Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euforia84

Tym razem się uda - Starania 2010

Polecane posty

Tak patrzę na tę nasza tabelkę i widzę, że niedługo zaczną się pierwsze testowania. Euforia (gdzie się podziałaś?), Olka a później kolej na mnie. Oby nie nadeszła!!!

Czarodziejkka79 dzięki za tą stronkę super wyliczyło owulację i tak według tego się umówie na wizytę u gina. Aga_ton ta stronka co podała Czarodziejkka79 jest super wyliczyło mi tam że owulacja będzie w 23 dc. mam nadzieję, ze ona będzie Ja też w piewszej ciąży nie miałam żadnych objawów oprócz tego że spóźniała mi sie @ ale to potraktowałam jako znowu jakieś zatrzymanie tak więc nigdy nic nie wiadomo

Witajcie Kobitki!!!! Byłam u gina na monitoringu!!!! Mam potwierdzoną owulację:):):):)Była na 100%. Teraz tylko będę czekać, żeby @ się nie pojawiła :):):0 Witam serdecznie nowe Koleżanki :):):0 Wiecie co, aż mi lżej na sercu. Cieszę się, że leki pomagają.....

I ja się wpiszę do tabelki bo jeszcze tego nie zrobiłam wpisuję że to będzie mój pierwszy cykl bo jest juz z luteinką NICK............WIEK.......CYKL STARAN.......TERMIN SPODZIEWANEJ @ euforia84........26.............6....................... .....01.03.2010 Olka.P............29...............8.................... ......02.03.2010 aga_ton..........25..............12..................... ....07.03.2010 Miśkaaaa..........31............20...................... ....09.03.2010 malutka8479.....26............1......................... ...10.03.2010 czarna_06........27............17....................... . .10.03.2010 heyo............25...........1.......................... .....10.03.2010 Ania_29............29............11..................... ...15.03.2010 szarlotka80......29............3........................ ...15.03.2010 jabłuszko_32.....32............4........................ ..22.03.2010 Czarodziejkka79....30........5.......................... .25.03.2010 justys1818.......21..............4...................... .......???????? Faustka.............28..........3....................... ......????????????? jagódka20.......20..............8....................... .......??????? Prystelka.........29.............4...................... .........09.03.2010 Słonko_ona7......32............1..............................24.03.2010

Miśka, w takim razie trzymamy kciuki, aby się udało :D

Dziewczynki baaardzo Wam dziękuje :):):):) Postaram się wpaść za kilka minut i nadrobić zaległości w czytaniu, bo nie wiem co u Was :(

Gość Lidkaaa80
NICK............WIEK.......CYKL STARAN.......TERMIN SPODZIEWANEJ @ euforia84........26.............6....................... .....01.03.2010 Olka.P............29...............8.................... ......02.03.2010 aga_ton..........25..............12..................... ....07.03.2010 Miśkaaaa..........31............20...................... ....09.03.2010 malutka8479.....26............1......................... ...10.03.2010 czarna_06........27............17....................... . .10.03.2010 heyo............25...........1.......................... .....10.03.2010 Ania_29............29............11..................... ...15.03.2010 szarlotka80......29............3........................ ...15.03.2010 jabłuszko_32.....32............4........................ ..22.03.2010 Czarodziejkka79....30........5.......................... .25.03.2010 justys1818.......21..............4...................... .......???????? Faustka.............28..........3....................... ......????????????? jagódka20.......20..............8....................... .......??????? Prystelka.........29.............4...................... .........09.03.2010 Słonko_ona7......32............1........................ ......24.03.2010 Lidkaaa80.........30............1..............................01.03.2010

Gość Lidkaaa80
I ja się dopisałam do tabelki. To nasz pierwszy cykl starań ale nawet nie myślę o tym że mogło się udać więc cierpliwie czekam na kolejny.

czarodziejka, u nas niestety też nie ma laboratorium, najbliższe jest 40 minut drogi stąd. tak więc będziemy musieli załatwić sprawę na miejscu. mam nadzieję, że mają jakieś wyznaczone pomieszczenie a jak nie to zostanie nam łazienka. O matko, nawet nie chcę o tym myśleć...

Lidka, głowa do góry. może akurat tobie się poszczęści i zajdziesz w pierwszym cyklu :-)

Gość euforia84
uaktualniam, bo niestety @ już przyszła. NICK............WIEK.......CYKL STARAN.......TERMIN SPODZIEWANEJ @ Lidkaaa80.........30............1....................... .......01.03.2010 Olka.P............29...............8.................... ......02.03.2010 aga_ton..........25..............12..................... ....07.03.2010 Miśkaaaa..........31............20...................... ....09.03.2010 Prystelka.........29.............4...................... .....09.03.2010 malutka8479.....26............1......................... ...10.03.2010 czarna_06........27............17....................... . .10.03.2010 heyo............25...........1.......................... .....10.03.2010 Ania_29............29............11..................... ...15.03.2010 szarlotka80......29............3........................ ...15.03.2010 jabłuszko_32.....32............4........................ ..22.03.2010 Słonko_ona7......32............1........................ ......24.03.2010 euforia84........26.............7.......................... ...25.03.2010 Czarodziejkka79....30........5.......................... .25.03.2010 justys1818.......21..............4...................... .......???????? Faustka.............28..........3....................... ......????????????? jagódka20.......20..............8....................... .......??????? dziewczyny mam pomysł, wpisujmy się według daty @ bo tak to się robi niepotrzebny chaos a tak ogólnie to cześć wszystkim. ale nas dużo :-) trochę mi głupio bo założyłam temat, a rzadko się pojawiam. mam doła, ale to normalne, bo przyszła @. jutro powinnam dojść do siebie. trzymam kciuki za wszystkie starające. jestem z wami

