Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lentylkaaa.

i tak to przypomniał sobie o mnie mój były, a ja chciałabym do niego wrócić.

Polecane posty

Gość lentylkaaa.
O, dzisiaj tak z siebie zadzwonił do mnie, pogadalismy, potem sms wysłał, i troche pisalismy i tyle..

Gość lentylkaaa.
jest tu jeszcze ktoś?

Gość lentylkaaa.
dzisiaj i wczoraj takie ladne rzeczy mi pisał, jaka to sliczna jestem, i tak mu sie bardzo podobam i w ogole. az w koncu zapytalam, jaka bylaby jego reakcja na to abysmy byli razem, a on ze pozytywna bo by o mnie dbal i w ogole, a ja na to czy by chcial aby tak bylo, a on ze chyba tak, i spytal a a ty? a ja na to, ze chyba tez. i ciagle powtarza ze bardzo mu sie podobam, i mnie bardzo bardzo lubi.

Gość No to super
I bardzo sie ciesze i zycze wam powodzonka,nie zmarnuj drugiej szansy:)

Gość lentylkaaa.
nie, ja jeszcze nie wiem na czym stoje...

Gość widze ze facet
chce żebyście się zeszli tylko się boi...

Gość lentylkaaa.
pomóżnie help! wczoraj mi napisal ze sie we mni zabujał na nowo a ja napisałam o to znowu bedziemy razem? i ucichł... a jak sie spytałam dzisiaj, ze dziwny jakis jest, najpierw mi takie rzecyz psze, a pozniej milknie , to znowu nie odpisuje. Teraz juz jest cisza...nikt nic nie pisze... co ja mam teraz zrobic!? słodził mi wczoraj, pisał ładne rzeczy, dzis w sumie tez ;/ ... ale czemu się nie odzywa? co ja mam teraz zorbić? czuje ze go moge stracić

Gość lentylkaaa.
no niech się ktoś odezwie...

Gość lentylkaaa.
ale odzywac sie do niego, pisać, czy nie ?

Gość lentylkaaa.
no wlasnie ja nie wiem czy jest sens pisać, bo po południu napisałąm mu coś mało istotnego, to mi nawet nie odpisał... wiem ze mam szanse a nie wiem jak z niej skorystac...

może on chciał sprawdzić czy jeszcze o nim myślisz,albo się "zemscic" chociaz nie to glupi pomysl,za duzo lat ma:)

Gość lentylkaaa.
ja tez o tym myslalam, ale stwierdzilam, ze nie, on nie jest taki... kurcze juz sama nie wiem co robic...a Ty co bys zrobila na moim miejscu?

ja bym oczywiście cierpliwie czekała:) skoro Wam było w miare dobrze a rozstanie zawdzięczasz burzy hormonów i chęci poznania młodości nie mając chłopaka to warto spróbowac,tylko trzeba uzbroic się w cierpliwosc,glowa do gory :)

Gość lentylkaaa.
pewnie i jak tak zrobię...nie odezwę się. Niech napisze. On sie czegoś boi albo jest po prostu nizdecydowany:(