Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zbychu

Kobiety są mądrzejsze od mężczyzn

Polecane posty

To my dostajemy kwiaty, nam otwiera sie drzwi, odsuwa krzesla i stara sie o nasze wzgledy. My wybieramy partnera nie on nas.

ale to słaby plus, bo wszystko zalezy od drugiej osoby. facet też może być marudny, zrzędliwy i być kohcanym przez kobiete. mówimy ogólnie o życiu. wymień argumenty dlaczego lepiej być kobietą. jakie plusy? ja widze raczej same minusy.

No sam sobie odpowiedz na pytanie czy lepiej być zgrabną blondynką czy przeciętnym facetem? Komu w życiu się upiecze? :)

Dzięki kobiecemu seksapilowi laski grają wam na nosie, manipulują raz po raz męskimi poczynania. Wpływają na decyzje. Nie twierdzę, że to pochwalam bo nie wykorzystuje swoich kobiecych atutow w ten sposob ale tak juz jest zbudowany ten swiat.

zle porównanie. ale i tak bym obstawial na facetea:D powinno brzmieć np: kim lepiej być przeciętną dziewczyną czy przeciętną dziewczyną lub kim lepiej być, zajebiście ładną kobitką czy przystojnym facetem itd nie można generalizować, ale jak dla mnie facet ma pod każdym względem łatwiej.

ale facet ma częściej złamane serce, życie z powodu odrzucenia przez kobietę. Zawsze mi było żal tych facetów, których odtrącałam ale do miłości się nei zmiuszę. Oni robili czaem sceny, płacz, groźby samobójcze i inne rozpaczliwe odruchy i widac bylo ze cierpią. Ja nigdy sie tak nie czulam. Wybralam sobie faceta, który mi odpowiada i nie mam takich trosk. Prace dostalam od reki bo spodobaly sie moje wlosy szefowi:)

To Twoje zdjęcie? Taki rockowy typek z Ciebie chyba, co? To zupełnie jak ja:)

które włosy?:P no w każdym razie biorąc pod uwagę całą populacje ludzi na całym świecie to kobiety mają pod każdym względem bardziej przejebane🖐️ "ale facet ma częściej złamane serce, życie z powodu odrzucenia przez kobietę" wiem coś o tym ale i tak nigdy bym ię nie zamienił i mam nadzieję że w nastepnym wcieleniu nie będę kobietą:P

wierzysz w reinkarnacje? Ja myślę, że robaki nas zjedzą i na tym koniec..ale kto wie?

Ja jeem sceptycznie nastawiona do wszelkich zjawisk paranormalnych , chyba zbyt mocno stąpam po ziemi. Zawsze zakładam najgorszy scenariusz i jestem nieco przewrazliwona. Soro czasu poświęcam na zamartwianie się:). Nawte teraz się martwie:)

Gość tak tak jest...
Czas zmienić obyczaje. ja bym zrobiła taką reklamę płynu do naczyń: półmrok, jakaś seksowna muzyczka, widzimy faceta w fartuszku zmywającego gary. na plan pomału wchodzi ubrana w szpilki i kusą sukienkę kobieta. podchodzi do niego od tyłu, łapie za pośladek i w tym momencie scena się zamazuje pojawia się nazwa płynu do mycia naczyń i jakiś chwytliwy slogan :-)

Gość tak tak jest...
A przejebane ma ten, kto sobie na to pozwoli.

tak tak jest... - wtedy feministki podniosły by alarm jak po reklamach mobilkinga czy jak to sie zwało. tak myślałem że woodstock. a co do zjawisk paranrmalnych to tez mam dystans ale co innego nie wierzyć w coś niematerialnego a co innego mieć nadzieje że śmierć to nie koniec:D

a boisz się śmierci czy końca? Ja boję się starości i chorób.

Gość mam zołzę w pracy
"...widzimy faceta zmywającego gary...." Nikt nie uwierzy w taką reklamę. Reklama ma wyglądać na realstyczną a nie kłamliwą.

A dlaczego feministki mialyby podniesc alarm widzac feministyczną reklamę? Raczej by je to podbudowało:)

A to dlaczego, ja codziennie widze ojego faceta jak zmywa:) albo uklada w zmywarce cos.

odrealnione reklamy są bardzo popularne, wezmy te wszystkie psychodeliczne reklamówki np. z plusa.. to jest kompletnie pochrzanione:)