MaaLaa19 0 Napisano Marzec 7, 2010 asmana a jakie serki wiejskie kupujesz? ja 3% piątnica kamii no to super , będziesz miała luźniej w szafie :) mi jeszcze nic nie spada ale luźno już w portkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 7, 2010 ja nie robiłam i jakoś pesymistycznie jestem do niego nastawiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 7, 2010 MaaLaa kawusia pyszności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 7, 2010 asman masz racje , chyba zrobię sobie po prostu te wasze smakowite serniczki zeberki itp i przeżyje te 2 dni w sumie bo ja jeszcze myślałam zeby po tych grzeszkach pociągnąć na proteinach z 10dni za karę ale lepiej nie ryzykować i nie grzeszyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 7, 2010 asman a jak będzie upalnie to Ci taką kawkę strzelę,że ho ho :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 7, 2010 jajec.możesz jeść przecież do woli, chrzanik też.., wędlinkę drobiową jak będziesz mogła warzywka, zrobisz sałatki z dozwolonych warzyw..., biała kiełbaskę też możesz, żurek - oczywiście wszystko z "naszych" przepisów, serniczek, zebra, piernik- dasz rade. Ja to jadę do domu do rodziców i będzie mi trudno.., ale wierze w siebie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sYLWIAANAPALONA Napisano Marzec 7, 2010 tu znajdziesz odpowieć http://tnij.org/f3jh . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 7, 2010 sylwia..... nie zasmiecaj nam topiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 7, 2010 dziewczyny dajcie przepis na ten serniczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 7, 2010 1 kd chudego sera 4 jajka 4 łyżki słodziku 5 łyżek mąki kukurydzianej 3/szklanki mleka żółtka ubić ze słodzikiem dodać mleko, ser, mąkę i na koniec ubić pianę i wymieszać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuussska 2 Napisano Marzec 7, 2010 na 3 stronie sernik:D rany jak ja nie lubie niedziel, odkad meza nie ma, no dluga ona jak diabli ja tez mysle ze sie da w swieta wytrzymac, a poza tym my bedziemy na tym etapie ze mozna zrobic uczte nie? na basen to ja bym pochodzila, ale nie umiem plywac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 7, 2010 wiec jutro czekaja mnie zakupy p make i slodzik w proszku bo poki co dosladzam tym w tabletkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 7, 2010 ja zrobie uczte za 18 kilo..hihi tylko ciekawa jestem za ile to bedzie.tez o tym marze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 7, 2010 zusska ja zapewne nie będę jeszcze w trzeciej fazie - tak dobrze to nie będzie....mi wyliczył dukan do 29 kwietnia.., ale ja będzie szło jak szło to do czerwca pociągnę:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 7, 2010 gdzie ci dukan wyliczyl ten czas bo tez bym chetnie to zrobila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuussska 2 Napisano Marzec 7, 2010 a jak to sie wylicza? Asmana ale jak to? Widzialam twoje zdjecie, przeciez szczuplo wygladasz a czemu co do chlebka macie zastrzezenia? wogole z czym to jesc? a moze buleczki zrobic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 7, 2010 zaraz Wam podam link do testu i do tłumaczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 7, 2010 Rgime Dukan Coaching minceur: Je m'inscris Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 7, 2010 nie moge wkleić linka, bo wyskakuje mi że to spam wrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 7, 2010 wpiszcie w google test dukana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 7, 2010 a później pierwsze - tłumaczenie maszkuleczki... tam też jest link do testu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 7, 2010 Zjadłabym dzisiaj konia z kopytami, dobrze że jutro do pracy to nie będę czuła głodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 7, 2010 zuussska u mnie jest naprawde tani basen(9zl/h) u ciebie tez pewnie jest ja przeplywam 20 basenow ,potem 10 minut bicze wodne,10 minut sauna parowa i na koniec 10 minut jacuzi(w cenie basenu).wszystko zajmuje mi 1,10h.jak nie umiesz plywac to siedz z 30 minut na biczach to super masaz ,tak wytrzesie ci sadelko ze szok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 7, 2010 W środę jadę na szkolenie i cholercia wszyscy będą wcinać pyszny obiadek a ja co?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 7, 2010 zrobilam test- wg niego wyszlo ze 30.06.10 z waga 62,7o rany to jeszcze 4 m-ce a potem jeszcze 3 faza .chyba zestarzeje sie z dukanem:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 7, 2010 a mi po obliczeniach wyszło że w święta będę na proteinkach :( no i co mam zrobić??? :( a jutro mam wyjście i chciałam się coś napić mocniejszego, nie to żebym miała straszne parcie na alkohol ale kurcze od 2 lat nie wychodziłam , a nie chce mi się wychodzić i siedzieć przy wodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 7, 2010 kami a mi wyszło że 58 będę miała 14 czerwca więc razem się zestarzejemy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 7, 2010 asmana dasz rade trudno musisz wziac ze soba swoj prowiant,albo wcale nie schodz na posilek to nie bedzie pokusy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuussska 2 Napisano Marzec 7, 2010 no szkolenia to neiciekawa sprawa ale zawsze mozna wybrac cos z menu , jakies mniejsze zlo zrobilam test wychodzi na to ze dobrze zrobila 4 dni na 1 fazie mialam byc , mialam schudnac 1, 8 kg a schudlam 1, 7 na drugiej fazie mam byc do 23 kwietnia i wtedy osiagne wage 63 , taka mnie satysfakcjonuje nie powinnam wazyc mniej niz 58 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 7, 2010 Wiem, ze dam radę, wezmę kefirek, wędlinkę, rzodkieweczki, jakiegoś pomidorka, serek wieki i pokątnie będę wcinała. MaaLaa marudo jedna wóz albo przewóz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach