kaamii 0 Napisano Marzec 17, 2010 jajko zima spoko, a poza tym robie i zjadam:)wiec nie ma opcji zeby sie struc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Isabelka 0 Napisano Marzec 17, 2010 serniczki zrobione. wyjęłam blaszkę z piekarnika i ucieszyłam się że wyszły takie ładniutkie, że nie opadły. biorę pierwszą szt. w łapki a tu taki zonk - serniczki są puste w środku , ale dość smaczne ;) może temp pieczenia była za niska? nie wiem ale popróbuję jeszcze z tym sernikiem ;) idę pokręcić kółkiem. dobrej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 17, 2010 3,5-4 minuty w mikrofali. CHLEBEK 1 jajo,1 lyzka jogurtu,1 plaska lyzeczka proszku do pieczenia-wszystko dobrze ubie trzepaczka(wtedy lepiej rosnie) i dodac 3-4 lyzki otrab(owsiane,pszenne,ja nie miele),wymieszac wszystko. ma wyjsc gesta papka. w malej miseczce umiescic do mikrofali i gotowe. wychodzi duza bulka.mniam ja uwielbiam chlebus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 17, 2010 kamii narobiłaś smaku, robie chlebek w piątek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 17, 2010 heh:)jak raz zrobisz to sie uzaleznisz od nich jak ja.i problemow z wizytami w wc nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 17, 2010 mala uaktualnij wreszcie ta stopke:)ile schudlas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 17, 2010 22.03 :) tak 67-68 waha się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 17, 2010 no to super juz 5 mniej,a ty sie nic nie chwalisz:) spadam,jestem zmeczona ide spac .milej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 17, 2010 pisałam już wcześniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 17, 2010 kamii Ty to ładnie zleciałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 18, 2010 a Wy chudzielce jak zwykle śpicie, a ja nie mam z kim pogadać :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 18, 2010 a ja jestem wściekła że hej ratujcie. zważyłam się i po miesiącu 2 kg na minusie... wyobrażacie sobie moje rozczarowanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 18, 2010 asmana bo Ty nie masz dużej nadwagi, więc cierpliwości, ja schudłam 5kg ale ja miałam z czego a Ty przy tym wzroście nie masz nadwagi wielkiej i dlatego tak wolno cierpliwości, zaprzyjaźnij się z wagą wtedy nie będziesz bardzo rozczarowana a bardziej będziesz kontrolować rytm swojego organizmu, Dukan pisze,żeby ważyć się codziennie , a dużo pijesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iloney 0 Napisano Marzec 18, 2010 Hej dziewczynki :) Asmana może za mało wody pijesz?? Ja sie waże codziennie , wiem ze nie powinnam ale wtedy mam najwieksza kontrole i jak widze np ze nic nie spada to pije jeszcze wiecej wody , jem mniej itp. Jesli kg spadły tylko 2 to moze centrymetry bardziej poleciały, nie widzisz roznicy po ubraniach?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 18, 2010 Czy piję dużo. ja wlewam w siebie litry dziennie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iloney 0 Napisano Marzec 18, 2010 Wiecie co ja naprzykald zawsze piłam bardzo duzo wody . 1,5 litra jak pisze dukan na mnie za bardzo nie działa bo to zawsze byla u mnie norma. Musze pic czasem nawet 3 litry i powiem wam ze to naprawde działa :D Także picie wody w tej diecie to podstawa !!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iloney 0 Napisano Marzec 18, 2010 Asmana w tkaim razie pewnie masz tylko jakis chwilowy zastój, Nie poddawaj sie i zacznij wazyc sie codziennie lub chociaz raz w tygodniu. Ja mialam zastoj na fazie uderzeniowej :( tez bylam wsciekla bo jak to na uderzeniowej przeciez chudnie sie najwiecej . Oj bylam zła. Ale potem sie ruszyło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 18, 2010 Dziewczynki kochane jesteście, owszem nie poddam się ża długo wytrzymałam ... ja wypijam minimum 2 2,5 litra zaczne pić 3;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 18, 2010 asmana a dużo jesz sera bo tez wyczytałam ,ze nabiał najbardziej wysysa tłuszczyk ja to wcinam dużo twarogu a mało wędlin , praktycznie to mięcho na obiad albo rybę a na śniadanie kolację oraz przekąski, jogurt, twaróg, serek homo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 18, 2010 Na śniadanie jadłam zawsze placem z otrębąmi... drugie śniadanie serek wiejski w między czasie litr kefiru obiad udko, bądź ryba, leczo róznie.. i kolacja np. makrela albo paporyka faszerowana serem .. nie jadłam za wiele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 18, 2010 Teraz postanowiłam odrzucic całkowicie słodzik, żółtka, i wędzonego tuńczyka i tak przez miesiąc i zobaczę wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iloney 0 Napisano Marzec 18, 2010 Po menu widać ze ścisle trzymasz sie zalecen Dukana mówie ci ze to chwilowe :) MaaLaa19 ja też uwielbiam nabiał, twarożek na śniadanie to dla mnie podstawa . Dziewczyny a jak u was z wyproznianiem?? bo ja chodze bardzo zadko i otręby nie pomagaja. Probowałam kupic olej parafinowy ale na osiedlu nie maja. Wczoraj juz bylam zmuszona Xenne wziasc i pomoglo. Ale co dalej , czy mi sie to jakos unormuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asmana 0 Napisano Marzec 18, 2010 Iloney no własnie ja też mam problemy z kibelkiem. przed dietą codziennie rano zasiadałam na tron a teraz raz na kilka dni i to w wielkich pocieczołach;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iloney 0 Napisano Marzec 18, 2010 Teraz jestem na warzywach to moze troche sie poprawi , ale musze znalesc jakąs skuteczna metoda na kibelek bo na dluzsza mete to mi sie nie usmiecha miec czały czas zaparcia. A xenna podobno uzaleznia wiec wole brac tylko w naprawde wyjatkowych extremalnych sytuacjach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 18, 2010 czesc !widze ze tu same ranne ptaszki! ja schudlam sporo w 1 fazie(6kg) a teraz tez waga tylko -2kg przez 11 dni wiec tez bez zadnych rewelacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iloney 0 Napisano Marzec 18, 2010 Hej Kamii Super wynik na 1 fazie teraz tez świetnie sobie radzisz 1kg tygodniowo tracić to podobno najzdrowiej. Wtedy jest najwieksza szansa ze waga sie utrzyma :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 18, 2010 Iloney fakt 1 faza bardzo mnie zmotywowala ale chce schudnac 16 kg wiec ........przede mna ....daleka .czyli srednio 4 m-ce a .o 3 fazie nawet nie mysle bo to bedzie pewnie wiosna 2011:):( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaaLaa19 0 Napisano Marzec 18, 2010 kamii mi dr wyliczył że do 14 czerwca 2 faza a 3 aż do 1.11.2010 też nie chce mi się za bardzo wierzyć ,ze wytrzymam, tym bardziej ,ze wakacje przed nami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 18, 2010 hi mala mnie wyliczyl 2faze-31.07 a potem 240 dni 3 fazy .....i tez to czarno widze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaamii 0 Napisano Marzec 18, 2010 choc tes wyszedl waga koncowa 62,7 -nawet dukan nie wierzy w moje marzenie o 60 kg:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach