Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lola

PRAGNĘ DZIECKA-starające się i te przed staraniami.2010

Polecane posty

Hmm to może i ja zacznę mierzyć, mój mąż zachęca mnie do tego ;). Nie, zgodnie z tym co wcześniej mówiłam, zaczniemy starania najwcześniej w maju, nie jest to moje widzimisie, że w tym, a nie w innym miesiącu, tak jak pisałam wcześniej po prostu ze względu na silne leki brane wcześniej nie mogę. A jak sally się masz? :)

a faktycznie bo napisałaś w następnym cyklu i mi się popieprzyło że w kwietniu :) zacznij mierzyć , polecam świetny sposób na poznanie swojego organizmu :) ja się mam dobrze, dziękuję cała w skowronkach bo jutro ostatni dzień w pracy a potem urlop aż do 12 kwietnia :) :) a co u Ciebie ? :) posprzątane na święta ? :)

Cześć dziewczyny!Wróciłam z Anglii ale tylko na święta i w środę wracamy.Mój misio dostał tam dobrą ofertę pracy.Wpadłam tylko na chwilkę by złożyć wam życzenia : Słońca, szczęścia, pomyślności, całe święta mnóstwo gości, Moc prezentów od zajączka. co koszyczek trzyma w rączkach, Życzę, dużo jajek kolorowych, Świąt wesołych oraz zdrowych! Wielu wrażeń, mokrej głowy, w poniedziałek dyngusowy. >>>>>> ŻYCZĘ

Hej dziewczyny! Jak tam urlop sally, jak starania? ;) lola---> U Ciebie to się dzieje :). Dalej macie w planie starania, czy chcecie poczekać? A u mnie oprócz pracy, wszystko ok, tylko ta praca, brr...

Hej dziewczyny! Jak tam urlop sally, jak starania? ;) lola---> U Ciebie to się dzieje :). Dalej macie w planie starania, czy chcecie poczekać? A u mnie oprócz pracy, wszystko ok, tylko ta praca, brr...

a moge sie dolaczyc? Juz bylam raz w ciazy i niestety stracilam w 5 miesiacu.....teraz czekam na pierwszy @ po lyzeczkowaniu i starac sie moge dopiero we wrzesniu ale juz teraz postanowilam dbac o siebie, unikac alkoholu, jesc zdrowo.... W razie czego sluze rada doswiadczonej przedciazowiczki i ciazowiczki:) i chetnie sie dolacze bo bardzo pragne dziecka i mam nadzieje ze uda nam sie w tym roku zaciazyc. Dodam ze mam to nieszczesne PCO wiec musze kontrolowac owulki i miesiaczkil;)

czesc dziewczyny!! ja tez pragne dziecka,i staramy sie z mężem 7 miesiecy,pierwsza ciaza poroniona.ale doszłam do wniosku ze trzeba wyluzowac i tak duzo o tym niemyslec,choc wiem ze czasami jest cieżko. pozdrawiam

Myślę że się uda my też staramy się o dzidzie ale nie tak za specjalnie bo po prostu się nie zabezpieczamy i k..:)kiedy mamy ochotę już przez 3 miesiące i na razie nic po prostu pewnie nie trafiamy w te dni jednak poczęcie nowego:) człowieka nie jest takie proste jak by się nam wydawało życzę udanych starań powodzenia

ewe- no pewnie ze nie jest proste:) ja mialam patent sobie obserwowalam cykl mierzylam tempke a mezowi nic nie moiwlam i go cisnelam jak tylko mialam potencjalne plodniaki...on zadowolony bo nie wiedzial ze ja to ten sex to na dziecko:D ja zadowolona bo tak czy siak na luzie:)P nikt do niczego nie czul sie zmuszany i sie dosc szybko udalo mimo ze mam stwierdzone PCO:)

I jak tam starania dziewczyny nikt się nie odzywa :( Ja na razie nadal nie mam się czym chwalić ale zaczynam myśleć na poważnie o staraniach mam nadzieje że się uda i że do tej pory dopisywało szczęście i udawało się a nie jakieś poważne zaburzania a tak ogólnie to po jakim czasie trzeba udać się do lekarza jeśli nie udaje się zajść w ciąże słyszałam że rok ale czy to nie za długo:(

witam.to moze i ja sie dolacze.zaczelam pisac na innym topiku ale nie jest on juz raczej o staraczkach lecz ciezaroweczkach lub mamusiach.mam za soba dwie nieudane ciaze i bardzo pragne dzidziusia.

ja mialam pierwszy @ po lyzeczkowaniu teraz i jestem wlasnie w 12dc....mysle ze niedlugo bedzie owulka bo czuje jak mi podbrzusze pracuje;) jak tylko wyplata przyjdzie to zamawiam testy owulacyjne na allegro i sprawdzam czy w ogole owulacja wystepuje:) mam nadzieje ze mi sie wszystko teraz unormuje:)

to fajnie. moj dzien na starania bedzie za kilka dni.same obawy,zmartwienia i te testy negatywne. mam dostac zastrzyk z pregnylu. zobaczymy co bedzie sie działo.

A mogę się i ja dołączyć, też rozpoczęlismy staranka o nasz cud ❤️, teraz czekam na @ może nie przyjdzie:) Mam za soba przykre doświadczenia, wierzę, że będzie lepiej ❤️🌻❤️