Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodziankaaaa

Moment prawdy - kto oglądał?

Polecane posty

Gość jagodziankaaaa

Jestem ciekawa Waszych opinii, bo ja wczoraj byłam mocno zdegustowana. Nie rozumiem kobiety, która wie o licznych zdradach męża i nic z tym nie rtobi :-( A on bez żadnego skrępowania o tym mówi na wizji.

Gość
ta kobieta była stłamszona psychicznie widac było po niej że swojego męza nienawidzi pokazywała to i słowem i gestem :O ma go srdecnie dosć

Gość piekna_czarownicaaa21
No bo moze woli byc z tym mezem, przymykac oko niz byc samotna, po prostu boi sie samotnosci, ze juz sobie zycia nie ulozy. I mimo ze maz jest draniem to woli byc z nim bo to jednak jej maz jakies wiezi go z nim lacza niz go zostawic i zeby poszedl do innej.

Gość jagodziankaaaa
Ta kobieta wyglądała na bardzo zmęczoną psychicznie postępowaniem swojego męża. Nie rozumiem tego.

no też mnie z lekka to poruszyło ....no ale ludzie są różni może jej to pasuje ...bo wie że mąż po bzyka sobie na boku a i tak rodziny nie zostawi ?.....cholera wie znam różne pary które żyją w tak dziwacznych układach jak dla mnie no ale jak im z tym dobrze to mnie nic do tego ale co mają 75 tyś to ich :)

Gość jagodziankaaaa
Ale dlaczego z nim nie sypia ?

Gość
ale własnie nic z tym nie zrobi bo on ma warunki wizualne żęby inne miec na boku a ona za bardzo nie z drugiej strny jest złosliwa bo znajac jego potrzby wykorzystywała je jako kare/nagrode bo on niby zoobowiazał sie nie zdradzac gdyby robił to z nia :O:O

Gość jagodziankaaaa
Tak mają wygraną, ale co to za podziały? Tyle dla mnie, a tyle dla żony. Czyli on pewnie swoją pulę przeznaczy na kochanki, tak?

Gość animowanka
ja ogladalam i tez sie zastanawiam co nią kieruje, ze nadal z taką szuja pod jednym dachem mieszka.... i to o wszystkim wiedziala szok!!

a powiedzcie mi co on odpowiedział na zadane pytanie czy byłby wstanie obiecać żonie że więcej nie zdradzi to ona od niego nie odejdzie czy coś w tym stylu ja akurat wyszłam z pokoju i nie wiem ?

Mąż wyznał, że uważa, ze żona jest z nim dla pieniędzy i chyba to prawda.....bo jaki inny powód by miała by być z chłopem co puszcza ją kantem??? dla mnie też to patologia.... i w ogóle ten program jest bez sensu, dla kasy wywlekać na publiczny widok ciemne strony swego życia.... żenada!

Gość animowanka
ze jesli bedzie z nim sypiac to on przestanie ja zdradzac.

Gość
no jak to tzo : kasa !! przeciez to on ma firme i on utrzymuje ja i dzieci taki ala sponsoring i to bez seksu , wiec chyba jej pasi ?

Gość oglądałam i dziwie sie im
obojgu :O http://wizaz.pl/akcje/vichy/glosowanie.php?i d=591331 skopiuj link do przegladarki i usuń spację między "i" a "d klikajac w link mozecie pomóc mi wygrac zestaw kosmetyków dziękuję

Gość ulkaula
dla mnie to było chore..ta kobieta karze sama siebie..a facet jest zadowolony z tego co robi...faceci sa okrutni

Patologia! Ta kobieta siedziala w tym studio jak zbity pies. Szkoda mi jej, ale sama sie na to decyduje zyc z takim zaklamancem. To jej decyzja, jest dorosla, skoro sie na to godzi i akceptuje fakt zdrad to niecj tak zyje dalej. Tylko kobieta w pewnym momencie staje sie "stara" zmeczona zyciem, a na starszego i dobrze wygladajacego faceta mlodsze kobiety lecialy, leca i beda leciec!

animowanka...dzięki :) wiecie może ona ma jakiś uraz do faceta ...w sumie nie wiadomo jakie facet ma wymagania w łóżku ....może wymaga analu a jej nie odpowiada albo coś co ją odrzuca ?

moim zdaniem w ogole ludzie w tym programie sa pojebani. w zyciu bym tam nie poszla juz wolalabym zenujaca familiade. a co do sytuacji wczorajszej to baba na bank jest z nim dla kasy. a facetowi sie dziwie, sam moglby ja zostawic skoro wie ze ona leci tylko na kasę.

Gość oglądałam i dziwie sie im
w sumie to chociaz kobieta ma jasnośc, a nie że mąz mówi jedno a robi drugie

no ale ktora kobieta chcialaby faceta ktory pieprszy sie z babami na prawo i lewo. ja bym sie go brzydzila.

Gość jagodziankaaaa
Jego żona powiedziała, że mąż będzie ją zdradzał na 100%, bo kobiety mu nie odpuszczą :-( Czyli co, facet nie ma rozumu? Poprostu zrdazda ją, bo ma na to przyzwolenie :-( Najbardziej przykre jest to, że wywlekają te brudy na oczach Polski!

Gość Oglądajac ten program
myslelismy, ze wejdziemy w telewizor. Co za prostak! Rzygac sie chce. Szkoda kobiety, ale nie mozemy mowic dlaczego są razem itd. Mi się wydaje, że poszli do tego programu, bo i tak żona wiedziała całą prawde. Dla kasy to tyle.... A razem i tak pewnie nie są,. Tzn mieszkają razem, ale to tyle! Facet prostak masakrystyczny!!!!

a poza tym wyszlo ze dla niego mimo wszystko zona jest kobieta zycia, ale w druga strone ona nie moze tego powiedziec bo za duzo ja zdradzal. no ale skoro on nie bedzie jej zdradzal jesli zaczna sypiac to niech sie baba przemoze. skoro od tylu lat z nim mieszka to chyba nie czuje do niego jakiejs ogromnej odrazy.

Dajcie spokoj... masakra jakas z ta kobieta! Jakby mial babe ktora mialaby "jaja" to albo juz dawno by sponsorowal jakies panienki bez zobowiazan, albo siedzialby przy zonie i nie w glowie by mu byly skoki w bok... Poza tym kurde jemu jest dobrze, wroci do domu ma ugotowane, uprane, ognisko domowe, a seks poza domem, randki, porywy serca... no zeszmacila sie ta jego zona, ze do tego dopuscila. Ja bym chyba wstala i w ryj mu dala na oczach calej Polski... no ale skoro wiedziala jej sprawa.

Gość jagodziankaaaa
Może i jest z nim dla pieniędzy, ale powiem wam jedno: Widać, że kobiecie to małżeństwo NIE SŁUŻY!!!! Ktoś słusznie napisał, że wyglądała jak zbity pies !

Gość kodyy
gdzie to mozna obejrzec??

ja bym nie mogla w pelni cieszyc sie z seksu z facetem takim bo bym myslala jak wygladam, jakie dupki posuwal wczesniej i jak ja wypadam na ich tle... wygaje mi sie ze zaburzyl jej poczucie wartosci, bycia kochanej i szanowanej.