Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PsychWin

Studia psychologiczne

Polecane posty

najpierw piszesz ze ci sie skonczyla biologia w 1 klasie i jak to ty biedny miales sie jej nauczyc bo sie w szkole skonczyla. a teraz ze miales z niej same 4 i 5. no to o co ci chodzi, jak jestes taki dobry z biologii to zdawaj z niej mature.. oczywiscie nie mowie o zakresie materialu z pierwszej klasy bo tam miales zapewne te 4 i 5, ale o zakresie materialu do matury rozszerzonej

Gość PsychWin
Bożeeeeeeeeeee gdzie napisałem że skończyła mi sie w 1 klasie ???!!!! Czytanie ze zrozumieniem !!!!!!! Technikum jest 4 letnie. Po pierwszych 2 latach odpadła mi biologia . 2 lata mialem biologie w technikum. Uczylem sie jej. Jak przysiadlem do materialu to bylem w stanie nauczyc sie na sprawdzian i dostac z niego 4 cz 5 . Rozumiesz ?

Gość PsychWin
Nie obrazaj sie ale bierzesz cos ?

Idę spać i wam też radzę Miło się pisało, bezwzględu na wszystko i życzę Wam powodzenia w czym kolwiek chcecie :D

Gość PsychWin
))) dzieki i nawzajem

ok przepraszam, nie zaczailam ze tech 4 letnie jest. masz racjie. i wypraszam sobie jakies wycieczki osobiste w moja strone. co ma za przeproszeniem to ze miales 4 i 5? jak miales to doskonale. ja w ciebie wierze od samego poczatku i popieram to zebys sobie zrobil rok przerwy i poszedl na ta psychologie. co nie zmienia faktu ze przezyjesz szok, bo jak ci ludzie pisza ze "bylo sie uczyc" to ty wyskakujesz ze miales 4 i 5 co nie zmienia faktu ze sie tej biologii nie uczyles tak zeby ja zadeklarowac na maturze i ja zdac na tyle zeby sie dostac na mature. nie miales motywacji do samodzielnej nauki w domu do matury, to co ty na studiach zrobisz? tam tez sie trzeba uczyc samemu w domu. nikt nie twierdzi ze sie nie potrafisz uczyc w takim sensie ze jestes glupi, tylko ze nie potrafiles do niej przysiasc i sie jej nauczyc bo de facto tego nie zrobiles. o to chodzi. mam nadzieje ze tym razem jasno to przedstawilam

i to nie ja za kazdym razem zaslaniam sie tym ze w szkole byly nie te przedmioty co sa potrzebne na mature kiedy ci ktos zwrocil uwage ze sie sam nie uczyles. badz konsekwetny.

Gość PsychWin
Wiesz nawet zaczyna mnie to bawic :) Jakie wycieczki osobiste w twoja strone ? Już tłumacze , bo nie zrozumialas : To ze zdazylo mi sie miec 5 czy 4 ze sprawdzianu to nie kontrargument na to ze "trzeba bylo sie uczyc" (naprawde nie wiem jak na to wpadlas). Napisałaś to : "no to Cie zaskocze, ale na psychologii jest baaaardzo duzo biologii. Juz na pierwszym roku tak zwana biopsychologia (przynajmniej u mnie byla na 1) To cala budowa mozgu do wykucia na blache i wszystkie inne funkcje calego ukladu nerwowego...." A ja Ci odpowiedzialem ze biologia nie jest dla mnie problemem bo z doswiadczenia z klasy 1 i 2 wiem ze jak przysiade i troche sie jej poucze to jestem w stanie zaliczyc sprawdzian z jakiegos dzialu na 4 czy 5 . Rozumiesz ?

no to jak nie jest problemem biologia, to bylo sie jej uczyc mimo tego ze w szkole byla elektromechanika, a biologia sie skonczyla po 2 latach i zdawac ja na maturze i isc na wymarzone studia. tyle ok ide bo juz bardziej wyczerpac tematu z mojej strony nie potrafie. zycze udanych i trafnych wyborow.

Gość a ja tam uwielbiam
Autorze, dziecko drogie przegrałeś życie, nie na psychologie powinieneś iść ale do psychologa. Kończcie tą gadaninę o niczym i idzcie spać.

Gość PsychWin
Czemu cały czas probujesz mi udowodnic ze nie mam racji. Wmawiasz mi cos czego nie napisalem , albo poprostu zle interpretujesz to co napisalem. Niewiem ... Czemu tak ? Mowie ze zdaje sobie sprawe z wlasnego ... no dobra lenistwa i tego ze gdybym chcial moglbym znacznie wiecej osiagnac, ale do cholery nie "nie zaslaniam sie tym ze w szkole byly nie te przedmioty co sa potrzebne na mature" . Chyba ze nie mam racji ? Moze wkleisz mi cytat w którym się zasłaniam. Uprzedzam to ze napisałem że od 2 lat nie mam biologi to byla dygresja a nie zaslona przed atakami.

no tak wszystkie osoby ktore tutaj pisza, pisza mniej wiecej o tym samym a ty zaparcie idziesz w swoje - nie zastanowilo cie to ze jak tyle osob pisze to cos w tym jest? cytuje ciebie: "Może motywacje znalazł bym w tym , że wiedział bym ze to czego sie ucze mnie interesuje i przyda mi sie w przyszlym zyciu zawodowym." mowisz cos a nie zdales pierwszego sprawdziau z tego co sam piszesz. np biologia - przydalaby ci sie w przyszlym zyciu, rzekomo cie interesuje (bo na psychologii jest od groma biologii) a mimo to sie jej nie uczyles - ja caly czas o tym mowilam. i naprawde nikogo nie interesuje z jakiego powodu. faktem jest ze sie jej nie uczyles - po tym ludzie wywnioskowali, ze sie nie nadajesz na te studia. czy teraz rozumiesz? btw - sie zdecyduj czy lenistwo czy trudna sytuacja

i nie raz mnie obraziles ale to juz pomijam. takie masz podejscie do ludzi? jak ktos do ciebie z problemem przyjdzie tez mu powiesz "jestes glupia" albo "nacpalas sie czegos" tak sie objawiaja twoje predyspozycje rozumiem? mhm.. faaajnie

Gość PsychWin
Strona 5 na samym dole "Tylko że każdy pisze ocenia , a tak naprawde nie wie jaką mam sytułacje , a powiem tylko tyle że mam ważniejsze obowiązki , a na nauke oprócz chęci , nie mam siły i czasami czasu." To w odpowiedzi na Twoje btw. Szczerze mowiąc o tym , że biologia jest potrzebna , albo przynajmniej mile widziana jako przedmiot dodatkowy na maturze dowiedziałem się z tej rozmowy. Uprzedzam zdaje sobie sprawe ze tego ze to moje niedopatrzenie i zaniedbanie bo się tym wcześniej nie zainteresowałem. Może faktycznie dam sobie rok przerwy. Tylko jeszce raz chce sie upewnic , czy jakbym teraz w maju podszedl do matury i ze wszystkich przedmiotów ja ZDAŁ czy mógłbym próbować raz jeszce za rok ? PS. Nigdzie nie napisałem że interesuje mnie biologia. Napisałem tylko że jak trzeba było to się jej poprostu byłem w stanie nauczyc..

Chcecie wiedziec wszystko o charakterze czlowieka? Zapraszam na nasza strone poznajcharakter.eu