Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadziejamyszki

termin GRUDZIEŃ 2008 - cz.2

Polecane posty

Holly na dzis zwijam interes:))napiekłam gofrów i normalnie slyszę,ze mnie wołają:-D Co do kawki-ja nie moge pic czystej rozpuszczalnej,a juz taka zwykła sypana to dla mnie świństwo-jak mąz pije to mam odruch..wiesz jaki:(( To tymczasem

http://dziecisawazne.pl/petycja/ :) przeczytajcie, podpiszcie, przemyślcie... ja mam mieszane uczucia co do tego a moze juz mi tak odbilo?:P w sensie ze przesadzam i źle ze mną:) dobranoc Wszystkim i spokojnej nocy :)

hejooo szafa stoi :P czekam na dywan i robie fotki :D Dusia druga noc w łóżeczku super :) zasneła bez problemu, całą noc spokojnei spała. o 7 mej zajrzelismy do niej i prawie sie posikałam ze śmiechu :D spała na brzuchu na zwiniętej pod nią kołdrze z nogami na poduszce :P :D zostawilismy ją tak ;) skoro jej dobrze ;) jak wychodziłam do pracy coś tam kwękała i wydawało mi sie, ze słyszałam "przykryj mnie" dzwoniłam potem do mamy to mówi, ze weszła a Nadusia już z głową na podusi PRZYKRYTA! usmiechneła sie do niej i poszła dalej spac :) kochana myszka :D radzi sobie nieźle :D Amorku - kurcze rzeczywiscie wylecz sie przed wyjazdem, zebys sie mogła cieszyc urlopem :) Shadsi - mam nadizeje, ze z Amelka już dobrze :) Asik - super, że pani z poradni pomogła :) i nie mysl juz nigdy źle o sobie, takie rzeczy sie zdarzają i są poza nasza kontrolą a ty jestes zbyt surowa dla siebie ;) Pia - buju buju? ;) :P współczuję ząbkującej rodziny ;) moze biomet niekorzystny był :P i wszystkich wzieło na zrzędzenie :) ja pierdziu dzisiaj kolezanka chciała mnie zabić :o wczoraj zalała czajnik odkamieniaczem i nic nie powiedziała... rano przyszłam dzis pierwsza, zrobiłam sobie kawy... dobrze ze jeszcze w kuchni wziełam pokaźny łyk zeby sprawdzic czy dobrze mleka dolałam.... wyplułam do zlewu, szarpneło mnie na wymioty, ale przepłukałam wodą :o cos tam pewnie połknełam ale ja pierdziele taki kwach że masakra :o

aMELka juz duzo lepiej :) wszytsko juz w porzadku :) DZIs hukor o niebo lepszy ja dzis czau niemam bo lece mala oddelegowac d siostry a sama lece z kolezanka do sadu ma dzis sprawe o dna i alimenty :)

Shadsi to super :) aha... siekierki nikt mi nie podłożył jeszcze :o

Hej O dzisiaj Mea interes otworzyła!!:))kurde,dobrze,ze nie napilas sie wiecej tej kawy!!przeciez to jest silnie żrące-ja zawsze przegotowuje wode kilka razy po odkamieniaczu.Ehhh koleżanka mogła kartke zostawic chociaż... Fajnie,ze Dusia ma nowy pokoik i ładnie spi w "doroslym"łózku:)) a siekierka bedzie-spoko loko:)) Misty przeczytalam tą petycje i tez nie wiem jak sie do tego odnieść... Shadsi powodzenia dla koleżanki.Super,ze mała juz ok:)) U nas pogoda taka sobie,nie pada i jest dosc ciepło,ale same chmury,wiec na bank bedzie padac. Zosia od rana szaleje z psem-rzuca jej piłkę,a pies ją turla nosem-Zosia smieje sie w glos:)) Wiki tez ok,reka juz tak nie dokucza,najbardziej jej żal treningów i wf-u:-O Wczoraj zadzwooniłam do jej trenera z klubu lekkoatletyki-jak mu powiedziałam,ze Wiktorii nie bedzie do konca roku szkolnego to był bardzo zawiedziony.Prosił o informacje jak bedzie szła rehabilitacja Wiki,to bardzo mile z jego strony no i oczywiscie od razu pytał czy od 5 kl.Wiki wróci do niego:)) Zmykamm ogarnąc chałupę:))

Witaski Zagladam ale podczytuje tylko. Pogoda u nas sredna.Zawialo mnie w niedziele w KRakowie i wczoraj mialam beznadziejny dzien:( Ale dzis lepiej.WLasnie Natalka poszla na spacerek z dziadkiem. Mamusiu ale mi narobilas smaka na gofry.

