Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qaaaaaaaaa

ile najdluzej spotykalyscie sie z facetem zanim doszlo do seksu?

Polecane posty

Gość qaaaaaaaaa

jw

Gość prawie rok na studiach
Rzucił mnie w koncu wlasnie dlatego,ze nie chciałam;)

Gość 3 miesiace
i tez mnie rzucil:-O

Gość qaaaaaaaaa
ja sie spotykam dopiero 3 miesiac i jeszcze nie jestem gotowa na seks a on nalega :O

Gość najpierw sie przespałam
z nim a potem zaczełąm chodzic jestesmy juz je soba rok

Gość gusiaaaaa123
po 3 miesiacach a teraz juz jestesmy niecale poltora roku :)

Rok z pierwszym, z drugim 7 miesięcy, później juz było szybciej. Z żadnym nie wyszło. Obecny też nie musiał długo czekać a jest nam ze soba cudownie. To chyba nie zależy od czasu oczekiwania ale od tego jak partnerzy się dobiorą. Ogólnie wychodzę z założenia, że nie ma co czekać żeby się później nie rozczarować. Wolę sprawdzić na początku. Ale to tylko moje zdanie. Póki co na tym źle nie wyszłam

Gość niunia666
i po co tyle czekać..czy dłuższe czekanie daje wam jakas gwarancje , że z dana soba bedziecie? Nie. Można zwlekać usilnie miesiac czy pare miesiecy z przekonaniem ,,bedzie mnie szanował i bedziemy żyć dług i szcześliwie"..tyle, że...nie jeden facet ,,godzi sie" na takie ,,czekanie" bo i tak gdzies indziej ,,to" robi..Czasy są takie, że facet spotykajac sie z kobieta raczej nie wytrzyma paru miesiecy bez jakiegos seksu..wiec albo bedzie to robił z ims innym po kryjomu albo ,,zwiazek" skonczy sie zanim sie na dobre zaczął.. Jeśli trafiamy na naprawde fajna osobe, która o nas dba, poswieca nam duzo czasu..widzimy zaangażowanie i czujemy cheć tej osoby do stworzenia z nami stałego zwiazku to po co na siłe zwlekać? jeśli dwie osoby maja ze soba być to niezależnie od takich kwestii - będą..poza tym..po co ,,brać kota w worku"..poświecac komuś np. 3 miesiace a jak przyjdzie do seksu to nagle klapa...nie lepiej wczesniej sie o tym przekonac..przeciez dopasowanie seksualne jest jednym z najwazniejszych elementów w zwiazku..

Gość tyra_19
miesiąc... niby mało... ale jeżeli spotykaliśmy się prawie codziennie? teraz to już ponad 7 mcy razem :) ja tam nie żałuję :)

Gość giga liga
6 miesięcy....

Gość FOTEL
nadpobudliwe jesteście dziewczęta.chyba

ja mialam i mam dalej partnera z ktorym wspolzyje, pierwsza milosc, hehe ;) zanim to zrobilismy to minelo ok 8 miesiecy :)

7 miesięcy:) był mą pierwszą miłościa i perwszym faceetem.ale to za gówniarza było więc trochę inne czasy

Gość maciejjjjj
ja ejstem z dziewczyna 4 meisiace spotykamy sie codzinnie i nie robilismy tego jeszcze i zastanawiam sie czy jej nie zostawic bo wiem zebym mial oakzje to bym ja zdradzil przykromi ale mam sowje potrzeby

Gość kobiety ktore szybko chodza
do lozka maja potem wielu partnerow i zla opinie

ja cieee.......tak dlugo????poznalem dziewczyne w piatek sexilismy sie we wtorek, bo w srode wyjezdzalem na kilka tygodni...od siedmiu lat jestesmy malzenstwem i mamy piekna corke

Gość tak po 15 miesiąca
a jesteśmy już 5 lat :-)

Gość tak po 15 miesiąca
miało być po 1,5 mies :-p

Gość kobiety ktore szybko chodza
szybko do lozka lazicie

Gość *hmmm*
po miesiacu sex ... po roku zareczyny po 2 latach slub ....... po slubie 5 lat

Gość po miesiacu to bardzo szybko

Gość *hmmm*
po miesiacu to bardzo szybko Co to w ogole znaczy szybko?? Mozna przez miesiac codziennie sie spotykac i swtorzyc przez ten czas bardzo silna wiez a i tez w ciagu tego miesiac amozna widziec sie kilka razy. Mozna byc gotowym do sexu po miesiacu a niektorzy nie dojrzeli do tego po roku znajomosci. Kazdy decyduje sam czego chce i na co i kiedy jest gotowy.

Gość to jest bardzo szybko

Nie ma czy szybko czy nie, każdy robi to wtedy kiedy odczuwa taką potrzebę. Myślę, że ja dłużej czekałam jak byłam młodsza i to był pierwszy sex, potem drugi z innym partnerem. Teraz chyba większość wychodzi z założenia że z wiekiem coraz łatwiej przejść do konkretów jak już się ich zasmakowało. Najważniejsze to nie robić nic wbrew sobie. Jesli dwie osoby tego chcą to co w tym złego? Po co czekać jakieś przykładowe pół roku czy ile, bo tak wypada...

Gość AISICI
ja po 3 miesiacach..byłam dziewica,chlopak nie nalegal ,wrecz nic nie mowil ani nie naciskał ..sama chciałam bo to ten jedyny ...wiem to:)

Gość reformation
kurde to ja chyba rekord pobije 4,5 roku razem, seksu jeszcze nie było. próby owszem o 3 latach, z 20 razy, nigdy nie wyszło.

Gość reformation
*po 3 latach