Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie pomysły macie w głowie

Jak wytłumaczyc chłopakowi, ze nie spełnia moich oczekiwań?

Polecane posty

Ma ktos jakieś pomysły?

Przykro mi , ale musiałoby być Ciebie dziesięcu, żeby moja psita została zaspokojona. Niestety, muszę Cię rzucić. Sex 4 razy dziennie to stanowczo za mało dla mej piczy. Może być cos takiego?

Gość ale masz dylemt
poprostu mowisz jak jest i tyle. po cholere sobie komplikowac zycie kawa na lawe pa i tyle

powyżej podszyw. Mówiłam mu wprost, ale to nic nie dało. Nie chciałam się rozstawać, bo go kocham, ale chyba nie ma innego wyjścia. Ktośmoże mial podobna sytuację i znalazł jakieś rozwiązanie?

Gość jeśli szukasz kogoś kto
bedzie spełniał twoje oczekiwania, to sobie takiego poszukaj. Widocznie to nie ten, skoro chcesz go zmieniać wedle swoich oczekiwań. Tak się nie da. Albo jesteś z nim, bo go lubisz takiego jaki jest, albo szukasz innego. Ot i cała prawda. Nie da się zmienić dorosłego człowieka

Tez tak myślę. Nie chciałam go zmieniać, pokochalam go. Nie mam wygórowanych oczekiwać, za bardzo się różnimy. np dzisiaj walentynki, nie mogliśmy się spotkać, bo on w pracy - to rozumiem, jednak ma dostęp do telefonu i mógłby spokojnie smsa wysłać, ale tego nie zrobil, a wie, że to ma dla mnie znaczenie.

Gość jedyny pomysł jaki mam
to kategorycznie z nim skończ = zerwij!

Gość Niemy Głos
sposób sie zawsze znajdzie, zerwiesz bedziecie cierpieli oboje, wydaje mi sie ze powinniscie sie nauczyc najpierw rozmwiac jak dwoje dojrzałych ludzi, a kiedy sie juz naumiecie to rozmawiajcie , zwiazek to sztuka zdrowego kompromisu

niemy głos Ja już nie mam siły, juz nadzieje tracę że nam się może udać. Nie chcę wymuszać na nim pewnych zachowań, które dla mnie sa szalenie ważne (np celebrowanie świąt, rocznic itp), on tego nie lubi a mnie ranią takie sytuacje, czuję się olana itd. Nie wiem czy jest sens, my chyba do siebie nie pasujemy, jego męczą takie rozmowy, unika ich.

Gość sosna zielona
dziewczyno spalasz się a jemu to wisi! On przesadza, dla mnie i większości dziewczyn, o ile nie wszytskich takie sprawy mają ogromne znaczenie, a szczególnie walentynki! Jesteś pewna, ze on nikogo nie ma? Ja bym zerwała!

w sumie tak. Nie wiem, co z tym zrobie, amm wrażenie, że jakbym zerwała to byłoby mu to na rękę. I tak nigdy nie ma dla mnie czasu i złości się że marudzę, ja potrzebuję czułości a on ma to w nosie. ehhhh życie.

Gość lirene lirene kremm
kazdy zdrowy człowiek potrzebuje czulości od swego prtnera, dziwie się ze z nim jesteś.

to chyba nie jest mężczyzna dla mnie niestety. Dziękuje wszystkim za zainteresowanie tematem, uciekam spać. Dobranoc.

Gość bzzzz....
Oj dziewczynko dziewczynko chyba mlodziutka jestes rocznice walentynki to sa glupoty pierdoly w zyciu sa wazniejsze sprawy np ze mezczyzna ugotuje i nakarmi cie zupa kiedy bedziesz chora ze weznie 2 etaty w pracy abys miala wiecej czasu i jako mloda zdolna osoba mogla sie dalej ksztalcici i daleko zajsc itd.

Gość do bzzz.....
Facet ja olewa i sa wazniejsze sprawy :o? wez sie zastanow

Gość tojatojatojatoaj
a jaka masz pewnosc ze on w pracy??? ZADNEJ!!! BO NAWET NIE JESTES w stanie TEGO SPARWDZIC !!! bo "mu wierzysz"...nie ma ludzi prawdomownych tym bardziej facetow i w taki dzien;-)

Gość bzzzz....
do bzzz..... Dziewczyna napisala ze on nie lubi takich rocznic itd wiec nic dziwnego ze ich nie obchodzi bo pewnie wtedy strasznie sie meczy Nie wyslal smsa w Wlantynki ojej fakt to stanowczo swiadczy o tym ze ja olewa hahaha. Sa ludzie ktorzy w dupie maja okazywanie milosci od swieta i nie obchodza Walentynek i juz. Baby sa smieszne zamiast skupiac sie na wazniejzszych rzeczach to glupotami sie przejmuja . Autorka nie napisala nic co mogloby swiadczyc o tym ze facet ja olewa. Jedyne tyle ze gdyby zerwala to on pewnie by sie tym nie przejal ale to tylko jej odczucia ..... nic wiecej Zadnych argumentow typu potrzebowalam jego wsparcia a on wolal isc na piwo z kolegami czy hasel ze zle ja traktuje itd .....

Gość bzzzz....
P.S. Bylo jeszcze stwierdzenia ze chlopak nie ma dla niej czasu ... ale nie napisala dlaczego moze bardzo duzo pracuje moze jest zmeczony a ona tego nie rozumie i mu marudzi nad uchem itd ..... z wypowiedzi autorki nic nie mozna wnioskowac bo byly one zbyt ogolnikowe ....