Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kskskskfkfkkffkkffk

KTO ZNA NIEMIECKI I POMOZE TYLKO 1 ZDANIE

Polecane posty

Gość kskskskfkfkkffkkffk

BARDZO PROSZE Witam Dzis jest 7dni jak pieniadze sa na Pani koncie a ja nie otrzymalam wozka, wyslalam 2 maile z zapytanie o wysylke i na zaden nie otrzymalam odpowiedzi.

Gość kskskskfkfkkffkkffk
proszeee

Gość kskskskfkfkkffkkffk
Poprawcie chociaz bledy blagam Heute ist schon 7 Tage wie das Geld auf Ihre Konto sind, wo ist Meine Kinderwagen, ich habe schon 2 meile mit Fragen versendet aber ganze Zeit ist keine Antwort was ist los?

Gość ale w ch.. cie zrobili
zmien "meile" na "e-mails" i wysylaj

Gość kskskskfkfkkffkkffk
NAPRAWDE WYDAJE MI ISEZE ROI SIE OD GRMATYCZNYCH BLEDOW?

Das Geld müsste seit 7 Tagen auf Ihrem Konto sein. Ich habe bereits zwei Emails an Sie geschickt, mit der Anfrage, wo der von mir bestellte Kinderwagen bleibt? Wäre dankbar für eine unverzögliche Antwort und Klärung meiner Angelegenheit. verbleibe mit freundlichen Grüßen Ihr Anwalt :P

Sehr geehrte Damen und Herren, vor 7 Tagen habe ich das Geld auf Ihr Konto überwiesen, aber ich habe keinen Kinderwagen erhalten. Ich habe schon 2 E-Mails mit der Frage nach Versand gesschickt und ich habe keine Antwort bekommen.

dobre z tym Anwaltem :D

Dooobre :D Miało być "geschickt" ;) A wersja chyba bi bi jest fajna, moje to tylko proste tłumaczenie ;)

pewnie jakis polak wyciagnal od ciebie kase i szukaj wiatru w polu

do wersji bi bi dopisz: nach einer Woche wird russische Mafia mein Geld von Ihnen zurückholen! PS. ile kasy wtopilas?

Gość kskskskfkfkkffkkffk
klaniam sie i dziekuje z tym adwokatem sobie daruje haha jeszcze raz dzieki :-) kochani jestescie

Gość kskskskfkfkkffkkffk
nie duzo 63 e na ebeyu ale nie martwie sie bo to nie to co allegro jak nie przyjdzie maja sad, tylko czekam i czekam odp nie ma, moze sie cos stalo albo co i nie wiem czy juz trzeba to zgosicc cz

w tym internecie pelno oszustow. niemcy wcale nie lepsze niz polskie allegro

7 dni to nie az tak dlugo. Jesli juz zdarzylas wyslac w miedzy czasie 2 eMail to mozesz komus grac na nerwy. Kupilas privat, przez eBay ? Wozek nie jest latwo wyslac, trzeba miec odpowiedni karton ( moze nie wie jak zapakowac ) i nie koniecznie wysyla sie przez poczte. Jesli mieszka na wsi, to z punktu wysylek odbieraja paczki czasami tylko 2x w tygodniu.

jak przez eBay nie przyjdzie to sad ? sorry, ale rozbawilas mnie ! Masz czas ? do rana ? To moge Ci opowiedziec kilka eBeyowych historii :-)

Gość kskskskfkfkkffkkffk
tak jest sad nie musisz mi opowiadac bo mialam taka histroia pol roku temu kupilismy za 1e auto i facet oddac nie chcial, mimo przelewu kasy nie chcial oddac dzis auto jest nasze za 1 e

Gość kskskskfkfkkffkkffk
wysylka jest dpd ma to trwac max 2 dni dzis pytalam wdpd co jest grane powiedzieli mi ze zazwczaj jest na drugi dzien bez problemu wiec ewidentnie nie wysylal a co do kartok´nu to jak sprzedaje to chyba karton mui bmiec, ale jakby wyjasnila ckolwiek ze ma problem to zrozumiem jestesmy tylko ludzmi ale nic zero odzweu a ja czekam

Przeplacilas w takim razie wozek :-P bo drozszy od samochodu. No i gratuluje zapalu by sadzic sie w jezyku, w ktorym nie potrafisz napisac kilku najprostrzych zdan :-P Zreszta nie tylko zapalu ale i predkosci, bo takie procesy to zadna krotka pila tylko ciagna sie w czasie, czesto kilka lat. Ebay, po prostu zawsze umywa rece. Blokuja uzytkownika i przysylaja standartowy list w ktorym odsylaja na policje. Ze strony eBay nie ma zadnego wsparcia. Mielismy 4x przypadek, ze policja namierzyla ale od razu przyszedl list, ze sa to takie rekiny, ze nasze straty sa niczym ( 2xca.300 €, 1 x500 1 x 2500 ) w porownaniu z przekretami jakie zrobili na olbrzymia skale. Wiem jedynie, ze wszyscy poszli siedziec, ale zadna to dla mnie satysfakcja.