Asik mam nadzieje ze cycusie juz wrocily do normy. Shadi zdrowka dla AMelki. Meaa jak fajnie mi sie czyta o pokoju Naduni:) GumiAgo fajowo ze przedszkole zalatwione.

Moja Natalka na za plotem tez postnikow.Jakie texty do niej wala to szok.Sztrasznie jej dokuczaja.Ona strasznie do nich lgnie ale bardzo sieprzy nich rozpuscila. Na budowie nadal walka:) ale blizej niz dalej.Rozne rzeczy kupujemy i wszystko lezy popakowane.Troche sie wlecze bo pogoda srednia i np. nie chcialy schac sciany aaaaa i takie tam poslizgi.Jestem juz tym zmeczona. Gdybamy z Dzordzem ze jak sie wyrobimy to moze uda nam sie wyskoczyc na kilka dni nad morze w tym roku.Ale najpier sie ogarniemy z przeprowadzka.

Barylko zdrówka Ci zyczę:))A co mąz bedzie robił tutaj jak juz sie urządzicie?macie jakies plany? Mam nadzieję,że uda sie Wam wyjechac na zasłuzone,wspólne wakacje:)) My po zakupach,ledwo weszłysmy i się rozpadalo:(( Nie lubie takie doopowatej pogody Wczoraj przyszły rozliczenia za c.o-oczywiscie swiętem by bylo,gdybysmy nie mieli dopłaty,na szczęście nie duzo,ale np sąsiad z 2p cała zimę byl w Uk z żoną,a wczesniej tez ich nie było,mowil,ze pozakręcali grzejniki,wode,prad i gaz,za wszystko maja zerowe rachunki,a za ogrzewanie...800zł dopłaty!!!tak sie wkurzył,ze jechał do spółdzielni wyjasniac skąd taka dopłata-i tak nic nie zdziała...z nimi się nie wygra.Podobno jest bardzo duzowysokich dopłat w tym roku-zajeb***e-:-O

Nadziejomyszki piekne fotki.Dziewczynki cudowne.Julka jaka gwiazda na komuni w tej sukienusi! SLiczny maja pokoik. Asik malenka sliczniutka! jakie ma geste czarne wloski. Meaa ale sie wylaszczylas! zdjecia Nadiuni z koszyczkiem slicznosci i ta fryzurka.Czekam na fotki z pokojem.

Mamusiu narazie maz siedzi na budowie.Po przeprowadzce bedzie cos dzialac. ALe dziady w tej spoldzielni!U nas na jednym osiedlu ludzie sie zebrali i poszli do sadu na spoldzielnie wlasnie za ogrzewanie.ALe lipa wyszla bo nie wygrali. Holly Przemko dobry :) KULWA haha

W tej chwili to chyba najtaniej zyje sie w domku malym.W blokach czynsze spore i te sezony zimowe daja w kosc.W duzym domu tez sie wydaje duzo na oplaty.Taki domek okolo 120m2 wychodzi najtaniej.

Natalka moja w pieluchach.Od jutra ma byc u nas cieplo i zaczynam walke z nocnikiem.Wczoraj zrobila siku na kibelku jak ja posadzilam albo mowi mi czasami ze sie wlasnie posikala:) a ja nadal ja wciskam w pieluchy az wstyd.

Tyle chcialam napisac ale jak sie wybije z rytmu to ciezko mi sie wkrecic. AMorku mam nadzieje ze sie lepiej czujesz.

Mamuniu dzielna Wiki 🌼 Baryłko alez wam zazdroszcze domku :) dzwoniłam do pralni i dopiero jutro będą dywany bo dosychają... :( chciałam juz dziś :( bo tak milej jak puchata podłoga hehe

Tyle mamy rzeczy do kupienia ze az mnie mdli na sama mysl.Z wielu bedziemy musieli zrezygnowac pewnie bo az tak dobrze nie ma:) Narazie byle by sie wprowadzic jakos i z czasem bedziemy gromadzic wszystko co nam potrzebne.Prace na zewnarz pozostana pewnie na przyszly sezon bo sie nawet nie wyrobimy z tym wszystkim.Jeszcze trzeba jakis samochod kupic.Narazie wozimy sie sprineterem hehe :) ale akurat idealnie bo zwozimy sobie wszystko do domu.Nawet Natalka jedzi z tata i bardzo jej sie podoba ze jest tak wysoko.

