Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Onaona1234

Co sądzicie o dziewczynach, które w wieku

Polecane posty

No ja napisałam że po kilku dniach BYCIA razem ;p ale kręciliśmy ze sobą od 4 miesięcy wstecz, więc i tak wiedzieliśmy że będziemy ze sobą i tak :D czuję się szczęśliwa przy nim i jest nam obojgu dobrze ze sobą :) Choć fakt faktem, trochę żałuję że tak wcześnie to zrobiliśmy bo mogliśmy poczekać kilka miesięcy, choć i tak po tym nie mogliśmy tego robić przez ponad 8 miechów ;p Więc od pierwszego do następnego razu minęło sporo czasu :)

A i dziękuję Kredko za obronę mnie w ostatnim akapicie :) Choć jedna normalna osoba się mądrze wypowiedziała :)

Gość szaramara
To ja chyba napisalam, ze po 5 dniach sie z nim przespalam. Musze przyznac, ze sama siebie nie podejrzewalabym o cos takiego. Zawsze sobie zakladalam, ze kilka miesiecy musze znac faceta najpierw. A tu mi wyszedl taki spontan nieplanowany. Jakby mnie bzyknal i zostawil to bym plakala, ze glupia bylam i stracilam cnote z pierwszym lepszym pewnie. Ale jakos nam sie poukladalo i wciaz jestesmy razem. Akurat mialam szczescie. Choc nie jest juz super rózowo teraz w naszym zwiazku.

Gość ze dosc latwe sa

Gość do te verde
15 partnerow to kurewstwo, a nie zakochanie sie

Gość spoko mam to samo
Nic o nich nie sądzę to że ja żyję w celibacie nie oznacza że na świecie mają być same dziewice :)

Gość do *Łobuziara*
bo twoj facet pewnie byl babiarzem i sam mial wiele kobiet