Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kreska100

II Kreska na teście po 2h

Polecane posty

Gość zdezorientowanajestem
Nic nie wyjdzie ze starania o dziecko, wczoraj zostawił mnie facet :(

zdezorientowana to powiedz mu że jest głupi. znajdziesz lepszego:) zwykle faceci zostawiają kobiety jak powiedzą im że są w ciąży a nie jak powiedzą że nie są...:/

Rozmawialiśmy przez telefon, wszystko będzie ok. Wczoraj pokłóciliśmy się o jego rodzinę, wkopała nas w komornika, suszyłam mu o to głowę, chyba trochę za długo i się wkurzył. Poszedł wieczorem, nie wiem gdzie spał, zadzwoniłam dzisiaj rano, zapytał czy mi przeszło. Powiedział, że przecież wiem, że mnie kocha i nigdy nie zostawi. Może wczoraj faktycznie przesadziłam, wiem, że tamto to nie była jego wina tylko go wkopali w to ale musiałam spuścić z siebie emocje :/

Troche mi zajęło odkoanie tego tematu, Kresko jak tam????

Gość Kreska100
Hej dziewczyny, niestety nie miałam czasu wcześniej zajrzeć bo szef mnie zawalił pracą. W środe mam wizyte u gina bo okresu nadal nie dostałam, dam znać jak wróce :) pozdro

Wyciągłam nasz temat bo się całkiem zakopie :) Kresko czekamy w takim razie.

Gość Kreska100
Dziewczyny ja sie chyba tak przejełam wizytą u gina, że dzisiaj nad ranem dostałam okres !!! :D:D:D:D:D, kurde to już był 60 któryś dc przestałam już nawet liczyć i wkoncu mam @. Jak ja sie ciesze że nie poszłam w tamtym tygodniu do lekarza bo bym zabuliła znowu 100 zł i guzik z tego, jutro miałam iść po 4 bo wczesniej kończe pracy, uuuh jaki fuks!!, no ziewczynki to każda z nas ma jasną sytuacje, a te które nie są w ciąży, a chcą niech zakładają topic dla staraczek, ja tam napewno za jakiś czas dołącze hihihi :):):):)

Ojej, tak czekałam na "pozytywne" wieści. Pamiętam swoją radość jak się dowiedziałam o ciąży i każdej "chcącej" tego życzę. Pozdrawiam Cię Kresko i resztę dziewczyn.

Ja dalej nie mam okresu, dzisiaj kończę brać luteinę, z tym, że brałam ją dopochwowo bo lekarz powiedział, że albo pod język albo dopochwowo, smak był tak rewelacyjny, że zdecydowałam się na to drugie i teraz nie wiem czy to będzie działać bo widzę, że troche tego wylatuje :/ Dzisiaj kończę i do końca tygodnia mam dostać okres, ciekawa jestem bo wcale się na to nie czuję.

Gość Kreska100
O kurde to ja tu bede zaglądać jeszcze bo teraz to mnie ciekawi co z twoim okresem, ja byłam pewna że już go masz!! No to dziewczyny czekam na kolejny wasz topic, tylko wtedy musimy już sobie zrobić te czarne nicki, pozdrawiam :)

kresko ja na Twoim miejscu i tak poszłabym do ginekologa bo to nie jest normalne mieć takie cykle długie. Swoją drogą szkoda że jednak chyba nie jesteś w ciąży...:( Tak czekałam na TE wieści

Gość Kreska100
Tak jak skończy mi sie okres to ide po tabletki anty ( przy nich mialam co do godziny okres) masz racje 60 dniowe cykle to nie jest normalna sprawa, a ciąże planuje pod koniec roku więc napewno jeszcze tu wróce z TYMI wieściami heheh ;):) ściskam was mocno dziewczyny

Hej ja dalej nic, zero. Do końca tygodnia powinnam dostać okres po tej luteinie podobno, zakończyłam brać 4 dni temu i jak do tej pory nie mam, zaczynam się martwić, dlaczego ta luteina nie działa. Nie chcę wydawać kolejnej stówy, żeby iść się o to zapytać.

Ja dalej nie mam okresu, za to jestem przeziębiona czy coś, mam gorączki, ból gardła itp,\. Martwię się tym okresem i nie wiem co robić bo powinnam już dostać po tej luteinie, zaczynam myśleć, że źle zrobiłam, że brałam dopochwowo a nie pod język. Z nim jest baaardzo słaby kontakt telefoniczny a kolejna stówa mnie nie pasuje, żeby dać za poradę. Byłam badana i było ok, wtedy mi wyszło, że mi pęcherzyk nie pękł i stąd brak okresu. Boję się już.

Dostałam wczoraj! Teraz się zastanawiam kiedy mam brać tą luteinę w którym dniu cyklu bo nie mam pojęcia!

Gość dghtrhyuyuui887o
Kreska i Zdezorientowana -jesteście tam jeszcze? Pozdrawiam Was :) Właśnie przechodzę to samo, co Wy na początku tego topiku :)

Gość gość
Cześć , wczoraj robilam test i wyszły dwie kreski z czego ta druga bardzo blada slabo widoczna ale jednak kreska, dzisiaj robilam test ponownie z innej firmy i wyszedł negatywny (nie był on z porannego moczu ) okres powinnam dostać za 5dni ale nie mam regularnych miesiaczek więc ciężko określić czy w ten dzień dostanę. Dodam że biore Symfolic czy to może być od tego ? Co myslicie ?powinnam się martwic ? Moze któraś z was tez tak miala ?

Gość gość
Powtórz test za 5 dni i zrób z porannego moczu, taki będzie najbardziej wiarygodny albo zrób badanie z krwi.