Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ThislsSick

BANDY z kafe, kto jest w jakiej?

Polecane posty

Gość
wiesz z której to juz rzecz gustu ale jesli masz pieprzyk po prawej to kolczyk tez z prawej przynajmniej moim zdaniem ...bez sensu to będzie ze kolczyk z jednej i pieprzyk z drugiej ... :/

Gość
a ja doktorka pierwszy raz spotykam ???

Gość
przejmujesz sIE ?? heh jak ci kretyni wchodza tu aby zdobywac rady na przyszlosc i zalic sie z prywatnych spraw to wszystko co malo powazne nie jest do pojęcia :P olej :* prztulam :* :D

co jest ze mną nie tak, że jeszcze tu siedzę?? pól godziny się już zastanawiam ;)

Nie przejmuje. Chce powiedziec, ze kafe jest specyficzna. Broni sie tutaj pewnych osob. Maja fory u moderatorow przy czyszczeniu lub posiadaniu tematow. Nikt nowy nie moze tu porozmawiac dla rozrywki bo jet besztany. Bandy kafe. Jesli mam byc w jakiejs bandzie to osob, ktore sie tu bawia i spedzaja czas zeby sie usmiechnac do ekranu czytajac innego uzytkownika. nie jakies wojenki o marchewki :classic_cool:

Gość
warczy - myslnie zostaw mnie :P doktorku- widzisz jednak potrafisz doradzić masz duzo empatii ... to z parapetem swiadczy o tym :P hehe

Gość
i dlatego jeses w naszej bandzie doktorku/adwokacie gdyż my mamy na wszystko wyjebane heheh

sucz rozumiem że jesteś hersztem bandy :) zwerbyjesz mnie? nie ma już dla mnie raunku - nie mam czasu w środy od 9 :00 do 9:01

haha dobry temat. nigdzie nie znalazlem mojego nicku. czuje sie taki niedowartosicowany.. ;) zakladam swoja partie.. yyyy znaczy bande. tylko dla ludzi bystrych.

Gość
warczy ! Ty chyba wiesz ze ja Ciebie zawsze :D dbranoc :* pierwszy wolny nicku ale nie łam sie moze to i lepiej ?? :D

Gość
warczy - wygryzę :P pierwszy wolny... - ja tam wole zle :P jak dobrze to nudno :P i jakos powiem ze sukcesywnie spelniają me zyczenie te prymitywy kafeteryjne heheh

Gość
czytywao się czasami Ciebie mój drogi... bywało :D i zalamałes mnie tym tematem o jedzeniu :( mam dwie jogobelle w lodówce i nie mam na nie ochoty :( warczy- gdzie tam sobie tylko chcesz hehe

musze przyznać że życie erotyczne to nuda, w porównaniu do uczuciowego :) ale pora się zbierać, bo popadam w autoagresję, a chyba nie chcemy tu sprzątania od rana ;) nawet z kulturą powiem dobranoc Dobranoc!