Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ISKIERKA4064

CZY MOZLIWE ZE ZASZLAM W CIAZE??

Polecane posty

Gość ISKIERKA4064
super... kazdy stwierdza jak uwaza po to do cholery jest to forum by podyskutowac o tym i owym tak?? nawet i o idiotycznych pytaniach.

Gość Iskierko
No i w zasadzie nic z tego pytania i odpowiedzi nie wyniklo a tylko sie nadenerwowalas. I naprawde jesli jestes dorosla jak sama twierdzisz to juz od dawna powinnas wiedziec na 100% ze mozliwosc zajscia w ciaze ZAWSZE istnieje jesli uprawiasz seks. Zycze powodzenia w staraniach o dziecko:)

Gość ISKIERKA4064
kto w dzisiejszych czasach nie uprawia sexu??ile nastolatek jest na swiecie ktore juz przeszly porody?? 15,16 latki.A wy wszyscy teraz usiedliscie mi na karku?? ZAL

hej mam problem a nie chcialam zakladac nowego tematu. Biore tabletki yaz no i zapomnialam wziac 2-och tabletek (dzien 5,6) w tych dniach doszlo do stosunku... oczywiscie wzielam te zapomniane tabletki ale boje sie ze moge byc w ciazy... a na test chyba troszke za wczesnie... do tego teraz mam dziwne bole jajnikow..

Iskierka, Ty to chyba sobie prowokacje tu urządzasz i pewnie świetnie się przy tym bawisz? Bo nie wierzę, ze Ty z tymi pytaniami to tak na serio :P

Gość ISKIERKA4064
spadaj!!!to muj topik!!!

Gość Iskierko
oj lepiej aby dziecko intelekt po tatusiu odziedziczylo, bo ty zupelnie nie rozumiesz co czytasz co wnosze z twoich wypowiedzi:).

Gość ISKIERKA4064
ACH DZIEKUJE CI. TO ZE ZAWSZE TO WIEM TYLKO CHCIALAM ZAPYTAC (TAK POPROSTU) CZY W TYM MOMENCIE ...TO ZNACZY DWA DNI PO OKRESIE ...moze zle to ujełąm ale to nic. widze ze ty jedna czy jeden mnie rozumiesz chcociaz troszke.

Gość hegenno
Oczywiscie, ze moglas zajsc w ciaze. To ze wstecz lyknelas te tabletki niekoniecznie musialo powstrzymac owulacje. Moja kolezanka wlasnie na pigulkach zaszla (jedna zwrocila wraz z kolacja) i teraz juz cieszy sie odchowana coreczka. Ale na pocieszenie ja kiedys 3 tabletek zapomnialam - tak w kratke - i nie lyknelam tych zapomnianych i nie zaszlam Jedne sa wiatropylne a inn nie:)

Gość anonimowa77
dziwne sex ważniekszy od poprawnej pisowni? - i kto zatrudni taką osobę,która nie umie się wysłowić -no chyba,że dla samego sexu:)

Gość anonimowa77
Bóle jajników nie są typowym objawem ciąży - ja mam tak często przed @.Na antykoncjepcji jednak łatwo zajść w ciąże, szczególnie jak zapomina się wziąść tabletek - jestem tego żywym przykładem - zapomniałam jednej tabletki Cilest i mam dwuletniego synka;)

Gość ISKIERKA4064
no to w końcu moge być w ciąży czy nie?

Gość cala nadzieja w
Cala nadzieja w tym ze ta Iskierka choc ladna jest bo jesli ona na serio z tym dzieckiem, to lepiej dla biedaka aby byla - bo ladne i glupie to jescze ujdzie - ale brzydkie i glupie to juz niesczescie dla dziecka. Bo cos podejrzewam ze i chlopak niezbyt rozgarniety:)

Gość anonimowa77
Hegenna nie martw się na zapas - słyszałam ,że na Cileście niejedna zaszła nawet jak wzięła wszystkie z blistra - to jakieś słabe tabletki są, teraz biorę marvelon i nie wpadłam i liczę,że już mnie nie zaskoczy ciąża - chociaż jak to mówią tam gdzie sex to i ciąza się zdarza - nigdy niczego wykluczyć się nie da.

Gość Iskierko
tak jestes w ciazy, gratuluje! Jak bedzie chlopiec to jak dasz na imie? A dziewczynce? Choc nie to na pewno bedzie chlopiec - co powiesz na imie Petronelusz?

Gość anonimowa77
iskierka dla mnie to możesz być w ciąży nawet i blźniaczej - upieczesz od razu dwie pieczenie na jednym ogniu:)

chcialabym dzidziusia ale niestety moj facet dzis mnie olal... ogolnie to zapomnialam na poczatku tabletki no i pozniej te dwie... zapominalska ze mnie ;/

Gość anonimowa77
nazwij je Petronelką i Petroneliuszem jak napisała poprzedniczka - bliźniaki na bank będą - daję Ci 100 % gwarancji i nie musisz iśc nawet do lekarza;)

Gość ISKIERKA4064
JA JUZ DAWNO DO WAS NIE PISZE JESLI CHODZI O TA ISKIERKE TERAZ KTOS INNY SIEDZI NA MOIM NICKU I SOBIE KPI!!!!!!!!!! BO MIALAM NICK BEZ REJSTRACJI... WIEC PISZCIE SOBIE Z TA DRUGA ISKIERKA I DAJCIE SIE ROBIC W HU..... DALEJ.{sprawdzilam to z ciekawosci bo juz wczesniej ktos inny za mnie pisal kilka slow o ortografii} WIEC JESLI DALEJ KTOS BEDZIE TERAZ COS PISAL O TEJ CIAZY TO TO JUZ INNA OSOBA A NIE TA KTORA ZACZELA NA POCZATKU. TO TAK NA MARGINESIE ZEBY WAS DALEJ TA OSOBA NIE GNEBILA BO JA JUZ ZAKONCZYLAM.CHAMSTWO

Gość ISKIERKA4064
?

Gość speedway4her
idz do lekarza i bedziesz wiedziec na 100% od razu sobie rozne badania zrobisz bo cos mi wyglada ze samolota na oczy nie widzialas. na to czy jestes w ciazy to sklada sie wiele czynnikow.. jakiej jakosci twoj facet ma sperme bo jak uboga w plemniki to nawet jak by ci litr wlal nic nie bedzie, czy mialas owulcje czy nie od wielu czynnikow. ale zgodze sie z tymi nade mna.. glupio pytasz bo to tak jak by lekarza pytac jak sie wymienia pasek klinowy w samochodzie.. cos w ten desen. kazdy sex bez zabezpieczenia moze byc przyczyna ciazy. tyle ci mozemy powiedziec. ale skoro chcesz byc w ciazy to czym sie tak goraczkujesz. bedzie to bedzie nie masz nic do stracenia najwyzej nastepnym razem .. inaczej jak ktos nie chce.,..