Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ThislsSick

BANDY z kafe, kto jest w jakiej?

Polecane posty

Gość Tajemnicza Dama
Bez przesady.. :P

Gość jak zwyklee
kolejny bezsensowny topik o niczym :o

a tak wogole to czemu kazdy temat konczy sie na seksie ? Bo wrozka gryzelda czuwa nad forumowymi wibracjami seksualnymi. Mialo byc o bandach a zeszlo na historie :classic_cool:

Gość
co czuby na kafe heh nie mam pytan damo - napisz do nich !

Gość Tajemnicza Dama
Ciekawe co :D Wszyscy uważają mnie tu za czarny charakter :classic_cool:

Gość
ja mój jad trzymam na specjalne okazje hehe teraz czekam na Kameche ... steskniłam się za tym kretynem :D

Sucz pisalas kiedys w temacie o czubach.Kazdy z nas siedzac na kafe marnuje czas,zamiast isc spac gaworzymy tu jak dzieci przy hustawce:classic_cool: Wszystkie czuby nasze sa, ike, majka,maryyyyyyysia, bruUuUum :classic_cool: la la la :classic_cool:

ja wole tu gaworzyc niz sie uczyc na obsran...ą poprawkę....!! i to jest najgorsze:/

Gość
adwokacie ranking czubów trafiony :P ja mam wrazenie ze ike i te jej ziomalki to takie stare prukwy co to między gotowaniem tj. kluchami slaskimi a krupnikiem zasiadaja do kafe a to co tu piszą traktuja jak misje zyciowa zero dystansu zero myslenia otwarte to one sa ... na siebie same najwyzej heh

Gość Tajemnicza Dama
Jestem z siebie dumna :D

zyciowa zero dystansu :D ja odezwałam się do ciebie raz:) ty o ike nawijasz od tamtej pory jak zaklęta:D to tyle a propos dystansu dobranoc:)

Bandy to negatywne okreslenie. Bardziej pasuje kąciki. Dziś założyłem temat kącik melomana,ale oczywiscie nie jestem tak slawny by zaraz sie tam rzucily misjonarki charytatywnie piszace miedzy odgrzybianiem jamy ustnej i palcow u stop. Moj kącik to zyczenia na przyszle zycie w sprawach pozagrobowych. Jedni mnie lubia,a inni nie znosza :classic_cool:

Gość
nie bardzo wiem jak do realiów odnieśc zwrot "jak zaklęta" choc mniemam iz jakies górnolotne niesie przeslanie heh więc dla formalności ile razy do mnie ?? raz ?? a ja sadzilam ze nigdy nie rozmawialysmy hehehe ojjj wybacz iz nie pamiętam musiało byc to pasjonujące doswiadczenie :D nie wiedzialam iz rozmawialysmy za to WIDZIAŁAM iz wypowiadalaś się o mnie ... :D dobranoc ... nie będziemy tęsknic :D

Gość wróżka gryzelda
O kurwa cream, ale się męski zrobiłeś.

Gość Tajemnicza Dama
Sucz - staraj się być miła :) Tak trzeba :) Tak nakazuje BÓG :P

Gość
moj drogi adwokacie hehe a co z elvisem ? dziwisz sie iz nie masz zlecen a slabo dzialasz slabo :P

Gość Tajemnicza Dama
Za mało ludzi umiera :P

Mialem zlecenia na miescie. Myszy harcowaly.Glodne i nie uczesane. Trzeba bylo pomoc im, odkurzyc pajeczynki, przykrecic srubeczki :classic_cool: Przeciez i tak nikt nie czeka na mnie na kafe to moge przychodzic raz na tydzien :classic_cool:

Gość
taemnicza czy ciebie w tej pomaranczy przegrzalo ??? hehhe mila ?? dla tych ograniczonych form zycia ??? nie nie co to to nie !! ja moge byc mial dla ciebie dla adwokata szejka, a nawet... nawet dla kamech -udawać- bo on specjalnej troski ! dla tuleji bo lubi brunetki !!!! ale ... to bycie miła i tak wymaga ode mnie tylu poświęcen :( echhh :P hehe

Gość Tajemnicza Dama
Przecież to była ironia :classic_cool: Kochana, ja się nie zmienię :D

Gość
adwokatku kochanie ! ja zawsze na Ciebie czekam !! nawet kiedy mnie nie ma !!! pamiętaj o tym :P