Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

My Immortal

Topik - Pocieszacz i Poprawiacz Humoru

Polecane posty

Kochany synku, pisze do ciebie tych kilka linijek, żebyś wiedział, ze do ciebie pisze... wiec jeśli otrzymasz ten list, to znaczy, ze do ciebie dotarł. Jeśli go nie otrzymasz, poinformuj mnie, wyśle jeszcze raz. U nas nic ciekawego... Ostatnio ojciec przeczytał w ankiecie, ze najwięcej wypadkow zdarza się kilometr od domu... dlatego zdecydowaliśmy się przeprowadzić dalej. Pogoda ostatnio nie jest najgorsza... w tamtym tygodniu padało zaledwie dwa razy... za pierwszym razem padało dwa dni, a za drugim cztery. Jesli chodzi o kurtkę, którą chciałeś, wujek Piotr powiedział, ze jeśli ci ja wyśle z guzikami, które są ciężkie, to bedzie drozej kosztowalo. Dlatego oderwalam guziki i wlozylam je do kieszeni... Ojciec dostal wymarzona prace. Jest dumny, bo ma pod soba jakies 500 osob Kosi trawe na cmentarzu... Twoja siostra Julia, ktora wyszla za swojego meza, wreszcie urodzila. Nie znamy plci, dlatego nie powiem ci, czy jestes wujkiem czy ciocia. Znowu gorzej z twoim bratem Jasiem. Zamknal samochod i zostawil w srodku kluczyki. Musial isc do domu po drugi komplet, zeby nas wyciagnac z auta... No to pa! Twoja mamusia Ps. chcialam ci wlozyc pare groszy do listu, ale zakleilam juz koperte

Gość eksy
Środa - dziękuję bardzo za miłe słowa i wsparcie, mam nadzieje że jutro będzie lepszy dzień. Jak mawiała Skarlet o'Hara "Nie chcę o tym teraz myśleć. Pomyślę o tym jutro". może mi się uda :)

Gość a mnie mąż bije
szukam pocieszenia :(

Poranek w alpejskim kurorcie. na taras wychodzi anglik i wola: - How wonderful! Wychodzi niemiec i wzdycha: - Das ist wunderbar! Wychodzi Rosjanin i dziwuje sie: - Kak prikasna! Wychodzi Polak i stwierdza: - Ja pie**ole! JAK KIEROWCY OPISUJĄ .... 1. Wracając do domu podjechałem do złego domu i zderzyłem się z drzewem, którego nie mam. 2. Inny samochód zderzył się z moim nie ostrzegając o swoich zamiarach. 3. Myślałem, że mam opuszczone okno, jednak okazało się, że jest podniesione, kiedy wystawiłem przez nie rękę. 4. Zderzyłem się ze stojącą ciężarówką nadjeżdżającą z drugiej strony. 5. Ciężarówka cofnęła się przez szybę prosto w twarz mojej żony. 6. Przechodzień uderzył we mnie i przeszedł pod moim samochodem. 7. Facet był na całej drodze i wiele razy próbowałem go wyminąć zanim uderzyłem w niego. 8. Budka telefoniczna zbliżała się, kiedy próbowałem zjechać jej z drogi uderzyła w mój przód. 9. Nie chcąc zabić muchy wjechałem w budkę telefoniczną. 10. Prowadziłem samochód już czterdzieści lat, kiedy zasnąłem za kółkiem i miałem wypadek. 11. Broniąc się przed uderzeniem zderzaka samochodu przede mną uderzyłem przechodnia. 12. Mój samochód był legalnie zaparkowany, kiedy wjechał w inny pojazd. 13. Niewidzialny samochód nadjechał z nikąd, uderzył w mój i zniknął. 14. Byłem pewien, że ten stary człowiek nie dotrze na drugą stronę ulicy kiedy go stuknąłem. 15. Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać, więc go przejechałem.

Gość Osama Cie znajdzie
polaolka ❤️

Osama Cię znajdzie :D Dobry nick :D

Gość Osama Cię znajdzie
dziekuje :*:D

Gość ktoś sie pod ciebie podszyl
Miłość znajdzie Cię wszędzie.... Miłość o wiek Nie pyta się Przychodzi nieproszona :classic_cool: ❤️ :classic_cool: 🖐️

jeśłi komuś się wydaje że przyszła wiosna to pocieszam: to fałszywy alarm na szczęście zima nadal w pełni

Gość ktoś sie pod ciebie podszyl
retro piełdolisz :D

Cześć, Retro :-) Czyli wczoraj przedwczesne szukałam sposobu na depresje wiosenno-letnia, super. Tylko dlaczego ten front z wracająca zima tak przytępia myślenie?

Lusia jak znajdziesz sposób to mi podeślij.

Miłość znajdzie Cię wszędzie.... Miłość o wiek Nie pyta się Przychodzi nieproszona heh, no właśnie ile sie trzeba natrudzić żeby ją wyprosić za drzwi bezczelna.

Retro, ale o który sposób by Ci chodziło? Bo z tą letnią to był wpis dostosowany do tematu pt. To jest prowokacja, wiec za bardzo bym nie liczyła na mnie w tym względzie. Znaczy ja ostatnimi czasy żyję cały czas mniej więcej letnio, czyli jakoś lei :-)

Lusia nie jestem w temacie jeśli chodzi o topiki z ostaniego miesiąca a w kwestii lecenia, to najcześciej jakoś leci, choćbysmy nawet nie chcieli.

Gość co jest prowokaxja

Gość co jest prowokaxja
czasem leci ale po nogach:D

czasem leci ale po nogach ktoś tu z doświadczenia przemawia...

Gość co jest prowokaxja
nie inaczej :(

grunt to się nie przejmować leci ci po nogach? olej to! :D

ja osobiście radziłabym jednak wytrzeć............

Gość wytarlam

Gość leżę z zapaleniem zatok
Pocieszcie ;)