Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kalienta

Usuwanie cellulitu bez chirurgii

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
a ja polecam masa偶e pr贸偶niowe jak dla mnie to najlepszy spos贸b na celllulit, jestem po serii takich zabieg贸w wykonanych w klinice Amaryllis, efekty, cellulit znik艂 a sk贸ra jest j臋drniejsza i g艂adsza

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Polecam masa偶 ba艅k膮 chi艅sk膮! To naprawd臋 rozbija z艂ogi t艂uszczowe. Uelastycznia i wyg艂adza sk贸r臋 i poprawia ukrwienie tkanek. Na pocz膮tku zabieg mo偶e by膰 dla niekt贸rych troch臋 bolesny, ale warto! Chodze na masa偶 ba艅ka do Kliniki Urody i Pi臋knej Sylwetki na Bemowie. Po kilku masa偶ach ju偶 wida膰 r贸偶nic臋! Idealne na cellulit!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sratata 偶adne tabletki i power slimy nie pomog膮 :/ dieta, du偶o wody, masa偶e, piling z kawy i 膰wiczenia i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wrozpaczy
Ja po wypiciu litr贸w zielonych kaw i herbat mam do艣膰. Czy te podane tu metody s膮 jak膮艣 realn膮 alternatyw膮? http://cellulit-usuwanie.pl ? Kompletnie si臋 na tym nie znam, a ju偶 nie mam pomys艂u, co zrobi膰 z tymi koszmarnymi udami :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko systemstycznosc i zdrowy rozsadek, ja od trzech lat robi臋 zabiegi amerykanskim urzadzeniem VelaShape raz w miesi膮cu, ograniczam tylko s艂odycze i cellulitu nie mam, wiem 偶e gdybym systematycznie nie drenowala ciala to mam go w trzy miesiace spowrotem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W walce z cellulitem bardzo wa偶ny jest ****** w艂a艣ciwa dieta. Ja w sumie nie mia艂am nadwagi, ale cellulit mia艂am straszny. Okaza艂o si臋, 偶e to przez niew艂a艣ciwe od偶ywianie. Posz艂am do diet coacha - Moniki Budkowskiej i dowiedzia艂am si臋 sporo o moich niekoniecznie dobrych nawykach 偶ywieniowych. Teraz sporo 膰wicz臋 i inaczej sie od偶ywiam. Jest poprawa!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kurcz臋, ta Monika Budkowska faktycznie chyba jest niez艂a, bo sporo o niej s艂ysza艂am od r贸偶nych os贸b. Musze si臋 um贸wi膰 z ni膮 na jakie艣 konsultacje, bo sama ju偶 nie wiem co robi膰 z moim efektem jo-jo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Genialne na cellulit jest szwajcarskie serum EVENSWISS BODY REFINING COMPLEX. Czynnikiem aktywnym w tym produkcie jest opatentowana dermatopoietin ( specjalnie wyselekcjonowany peptyd). Co ciekawe - preparat dzia艂a w g艂臋bokich warstwach sk贸ry w艂a艣ciwej a nie powierzchniowo jak inne kremy. Efekty sa super! Rzeczywi艣cie sk贸ra ulega mega wyg艂adzeniu i cellulit si臋 zmniejsza w widoczny spos贸b. To najbardziej skuteczny preparat jaki znam. Polecam zw艂aszcza teraz , bo w sklepie www.sheartist .com trwa promocja. Stosowanie jest 艂atwe i przyjemne. :Polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Genialne na cellulit jest szwajcarskie serum EVENSWISS BODY REFINING COMPLEX. Czynnikiem aktywnym w tym produkcie jest opatentowana dermatopoietin ( specjalnie wyselekcjonowany peptyd). Co ciekawe - preparat dzia艂a w g艂臋bokich warstwach sk贸ry w艂a艣ciwej a nie powierzchniowo jak inne kremy. Efekty sa super! Rzeczywi艣cie sk贸ra ulega mega wyg艂adzeniu i cellulit si臋 zmniejsza w widoczny spos贸b. To najbardziej skuteczny preparat jaki znam. Polecam zw艂aszcza teraz , bo w sklepie www.sheartist .com trwa promocja. Stosowanie jest 艂atwe i przyjemne. :Polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pestka28
Ciekawi mnie tytu艂 w膮tku, bo chyba nie ma chirurgicznych zabieg贸w usuwaj膮cych cellulit ;). Jest liposukcja, ale to chyba jednak co innego :). No ale wracaj膮c do tematu takich zabieg贸w jest naprawd臋 mn贸stwo i ca艂y czas pojawiaj膮 si臋 r贸偶ne coraz to bardziej skuteczne nowo艣ci, wiec warto to 艣ledzi膰. Sama sobie jeszcze 偶adnego nie robi艂am, ale napala艂am si臋 swego czasu na jaki艣 i obczai艂am co jest dost臋pne na rynku. W mojej krakowskiej Vesunie maj膮 chocia偶by vela shape, trilipo maximus, exilis i endermologie, a to tylko te zabiegi, kt贸re akurat zapami臋ta艂am ;) Wszystkie chyba te偶 przy okazji pomagaj膮 pozby膰 si臋 tkanki t艂uszczowej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DavinaClare
A na mnie fajnie podzia艂a艂 Cellu Off od Floslek. Fajny krem i dobra polska firma. Dodatkowo sk贸ra jest znacznie lepiej nawil偶ona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mog臋 poleci膰 laserow膮 redukcj臋 cellulitu. Swietnie si臋 w tym sprawdza laser frakcyjny. Sama testowa艂am w gabinecie Bellisana i rzeczywi艣cie poprawi艂 g臋sto艣膰 sk贸ry.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lela_29
co do cellulitu to zrobilam ostatnio tour po klinikach warszawskich i pytalam co nowego proponuja na cellulit. Ostatecznie zdecydowa艂am si臋 na zabieg Biopress 2000, jestem osoba kt贸ra ma troche "cia艂ka" to jest generalnie zabieg wyszczuplajacy, ale opr贸cz tego 艣wietnie radzi sobie z cellulitem Korzysta艂 kto艣 jeszcze ? Mnie np. pomog艂o,a wam ? Co do salonu to wybra艂am sie do Kreatornia.Masa偶e na 呕urawiej 20a w Wawie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ba艅ki s膮 pono膰 bardzo dobre ale po kilku zabiegach dopiero. Znajome m贸wi艂y, 偶e po ba艅kach mog膮 zostawa膰 przez kilka dni siniaki - ale ile w tym prawdy to poj臋cia bladego nie mam niestety. Je艣li chodzi o usuwanie cellulitu to albo 膰wiczy膰 po prostu dzi臋ki czemu sk贸ra si臋 sama z siebie pozbywa cellulitu, jak to nie pomaga to dodatkowe peelingi. Je艣li nic z tego nie pomo偶e to usuwanie cellulitu w centrum estetyki albo og贸lnie u specjalisty - http://www.beauty.com.pl/pl/skaner

