do siebie, i to może być w pewnym momencie bomba... wszystko zależy tu od szczerości i rozmów, chociaż będziesz miała pewnie ciężko przekonać go do swoich racji. Ślubu na razie nie widzę ale w waszych życiach będzie-pytanie tylko czy wspólny. Pewnie nie jesteś usatysfakcjonowana więc wybacz, ale nie zawsze wszystko widać. Wydaje mi się, ale się nie sugeruj bo się uczę jeszcze że w Twoim życiu będą dwa małżeństwa albo gorący romans.