Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kredka na baterie

Nigdy nie zrozumiem jak można zdradzić swojego chłopaka lub męża,

Polecane posty

Gość nieznana gdyby nie było
gromow z jasnego nieba, to kazdy by brał slub z pierwsza miloscia, chocby z podstawowki, co zreszta byłoby jak najbardziej przypadkowe.

creamik nie wrzuciłam :) co więcej - na moim ślubie nie było kamerzysty, fotograf tylko chwilkę, a płytę ze zdjęciami już dawno zgubiłam :) oglądałam chyba tylko raz

chyba się nie rozumiemy jednak :) ja nie mówię o nastolatkach, które chodzą z chłopakami, mówię o poważnych związkach :o jest Ci źle, spodobał Ci się inny? ok - ale najpierw odejdź, bądź uczciwa

Gość Arletka123123
Dziewczyny nie rozumie dlaczego wy tak przesadzacie

Gość zwiazku z ktorym zdrada
sie pojawila nie ma sensu dalej ciagnac

Gość w dorosłym zyciu tez moze
byc kilka powaznych zwiazków. Przeciez wciąz sie poznaje nowych ludzi, to normalne, a na cale zycie szuka tego, kto nam najbardziej pasuje - a poznanie takiego kogoś jest na ogól przypadkowe.

Gość Arletka123123
Wydaje mi się że kiedyś ktoś was skrzywdził i wy teraz strasznie przesadzacie i boicie się że to się powtórzy

no i dalej się nie rozumiemy jak sądzę :) chyba, że dla Ciebie rozstanie = zdrada :p

Ok. Jestem z kimś. Nagle kogoś poznaje, przypuśćmy nawet zakochuje się. Na pewno w takie sytuacji nie zostawię od razu swojego chłopaka. Zauroczenie i fascynacja może przejść po kilku dniach i wtedy okazuje się, że ta osoba taka cudowna nie jest. Poza tym głupotą jest odchodzić od kogoś do osoby, którą dopiero się poznało i o której nic się nie wie. Tak się składa, że wiele osób ma skłonność robienia z siebie kogoś kim nie są w gronie nowo poznanych ludzi. Starają się wypaść jak najlepiej, a my uważamy je za ideały. A po jakimś czasie klapki z oczu spadają i znowu zdajemy sobie sprawę, że ideałów nie ma. Czasami obcy chłopak wydaje się lepszy od naszego, szczególnie po kłótni. Uważamy, że swoją dziewczynę traktuje lepiej, jest bardzo mądry, o wiele bardziej dobry dobry, wyrozumiały i jej zazdrościmy. Ale jak jest naprawdę wiedzą tylko oni. A najczęściej różowo nie jest. W każdym związku są sprzeczki. I myślę, że niejedna kobieta zawiodła się już, myśląc, że nowo poznany facet jest bardziej odpowiedni. A w życiu trzeba kierować się przede wszystkim rozsądkiem, a nie dawać ponosić się emocjom i hormonom.

Gość nieznana gdyby facet mial
odchodzic z powodu kazdej dziewczyny, ktora mu sie spodobala, to by w ogóle nie było malzenstw. Przeciez normalne,ze ludziom sie rozni podobaja, nawet moze byc zauroczenie,to od nas niezależne. Wg mnie prawdziwa zdrada jest wlasnie zostawianie z powodu zauroczenia np swojej kobiety w ciązy, lepiej sie z tym zmierzyc samemu na spokojnie a nie od razu odchodzic.

To oczywiste. Odejść od kogoś z powodu zauroczenia to porażka. Mi chodzi o to, że jeśli czujemy się w związku nieszczęśliwi i nie czujemy sensu trwania dalej w tej fikcji to po co to ciągnąć i dopuszczać do zdrady..

czy my mówimy o zdradzie fizycznej? uważasz, że mały "skok w bok" celem przetestowania nowszego modelu to w sumie nie zdrada lecz poszukiwania lepszego partnera? nie rozumiem się z pomarańczową :p zupełnie inny tok myślenia :D