Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 maxibiotic

2 wesela w jednym czasie

Polecane posty

Go艣膰 maxibiotic

witam! chce si臋 komu艣 wy偶ali膰 ... mamy problem z narzeczonym ot贸z planujemy 艣lub na 2011 w wakacje i dzisiaj dowiedzielimsy sie ze 2 mce przed naszym weselem najbli偶sza osoba z otoczenia robi te偶 wesele. jestesmy tym faktem bardzo zdenerwowani poniewaz ta osoba zaprasza tych samych go艣ci co my czyli ze strony narzeczonego. nie wiemy co teraz robic poniewa偶 obawiamy sie o liczne gosci na naszym weselu i to czy przyjd膮 gdy偶 napewno wykosztuja sie na wczesniejsze wesele ... :( ta osoba ktora miala brac slub pozniej to siostra mojego narzeczonego i wiedziala dobrze ze my pobieramy sie w wakacje mogla przeciez zrobic to z 6mcznym opoznieniem. my juz mamy wynaj臋t膮 sale na tyle osob na ile planowalismy a ona chce tylko na 40 osob bo taki sk艂ad wchodzi w rodzine narzeczonego. jak grzecznie da膰 do zrozumienia 偶e to nie jest fair. a wiadomo ze my na nasz 艣lub wydamy nasze pieni膮zki i raczej nie bedzie nas stac na solidny prezent dla siostry narzeczonego...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 maxibiotic
przecie偶 mo偶e zrobi膰 to pozniej i jak wie ze liczba go艣ci wynosi ok. 40 osob to ma szanse tak膮 sale nawet wynaj膮膰 a co z nami?? przeciez nie kazdy chce i艣c na wesele po 2 mcach przerwy i po raz kolejny wydac pare st贸wek. tu juz nie chodzi o sam fakt pieni臋dzy ale o to 偶e my mamy mn贸stwo za艂膮twiania z weselem a tu jego siostrzyczka sobie wymyslila tez... 2 mce przed nami;/ p艂aci sama za siebie i swoje wesele bo aktualnie przebywa za granic膮 w niemczech. jestem strasznie z艂a...!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maxibiotic
halooooo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zrobcie male wesele
Para plus swiadkowie, a potem jedzie na wczasy, np. Malediwy. Po co ten caly cyrk dla rodziny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maxibiotic
to nie wchodzi w gre

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przesadzasz przeciez
2 miesiace roznicy to juz duzo. nie histeryzuj bo ci cycki opadna :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 po prostu obwiasz sie
po prostu obwiasz sie 偶e dostaniesz skromniejszy prezent - jestes materialistk膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gedona
jest doros艂a i mo偶e robi膰 wesele, kiedy zechce. Tymbardziej, 偶e sama p艂aci. Twoje argumenty s膮 bezpodstawne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale co to jest za problem
my tez planowali艣my wesele i chcieli艣my je zrobi膰 w czerwcu a siostra mojego m臋偶a zacz臋艂a p艂akac i lamentowac do swoich rodzic贸w ze przeciez ona mialabyc pierwsza a maj膮 zaplanowane wesele na lipiec wi臋c sobie pomy艣lalam a niech se b臋dzie pierwsza, nie bede z siebie robi膰 b艂azna i si臋 z ni膮 wyk艂贸ca膰 o termin wesela, tak jakby to mialo jakies wielkie znaczenie:O no i zrobili艣my swoje w pa偶dzierniku....a i nasze wesele i jej mialo byc w tym samym lokalu....i co si臋 okaza艂o na ich weselu........ze lokal to tragedia, zero organizjaji, po prostu jeden wstyd przed wszystkimi go艣cmi , ona przez to przep艂aka艂a nei jedn膮 noc, ze taka lipa u nich by艂a z 偶arciem i ca艂膮 reszt膮...wi臋c na szybko zaczeli艣my szukac innego lokalu, musieli艣my wszystko prze艂o偶yc o tydzie艅 bo nie da艂o sie znale艣膰 innego lokalu na ost tydz wrzesnia tak jak mialo by膰 nasze.Prze艂ozylismy wszystko na tydzien po偶niej, lokal mieli艣my przezajebisty, wesele te偶, og贸lnie wra偶enia nieziemskie tak wszystko si臋 uda艂o i taka by艂a zabawa...wiec jak widzisz nie ma tego z艂ego.......;) a ona dalej miala zgryzot臋 i wkurwienie bo nie uda艂o jej si臋 to czego tak bardzo chcia艂a........ tak偶e jak to m贸wi膮 ......pokorne ciele dwie matki ssie :D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buahahah___________
jestes materialistka i boisz sie ze ta siostra dostanie lepszy prezent niz wy hahahahahha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale co to jest za problem
i jeszcze dodam jak膮 mialam satysfakcje na koniec tej ca艂ej historii---bezcenne :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to pewnie
nie masz sie co stresowac! rodzina wie, ze w nieduzym odstepie czasu beda miec dwa wesela. powinni zaplanowac wydatki tak zeby dla kazdego bylo po rowno. tzn po mniej ale dla dwoch par. poza tym wesel przyszlej szwagierki ni epowinno byc dla ciebie zadnym zagrozeniem, skoro ma byc male i skromne! nie histeryzuj! i nie rob tragedii! zamiast tego zjednoczcie sily w walce z przygotowaniami! po co ta zlosc?!

Udost臋pnij ten post

Ale masz problem. Ja bra艂am 艣lub w czerwcu 2008, moja kuzynka w sierpniu, kuzyn we wrze艣niu a wujek w pa藕dzierniku. Prawie ci sami go艣cie a nie by艂o z niczym problemu. Chyba chodzi ci o prezenty i kase ze posk膮pi膮 wam. Ale nie 艂ud藕 sie ze sie zwroci wesele

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maxibiotic
no to troche mnie pocieszy艂y艣cie.. wiem wiem wiem ... ze kasa w tym dniu nie jest najwa偶niejsza ale mowila sama ze mamy pierwszenstwo w wyborze terminu bo sama zar臋czyla sie po nas , i jak juz termin pad艂 to z nienacka wyskoczyla ze przed nami. to by艂o troche chamskie. a my mamy sale juz na 100 osob i tak膮 sale szukalismy aona planuje na 40 osob wiec ma czas poszukac mniejsza ... to po co sie wpieprza przed szereg;/ tym bardziej ze ma narzeczonego ciemnosk贸rego i po艂owe afryki przywiezie zamiast robic w niemczech

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autorko nie podniecaj sie
bo popuscisz ;/ 2 miesiace to sporo czasu ;/ Poza tym rodziny pewnie wiedza, ze planujecie wesele to juz odkladaja kase w skarpete ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lo mamo ale problemy
ja sie chajtalam w 31 lipca, a moj brat cioteczny pod koniec wrzesnia i nikt tragedii nie robil....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zawsze tak by艂o
a co ma kolor sk贸ry jej przyszlego m臋za do tematu? i pochodzenie etniczne go艣ci? Jestes pewna ze problem lezy w doborze terminu? Bo ja bylam kiedys na 2 weselach si贸str..tydzien po tygodniu.. i nikt tam takich w膮t贸w nie mia艂..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a co zrobic
z moze ty jak ta ta szwagierka chcesz byc pierwsza ???

Udost臋pnij ten post