Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marianka06

Spotkania Mama rozmawia

Polecane posty

Czy któraś z Pań zna już miejsce kolejnego - marcowego spotkania Mama Rozmawia??? Byłam na pierwszym w Poznaniu i byłam zachwycona.... dzieki za odpowiedzi...

hej, sprawdź na mamarozmawia.pl, myślę, że już powinny byc jakieś newsy, pozdrawiam :D

Na stronie jest tylko taka informacja: Jest nam niezmiernie miło poinformować, że kolejne spotkanie z cyklu Mama Rozmawia odbędzie się 23 marca 2010 roku. Tematem przewodnim wieczoru będzie "Położna radzi", który wraz z Anną Maruszeczko poprowadzi położna z Akademii Aktywnej Rodziny. Serdecznie zapraszamy wszystkie panie z brzuszkiem do rejestrowania się - szczegóły w zakładce Kontakt.

Dokładną informację otrzymasz po rejestracji... tak było poprzednim razem

Gość Suzy Swift
Oooo cieszę się, ze ktoś nareszcie poruszył ten temat, ja niestety opuściłam pierwsze spotkanie bo zaniemogłam i chciałam się podpytać jak wrażenia pań?? Czy warto iść na następne spotkanie??

No ja byłam bardzo zadowolona, koleżanka, z którą byłam też. Ja jestem "świeżo-cięzarna", koleżanka jest już w drugiej ciąży, ale obydwie znalazłyśmy coś ciekawego dla siebie... fajne tematy, luźna atmosfera - SUUUUUPER miejsce, no i prezenty. No i coś ważnego dla przyszłych mam - pyszny poczęstunek :) Ania Maruszeczko, bardzo fajnie poprowadziła spotkanie i zachęcała uczestniczki do wspólnej dyskusji. Myślę, ze będziesz zadowolona... polecam

I jest to faktycznie bezplatne, czy moze są jakieś gwiazdki, których się nie dopatrzyłam....????

Też byłam na spotkaniu, fajnie, ze są tu panie, które też uczestniczyły w tym projekcie. Spotkanie jest ZUPEŁNIE BEZPŁATNE i mało tego nie ma szans żeby wyjść z niego z pustymi rękoma:) Też mi się bardzo podobało i dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy, są to tego rodzaje informacje, które cięzko znaleźć w książkach czy gabinetach... Ania Maruszeczko, bardzo pozytywnie:) Polecam wszystkim przyszłym mamom, tym pierwszym i tym kolejnym:)

czytałam o tych spotkaniach na innym forum (chyba polki.pl) zebrało pozytywne relacje, ale nie ma tam informacji czy są to spotkania tylko dla cięzarnych czy świeże mamy też znajdą tam coś interesującego?

Hmm, myślę, że świeże mamy też znajdą coś dla siebie, był poruszany temat baby blues'a czy późniejszych relacji z partnerem, a co do samej ciąży, to podejrzewam, że miło będzie powspominać, ze swiadomością, ze masz to za sobą, pzdr.

AAAA to chyba się przejdę, najlepiej z mężem (heheh) żeby też posłuchał, o poprawnych relacjach i o tym, ze poporodowe nastroje należy traktować poważnie....:P