Udost臋pnij ten post

Mi na cellulit pomaga ruch, zdrowa dieta bez s艂odyczy i masa偶e uj臋drniaj膮ce. Kilka razy w tygodniu robi臋 peeling z kawy, do tego u偶ywam ch艂odz膮cego serum antycellulitowego. Sk贸ra jest po tym bardziej uj臋drniona i napi臋ta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
absolutnie wszytkim bede polecac fal臋 uderzeniow膮 - cellactor! ja stwierdzilam ze czas przed wakacjami ze sobia cos zrobic, i jestem po trzecim zabiegu (to jest polaczone z endermologia) i juz widze super efekty, jeszcze czekaja mnie 3 zabiegi a uda ju偶 s膮 g艂adsze i posladki si臋 unios艂y, moim zdaniem warto zainwestowac, bo mam problem z g艂owy, ja chodze do Estetica Nova na Opaczewskiej, dla mnie to jest super zabieg, pierwszy z jakiego w 偶yciu skorzysta艂am i nie 偶a艂uj臋

Udost臋pnij ten post

ja wam drogie kafeterianki musz臋 powiedzie膰, 偶e pr贸bowa艂am chyba wszystkiego z metod nieinwazyjnych i jedyn膮 kt贸ra dzia艂a jest karboksyterapia, by艂am na takim zabiegu kilkukrotnie w salonie gentador beauty we wroc艂awiu przy ulicy leszczy艅skiego 4 i efekty s膮 zdumiewaj膮ce NIE DAJCIE SOBIE WM脫WI膯 呕E NIC Z TYM NIE DA SI臉 ZROBI膯! oczywi艣cie sam zabieg to nie wszystko ale na prawd臋 jest to magiczne remedium, ju偶 po paru wizytach sk贸ra wygl膮da du偶o m艂odziej a celulit znika w oczach, na prawd臋 polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dobre preparay antycelulitowe znajdziesz tu www.suple24.net