Gość Prystelka
Hej , ja się staram 4 cykl, nawet mój narzeczony kupił mi akwarium z rybkami żebym się relaksowała przy nim , bo widzi , że żyję od miesiączki do miesiączki. Na chwilę mnie to zajęło, nawet nie myślałam tyle o ciąży ale długo to nie trwało, znowu powróciły czarne myśli. w czerwcu bierzemy ślub i chciałabym brać go w ciąży :) ale martwię się, że będzie inaczej. Bierzecie dziewczyny coś oprócz kwasu foliowego????

hej prystelka ja tez 4 cykl staran:) biore tylko kwas foliowy i nic poza tym. ja slub bralam w pazdzierniku i od tamtej pory dzialamy ale jakos do tej pory nie wyszlo

Gość Prystelka
hej justyś, no to jedziemy na tym samym wózku. Ja zauważyłam od jakiegoś czasu, że nie posiadam typowego śluzu szyjkowego( kiedyś było go pełno) tylko lekko się rozwadnia w okresie owulacji, ale nie rozciąga. Może to jest przeszkoda, jak się nie uda do ślubu to pójdę do lekarza w tej sprawie. Może podczas przygotowań do ślubu oderwię się się trochę od tematu i uda się.

no moze tak. ale ten sluz powinnas sprawdzic ja np podczas owulki mam zawsze taki ciagnacy sie jak bialko jajka kurzego i moj gin powiedzial ze jest prawidlowy.

cześć Dziewczynki! jak tam nastroje dziś? ja dalej mam pozytywne nastawienie, z drugiej jednak strony bardzo zastanawia mnie brak dużej ilości śluzu :( zawsze było dużo, a w tym miesiącu jakoś tak bardzo ubogo... miłego dzionka:) Czarodziejka - jak tam?

Gość Prystelka
no to może pójde za wczasu z tym, zapytać nie zaszkodzi

no wedlug mnie lepiej wiedzie co i jak. bo jak sie okaze ze faktycznie to utrudnia ci zajscie w ciaze to lekarz da ci cos na poprawe jakosci sluzu i wtedy sie uda

Gość Prystelka
wiesiołka już np. brałam i nie zauważyłam żadnych zmian ani poprawy, ale widzę że dziewczyny piszą też o lnie, spróbuję i to no i syrop Guajazyl też . Oprócz tego spytam lekarza, ale z tego co czytam nie jestem sama , widzę , że inne dziewczyny też nie posiadają typowego książkowego śluzu, jednym słowem nie będę się wkręcać.

Hej, u mnie rano tempka 37.2, czyli trochę w dół, dzisiaj powinnam dostać.@.. a więc czekam.. bólu piersi brak, brzucha brak, mdłości brak, czyli na 99% dostanę :(

hej, zapraszam na kawusie! ja ostatnio nie mam za duzo czasu, ale moze jutro nadrobie zaleglosci :)

Gość Prystelka
ja jestem w 6 dniu po domniemanej owulacji, na objawy za wcześnie ale instynkt podpowiada mi że niciiii :( mimo częstych działań

czarodziejka a moze jednak @ nie przyjdzie. badz dobrej mysli. temp jak narazie wysoka wiec nic straconego:)

Ja też nastawiałam właśnie express, zrobię sobie mocną kawę, nie mogę dzisiaj wziąć się za pracę, masakra.. pracuję od godz. 8 i jeszcze palcem nie tknęłam dokumentów, które piętrzą się na moim biurku..

Witajcie dziewczynki :):):) Melduje się i ja - jestem potwornie zmęczona. Muszę Wam powiedzieć, że od wczoraj mam pozytywne nastawienie do życia. Tylko ciekawe jak długo. Witaj Lidkaaa w Naszym gronie :):) Euforia - głowa do góry, będzie dobrze :):) Dziewczynki, nie zamartwiajcie się tak - ja jestem prawie 2 lata po ślubie i działamy od początku....Wiecie ile to cykli. Ale napewno nam sie uda - nie może być inaczej :):):) Czarodziejka - jak sytuacja. Mam nadzieję, że ta wstrętna @ się nie pojawia :):):) zaciskaj kolana Trzymam za Nas wszystkie kciuki, mocno :):):):) I znikam - będę dopiero w poniedziałek. Przede mną cholernie pracowity weekend. Pozdrawiam Was serdecznie, papa :):)

dziewczyny znacie się na luteinie ? cykl mam 37 dniowy i w 11 dc zaczęłam stosować luteinę rano i wieczorem a teraz w internecie przeczytalam, że jak jest brana za wcześnie to blokuje owu .Owu wychodzi mi że będę miała w 24 d c a ja 22 dc skończę ją brać .Nie wiem co mam zrobić czy ją przerwac po tej jednej tabletce i zacząc ją brać później czy ciągnąć to dalej