Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbara1984

zniesienia oplaty stalej w przedszkolach

Polecane posty

Gość barbara1984

Slyszalysie moze o tym??

Gość a z jakiej racji
mieliby znieść tą opłatę?

Gość barbara1984
no wlasnie sama nie wiem dlaczego ale tak slyszlam,ze w niektorych przedszkolach zostala zniesiona podbno dofinansowuje to unia europejska,czytalam o tym w internecie i tez tak pisza,ale nie wiem czy we wszystkich przedszkolach tak ma byc czy tylko w wybranych

Gość w moim się na to raczej
nie zanosi....... Poza tym znając życie niewiele przedszkoli "podpadnie" pod tę refundację, tak jak i niewiele z powstających (a wciąż ich mało) nie łapie się na dotacje........ot, taka szara prawda z tymi unijnymi dofinansowaniami. Ja w każdym razie bym zbytnio nie liczyła na "cud" w kwestii opłaty stałej.

Gość Jeśli już to będzie to dotyczy
wyłacznie przedszkoli miejskich. Z jakiej racji ktokolwiek miałby dofinansowywać placówki prywatne? Zresztą to juz od jakiegos czasu istnieje- darmowe przedszkola miejskie działajace na zasadzie "wyrównywania szans". Pewnie chodzi o powstanie większej ilosci tego typu placówek

Gość eciepecie...................
A u mojej kolezanki w miasteczku (mala miejscowosc) powstalo przedszkole prywatne, wlasnie refundowane ze srodkow UE. Rodzice placa jedynie za wyzywienie, oplaty stalej nie ma.

Gość najbardziej idealne
wlasnie to jest dotacja dla nowych prywatnych pzredszkoli ale to ejst okreslone w czasie i ilosci dzieci wiec nie na zawsze :/