Udost臋pnij ten post

kto艣 od mojego postu zajrza艂 na ten zabieg? jestem ciekawa czy u innych te偶 s膮 takie fajne rezultaty :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jaki 艣 czas temu wybra艂am si臋 do Kliniki Beauty Skin ( www.beautyskin.com.pl ) przy ul. Pokornej na zabieg fal膮 akustyczn膮 Storz Medical Duolith i jestem bardzo zadowolona z efektu. Mia艂am do艣膰 du偶y problem z cellulitem na udach, teraz sk贸ra jest ca艂kowicie g艂adka. Du偶y plus tak偶e za bardzo 艂adny wystr贸j wn臋trza i mi艂y, pomocny personel.

Udost臋pnij ten post

A co z ba艅k膮 chi艅sk膮 ? Podobno pomaga. Sama jestem ciekawa bo i mi ani diety ani 膰wiczenia nie pomagaj膮 :( www.100club.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 omipojka
przy pomocy chirurgii to chyba nawet niebardzo da sie ten cellulit usun膮膰, ale na pewno sprawdz膮 si臋 jakie艣 zabiegi medycyny estetycznej. patrz臋 w艂a艣nie co w tym zakresie ma do zaoferowania vesuna w kraku i troch臋 tych zabieg贸w tam jest. koszty mo偶e nie najni偶sze ale jak czytam opinie o jakim艣 vela shape albo trilipo maximus to wychodzi na to 偶e przynosz膮 efekty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kilmak
Ja ju偶 wiem z w艂asnego do艣wiadczenia 偶e to wcale nie jest takie 艂atwe 偶eby si臋 tego cellulitu pozby膰. Mo偶na si臋 zdrowo od偶ywia膰, 膰wiczy膰, stosowa膰 kremy i masa偶e i i tak na niewiele si臋 to zdaje. Takie zabiegi pewnie nie jest z艂膮 opcj膮. Tylko dobr膮 klinik臋 trzeba wybra膰 偶eby te efekty jednak by艂y widoczne. W vesunie w oko wpad艂o mi mi臋dzy innymi to http://vesuna.pl/zabiegi-na-twarz-i-cialo/likwidacja-tkanki-tluszczowej/vela-shape-redukcja-obwodu-ciala-usuwanie-celllitu/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zaskakuj膮co dobre efekty u mnie wyst膮pi艂y po serii masa偶y ba艅kami chi艅skimi, to takie ma艂e ssawki, robi艂am zabiegi w spa soleil we wroc艂awiu, i by艂y bardzo profesjonalnie przeprowadzone, przestrzegam przed niepewnymi salonami bo mog膮 zosta膰 ohydne malinki a rezultat贸w nie b臋dzie

Udost臋pnij ten post

Wykonywa艂am zabieg usuwania celulitu w klinice Bonadea. Zaufalam dzi臋ki 12 lat doswiadczenia magistrow fizjoterapii. BONADEA TO JAKOSC W PRZYSTEPNEJ Cenie - 10 zabieg贸w kosztuje 1 tys z艂oty, a 15 zabieg贸w 1500 + 2 s膮 gratis

Udost臋pnij ten post

Gor膮co polecam zabieg usuwania celulitu w klinice Bonadea (Klinika Medycyny i Ginekologii Estetycznej). Ca艂a kuracja sk艂ada si臋 z kilku zabieg贸w, bardzo przyjemnych, odpr臋偶aj膮cych i co najwa偶niejsze bezbolesnych. Ceny s膮 przyst臋pne a efekty zadowalaj膮ce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zosiunia
Polecam zabieg usuwania cellulitu w klinice Bonadea. Doskonale wykonany zabieg dzi臋ki fachowej obs艂udze magistr贸w fizjoterapii z 12 letnim do艣wiadczeniem. Zabieg wysokiej jako艣ci za przyst臋pn膮 cen臋 za 10 zabieg贸w zap艂acimy 1000z艂, za艣 przy 15 zabiegach otrzymamy 2 dodatkowe gratis i zap艂acimy jedyne 1500z艂. Polecam ja po zabiegach jestem jak nowo narodzona. Moja sk贸ra jest delikatna, mi臋kka, a przede wszystkim g艂adka bez 偶adnych zgrubie艅.

Udost臋pnij ten post