Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dk Dk Dk Dk

ON CHCE SEXU Z INNYMI

Polecane posty

Gość Dk Dk Dk Dk

POMOCY!!!! Mam mega problem :( poradzcie mi cos :( blagam :( mam chlopaka on byl prawiczkiem ja nie...ja dla niego bylam pierwsza on dla mnie nie :( teraz on mi wypomina to co robilam kiedys i powiedzial ze bedzie ze mna jesli sie zgodze na to by on sie kochal z innymi pannami :( kocham go bardzo mocno zalezy mi na nim nie chce go stracic :( powinnam sie zgodzic na to? :( bez niego nie potrafie zyc :( potrzebny on mi jest kocham go bardzo :( prosze was pomozcie mi blagam :( POMOCY :(

Gość gggggggaaaaaa
tornister juz spakowalas

Gość hkhkhkh
bua ha ha ha ;)

Gość hkhkhkh
prowo :)

Gość mialam skonczyc z jajami
dodamtylko ze mialam odwrotna sytuacje gosc mial sporo dziwek na koncie natomiast ja dziewica ale ten jelen nawet na kochankow by mi pozwolil :)

Gość hkhkhkh
hahaha :):):)

Gość mialam skonczyc z jajami
kuzwa tez sie smieje a co mi tam:) :):)

Gość mustejra
a po ile macie lat?

Gość Dk Dk Dk Dk
Liczylam na jakies normalne komentarze a tu nic :( pakowac sie nie musze, juz dawno skonczylam szkole...

Gość Dk Dk Dk Dk
Oboje jestesmy pelnoletni.. Nie wiem dlaczego tak chce :( juz nie licze na wasza pomoc bo jej tu nie dostane

On to i tak zrobi. Zgódź się, pod warunkiem, że oboje będziecie skakać na boki, tylko Ty na przykład dwa razy mniej i będzie kwita. A w ogóle to jakiś d(u)pek ten Twój facet. On Ci będzie całe życie coś wypominał.

Gość Dymka dynka
Autorko... ja mialam narzeczonego dla ktorego bylam pierwsza on dlam nie byl drugim( wczesniej bylam w dlugim zwiazku). Mialam duze obawy wiążąc sie z prawiczkiem ale uczucie bylo silniejsze. spedzilismy ze soba kilka lat. byly rozmowy czy nie brak mu porównania etc. powiedzial ze nie. 3 mc przed slubem jednak czegos mu zaczelo brakowac i mnie zdradzil liczac ,ze sie nie dowiem. Ale mial pecha...odeszlam i dzis juz nie jestesmy razem. Od tego czasu a minely 2 lata ja jestem sama i wiem ze on tez sie z nikim nie związal. Tak to widzisz sie zycie uklada. Jestescie mlodzi- nie ryzykuj. Nie warto- tymbardziej jak on juz teraz Ci synglaizuje ze brak mu tego...

Gość Dymka dynka
cream -> wiem;) Ale Polak mądry po szkodzie...grunt to wyciagac wnioski. Teraz mi sie pojawił kolejny prawiczek na horyzoncie( przyciagam ich jak magnez;)) Facetowi nic nie brakuje - moglabym rzec ideał, ale 2 raz tego samego błędu nie popełnie..

Gość Dymka dynka
cream--> tak z jednym bylam 2.5 roku w zwiazku z drugim 4 lata. Szczerze zawsze chcialam miec w swoim życiu 1 partera, ale uklada sie jak ukl;ada. Powoli przestaje mi sie to podobac.Mam nadzieje ze 3 bedzie ostatnim.

Gość Dymka dynka
Cream- nie oczekuje, że mi bedziesz wierzyc. To czy to zrobisz czy nie to Twoja sprawa. Mi nie zalezy na Twojej opinii, bo ja samą siebie znam najlepiej. Jestem juz na tyle dojrzała, że potrafię prawidłowo ocenić sytuację i wyciagać wnioski ze wcześniejszych niepowodzeń. A faceci no cóz...czasami krew spływa im łacznie z myslami nie do tej głowy co trzeba;)

Gość Dymka dynka
Przygody cream mozna tworzyć samemu będąc juz z tą odpowiednią osobą..w łóżku, w parku, w kuchni, w ogordzie, na łące. Żcyei jest samo w sobie pełne przygód- a stały związek nie oznacza, że z nich sie rezygnuje. Grunt to zmieniać miejsca a nie partera- i masz gotową receptę na niesamowitą przygodę w swoim życiu. Ale widze cream, że Tobie jest to obce. Albo jestes z nieodpowiednią osobą, albo nie jestes na tyle dojrzały by dostrzec tą jakkolwiek subtelną różnicę;)

Gość 55555555566667777888999
ogolnie powiem tak ze on po prostu nie jest dojrzaly no i to meskie ego... kobiety maja inny mozg, ja bylam dziewica jak poznalam swojego faceta a on mial kilka partnerek (jest tez starszy ode mnie) i jakos nie przyszlo mi do glowy jak to jest z innym, moze dlatego ze jestem w pelni zadowolona z naszego zycia. a facetowi nawet jak jest dobrze to ma ochote szukac tez gdzie indziej. nawet gdyby nie byl prawiczkiem to mialby ochote wlozyc gdzie indziej, stad tez zdrady w wieloletncih zwiazkach-rutyna, nawet ta sama pozycja z inna osoba to juz zupelnie co innego. niektorzy maja na tyle mocny kregslup mormalny ze nie zdradzaja, ale to mniejszosc. a jak on ci juz mowi takie rzeczy to znaczy ze sobie nie radzi i go to frustruje i predzej czy pozniej to sie rozsypie bo albo on zdradzi albo ty nie wytrzymasz tego wypominania

Gość pani ogrowa
On chce seksu z innymi? nie chce Ciebie -> sprawa jasna->koniec związku ;/ Nawet takie żarty nie bawią, on powinien to wiedzieć jeśli jest dojrzały

Gość mrrrrmmm24
moze i to jest prowokacja, badz nie, niewazne. mój stosunek do tej sytuacji jest taki: nie moze tak byc, ze jakis facet bedzie dyktował swojej partnerce co ma robic, i jeszcze szantazował, bo zalicze to własnie do czegos takiego. Autorko masz małodego łowce, mysli,ze mu wszystko wolno? nie daj sie! nie badz uległa! nawet jeli go kochasz nie mozesz dac sie tak traktowac. poczuł smak w kroczu i wywija. a co z wiernoscią w zwiazku?

Gość Dk Dk Dk Dk Dk
Tutaj nie chodzi o to że on chce poczuć smak zakazanego owocu tylko o coś innego. On mówi że ktoś inny miał mnie czystą , więc on też chce to z kimś takim zrobić chociaż by po ty by zobaczyć jak to jest. Bo prawiczkiem już nie jest wspomne :) ale to jest ciekawość spróbowania z dziewicą i to ze on chce zrobić to też z czystą kobietą...Więc niby ja dla niego jestem jaka ? Mówi mi że mu na mnie zależy , że chce ze mną być ale jednak chce spróbować z kimś innym "czystym" :( ja już sama sobie z tym nie radzę , nie ma łatwo , kocham go i wiem że on mnie też kocha. Powiem też że on jest dojrzałym facetem , ma 25 lat...