Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walentynnkaa

faceci moja cipeczka do oceny

Polecane posty

Ona87 pokaż jak wyglądasz z jednym paluszkiem a nie wszystkimi. A co do fotek to fakt profesjonalistka z Ciebie.

oona87@wp.pl zawsze można pogadać :) GRZECZNEJ NOCKI PANOWIE :)

gajowy - nudziło mi się jednego dnia :P doktorku - pod namiotem - przecież zmarzniesz :)

heh po takich zdjęciach nocka z pewnością nie będzie grzeczna :)

Gość Mariusz811
Super zdjęcia! Rewelacyjne ciałko! Pozazdrościć Twojemu menowi! Niech Cie trzyma bo ja bym Cie nie wypuścił :D Piękne ciało! Ajjj

Gość o fu
jest okropna, wyjatkowo nieapetyczna

jakim to trzeba być jebniętym zeby sobie foty do netu takie wstawiać... założe sie ze masz jeszcze konto na fotka.pl i jarasz się pustymi komentarzami debilnych koniobijców. i pewnie wcale nie masz faceta jak tu napisalaś.. gdybyś miała to nie musiała byś sie dowartościowywać wstawianiem fotek tutaj.

Gość Edyta Wright
zgadzam sie z Johnnym, sztuczna próba dowartościowania sie w sieci. smutne.

Tu nie chodzi o dowartościowanie itp bzdury. To piękne dobre jakościowo zdjecia a ze modelka odkryła trochę ciała to was tak razi? To forum erotyczne.

skoro taka z niej modelka to niech zacznie pozować to profesjonalnych czasopism etc. a nie sie w necie jara debilnymi komentarzami onanistów.

Gość cizikizi
a to moja, jak wam sie podoba?

cioto-podszywaczu. kiepsko. każdy inteligentniejszy człowiek zauważy podmiankę litery "L" na "I" w słowie "waLker" :O jesteś żałosny sflaczały kapucynku

Brawo onanisto-gimnazjalisto :classic_cool: Czyli jednak wieczne siedzenie na kafe oraz onanizm po jotpegi zamieszczane tutaj, którymi tak to się bulwersujesz nauczyły Cię czegoś :D.

Johnnie Walker - nie dowartościowuje się tu ani trochę, po prostu podłapałam topik!, a ze akurat mam takie zdjęcia na kompie to je tu umieściłam - i to pierwszy raz w życiu. Nie mam konta ani na fotce ani na NK ani na żadnym innym portalu! A chłopaka mam od 4 lat! Tu jest wiele takich zdjęć, to nic złego, ze umieściłam tu swoje :D Niech się cieszą, niektórzy podziwiają lub mogą się zgorszyć . Nie rażą mnie Twoje komentarze, jakby takich jak Ty tu zabrakło, mogłoby być nudno . Pozdrawiam.

"skoro taka z niej modelka to niech zacznie pozować to profesjonalnych czasopism etc" a skąd wiesz, że nie pozuje ;>

Gość qwertyui
ale cycki masz brzydkie zwisy, takie wory tluszczowe fujjj