Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elkaa M.

Faceci - do ilu partnerów seksualnych akceptujecie u kobiety?

Polecane posty

Gość jak facet mial 1 partnerke
to nigdy nie bedzie szanowal takiej ktora miala wielu partnerow

Gość ds edwer ewr f
To wasz seks bedzie nieziemski :P

To w takim razie mam gwarancję pełnego szacunku...dziewczęta możecie mi pozazdrościć....:D

Gość ds edwer ewr f
A wlasnie ze bedzie szanowal. Ja mialam 7 partnerow za soba i poznalam kolesia ktory mial jedna partnerke - niezbyt mi sie to podobalo ale sie zkaochalam. I on mnie bardzo szanowal - szacunek to kwestia charakteru. Tylko nasz zwiazek sie rozpadl bo mi nie pasowal...

Gość jak facet mial 1 partnerke
ale pewnie czasem myslal o tym i kojarzylas mu sie z rozwiazla, tylko ci tego nie powiedzial. normalny facet nie przeboleje u kobiety bogatej przeszlosci

Zresztą seks jest ściśle związany z miłością.To tyle razy kochalyście?

Gość one sie puszczaly
a nie kochaly. a ty abc jestes dziewica?

Gość musztarda po obiedzie
abc101 super gratulacje

Gość gratulacja dla kobiet
porzadnych

Gość tghjk
Wy żartujecie z tymi wyliczankami, czy serio takie zj**by z Was?

Gość dla nas to bardzo wazne
jak facet jest porzadny to ma prawo od kobiety porzadnosci tez wymagac

Obawiam się, że nie żartują...ale co nie...wstyd i porażka..

ja juz nie jestem porzadny i tu jest pies pogrzebany. bo swoje niestety sie wyszalalem i cnotliwosci od kobiety prawa wymagac nie mam, a gryzie mnie, ze teraz to zasluguje na taka co tez nie zawsze majtki na sobie trzymala, bo marzy mi sie kobieta porzadna i moralna, ale na taka juz nie zasluguje

Gość tghjk
ale teksty.... "wymagać porządności"... co jednego z drugim obchodzi z iloma mężczyznami spałam... Jak koleś dużo zaliczy, to macho, jak kobieta duzo zaliczy, to szmata... niezłe podejście... Może w takim razie wszyscy powinniśmy żyć w białych małżeństwach a'la pani Zuza z niedawnego artykułu na kafeterii. Poza tym uważam, że zadanie pytania 'ilu miałaś przede mną" jest szczytem nietaktu i brakiem dobrego wychowania.

ja jestem pozadna raz tylko sprawdzalam jednego goscia chcialam wiedziec jaki ma rozmiar to wszystko :) poza tym mialam mnostwo kolegow ale szanujemy sie jak bracia i siostry :)

jak facet mial na przyklad 1 kobiete to ma prawo znac przeszlosc kobiety, bo taki nie chce takiej, ktora gola dupa swiecila na prawo i lewo. kobieta ktora miala wielu partnerow dla porzadnego faceta nie ma duzej wartosci, a pytanie o liczbe partnerow sluzy przesiewowi i dbaniu o to, zeby przypadkiem nie zwiazac sie z kurwa. ot, taka profilaktyka

Gość ubrane fakty
dla nas to bardzo wazne--ale jestes tepy ,nie wiesz ze mozna oklamac faceta z iloscia partnerow? tego pytania sa durne!

absolutnie zgadzam sie z dla nas to bardzo wazne :)

jak facet podkresla to, ze jest porzadny, to taka po przejsciach nie bedzie na niego leciec, tylko on nie moze kryc sie z zasadami

Gość tghjk
dobra... jednak jesteście z***ami... dobrze, że żyję z normalnym człowiekiem....

Gość ubrane fakty
a jak poznac porzadnego? penisy maja znaczone czy napis na czole?

Gość madzialenkaaa
Zgadzam się z tghjk. Wogóle pytanie autorki jest poniżające dla kobiet. A czemu nie zapytała "do ilu partnerek seksualnych akceptujecie u faceta?". Facet może mieć i 100 i będzie super zajebisty, a kobieta z tyloma partnerami byłaby uważana za dziwke do końca życia. Widać, że autorka topiku jest urodzoną służącą dla faceta.

moze w czasie randki zamanifestowac swoje poglady. normalny facet nie chce miec kobiety, ktora miala wiecej facetow niz on kobiet

Gość tghjk
"porządnego" możesz poznać po tym, że nie wie z czym do czego i nie ma zielonego pojęcia, jak sprawić kobiecie przyjemność. A każdy rodzaj urozmaicenia (dopuszczalny seks tylko pod kołderką i zgaszonym świetle) jest przez "porządnych" uważany za dewiację :)

mylisz sie bardzo, bo porzadny mogl miec 1 czy pare partnerek i prowadzic z nimi urozmaicone zycie seksualne. niektorzy faceci maja dume i ego i kobieta po wielu partnerach kojarzy im sie z ladacznica

Gość tghjk
gdyby mi facet na randce (nie daj boże np. pierwszej) manifestował swoje poglądy dotyczące życia erotycznego, to kolejnej randki by już nie było

Gość grrrrr
pytania nie mają najmniejszego sensu :P. Już gdzieś to napisałam ale się powtórzę: u ginekologa można sobie nawet błonę odtworzyć i udawać dziewicę, można się dziewczyny zapytać ale kto daje gwarancję że się uzyska prawdziwą odpowiedź, można zrobić wywiad środowiskowy ale to też jest mało wiarygodne i to w obie strony: można usłyszeć różne bzdury jaka to nie puszczalska i cholera z dziewczyny bo ktoś tam jej czegoś zazdrości albo po prostu bo tak, ale też można usłyszeć o dziewczynie z bujna przeszłością jeżeli chodzi o życie erotyczne, że to wzór wstrzemięźliwości bo ktoś ją lubi, ma nadzieję że się w końcu ustatkuje, albo ktoś po prostu postanowi wpuścić takiego osobnika w maliny i mieć ubaw jak taki będzie się obnosić jaką to ma porządną laskę a wszyscy się będą po cichu z niego nabijać :P. Jest jeszcze hipnoza no ale to może być np zaaranżowane i laska tylko udaje że jest zahipnotyzowana i grzecznie opowiada to co koleś chciałby usłyszeć :P. No i wariograf, raz można oszukać, dalej wyniki też interpretuje człowiek, który może dopuścić się manipulacji nie mówiąc o drobnym problemie: skąd wziąć fachowca od hipnozy i sprzęt typu wariograf. Najlepiej założyć że tych partnerów nie było za dużo (skoro to kogoś tak niesamowicie boli i boi się porównań ) i dla własnego zdrowia zrobić sobie wspólnie badania na hiv i inne takie, bo to na pewno nie zaszkodzi