Meaa no to po dywanach dawaj fotki!Ogladalam te mebelki w IKea co ma Nadia i tez mi sie podobaja.Ja bylam zdecydowala na Meblika ale chyba zrezygnuje.One sa sliczne cukierkowe ale cenowo sporo kosztuja jak na mebelki na krotko dla dziecka.Szafa 1890zl,mala komoda 1290zl,skrzynia na zabawki 550zl juz mi okolo 3700wyszlo za te 3 elemanty a gdzie lozko i jakasz komoda itp.

Meaa no to po dywanach dawaj fotki!Ogladalam te mebelki w IKea co ma Nadia i tez mi sie podobaja.Ja bylam zdecydowala na Meblika ale chyba zrezygnuje.One sa sliczne cukierkowe ale cenowo sporo kosztuja jak na mebelki na krotko dla dziecka.Szafa 1890zl,mala komoda 1290zl,skrzynia na zabawki 550zl juz mi okolo 3700wyszlo za te 3 elemanty a gdzie lozko i jakasz komoda itp. o takie http://www.meblik.pl/pl/kolekcje/74/roza-roz/ http://www.meblik.pl/pl/kolekcje/74/roza-roz/

Baryłko meblik jest piękny ale baaardzo drogi. Ikea jest tania a i tak nas ten pokoik wyszedł 3,5 klocka :( z meblikiem by wyszło pewnie koło 8 tys. a to duuże przegięcie ;)

jejku dziewczyny mam bardzo smutne wieści od naszej Kasi :( u Krystianka zdiagnozowano Autyzm :( diagnozował go psycholog i neurolog. Kasia jest załamana, ale musi walczyc o jego zdrowie. Składa wniosek o założenie mu subkonta, aby można było przekazywać na jego leczenie (które jest bardzo drogie) 1% podatku na chwile obecną ma założone konto, na które dostaje zasiłek. teraz jadą do warszawy do jakiejś znanej homeopatki i po skompletowanie wszystkich dokumentów potrzebnych do orzeczenia niepełnosprawności jeśli któraś z was może i chce pomóc ja mam jej numer konta i moge podesłać na maila. :( :( :( co z tym kurwa życiem!!?? jakie to niesprawiedliwe!!! :(

Mialam pisac o czym innym ale przytkalo mnie teraz ....:-( Normalnie plakac mi sie chce i tak naprawde to nie nie wiem co napisac. Jak oni na to wpadli ??? Moze jest nadzieja, ze lekarze sie myla i za szybko postawili diagnoze ? Poczytalam teraz o Autyzmie i majac na uwadze nie-gadanie Pascala nie jedno bym mogla do niego dopasowac. Kurde, za za wszelka cene szukalabym potwierdzenia u innego lekarza. meaaa- moze te namiary na konto najlepiej wyslac na na nasz wspolny eMail albo w albumie w Kasii Galerii pod pierwszym zdjeciem , beda pod reka. Musze jechac po Pascala. Smutno jak fix.....:-(

Mea ,czy masz namiary do KASI?Bedę Ci wdzieczna o @ lub telefon.. Az mi ciarkiprzeszły..tylko,ze do stwierdzenia autyzmu trzeba wiecej niz psychologa i neurologa-sa specjalne kliniki,ktore zajmuja sie tylko tym własnie zespołem.Jest mnóstwo innych podobnych chorób,mały moze miec tylko cechy autyzmu,ale nie sam autyzm-dlatego bardzo Cie prosze o kontkat do Kasi,albo podaj jej mój @. Teraz gdy chodze z Zosia do logopedy w poczekaalnich sa mamy z róznymi dziecmi i wiele jest takich,u ktorych lekarze stwierdzili autyzm,a po specjalistycznych badaniach autyzm okazal sie zespołem aspergera czy inną przypadłoscia,wiec nie mozna przekreslac zadnej szansy...

Mamuniu na fb ci wysle numer, Kasia napewno sie nie obrazi. bedzie wdzieczna za kadą pomoc. moze masz racje i dasz jej tym samym swiatełko w tunelu... wysłałam na maila i zapisałam w galerii Kasi

jedna z mam mi mowiła,ze np musiała nagrywac syna w domu po ok 1h specjalnie dla lekarzy z Gdańska (o ile dobrze pamietam),robili tomografie i eeg glowy,tak wiec badan jest całe mnóstwo-nie uwierze w to dopoki nie bedzie na 100%potwierdzone-nie chce w to wierzyc:((