Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elkaa M.

Faceci - do ilu partnerów seksualnych akceptujecie u kobiety?

Polecane posty

Gość TH is IT R
Zagrajmy w otwarte karty ile Altero dopuszcza partnerów seksualnych partnerki przed związkiem liczba

"Cenna lekcja męskości od samego guru. Wez lepiej dywan upierz. " Mam jeszcze poodkurzać :classic_cool:? "nie drodzy państwo. seks jest szczególnym obszarem aktywności człowieka. to nie jest sport który można zawsze, wszędzie i z każdym a jedyne ograniczenie to choroby weneryczne i ciąże" Na szczęście era moherów dobiega końca. Za niedługo będą pisać o was w podręcznikach. Oczywiście uważam też, że seks to szczególna aktywność człowieka. Ale nie podzielam opinii, że kogoś można uznać za gorszego tylko dlatego, że właśnie jest aktywny w tej sferze życia.

" Zagrajmy w otwarte karty ile Altero dopuszcza partnerów seksualnych partnerki przed związkiem liczba " Altero nie dopuszcza żadnej liczby bo nie myśli w ogóle o tym.

mi chodzi o to żeby nie rozpowszechniać bzdur w rodzaju altera o tym że: "kobieta ma coś jeszcze oprócz krocza i hymenu" :D:D:D:D offerma z taka wizytówką to nawet panny po przejściach nie poznasz :D wiem ,wiem że podbrzusze u kobiety jest twoja smykałką ale wez pod uwagę że kobiety też mają swój rozum :D to tak cobyś wiedział ze oprócz krocza jednak coś posiadaja

Gość ALTERO a jak kobieta była
Altero Hitlerowi też trzeba wybaczyć jego zbrodnie prawda? Ktoś wyżej miał rację. Kobiety, które miały wielu partnerów strasznie patrzą na wygląd

Gość TH is IT R
czyli 50 też mogloby byc to mówię że byłbyś 51 a potem byłby 52 i tak dalej I potem płacz na cafe

Gość TH is IT R
Tak jak pisałem Nie wazne jaka ważne by mnie jakaś pokochała choćby to miało trwać tylko chwilę

"dokładnie o to chodzi. kobieta która lubi takie "swobodne klimaty" będzie zawsze miała jakieś problemy z ograniczeniami jakie każdy związek ze swojej natury narzuca. ona może oczywiscie na krótki czas potrzebować pewnej stabilizacji i "odmiany od ciągłych odmian" ale jej natura jest taka jaka jest i nie ma co oczekiwać naiwnie "że się zmieni"." A ja tam wierzę w ludzką inteligencję i w to, że jeśli kobieta czuje, że nie potrafiłaby żyć w związku to się nie zaangażuje w niego. Tylko wiecie, ja jestem zwolennikiem nawiązywania najpierw jakichś relacji, rozmów, poznawania kobiety i dawania się poznać. Kiedy już takie coś jest to każda ze stron jeśli się zdecyduje na związek to zrobi to w pełni świadomie, a nie dlatego, ze inni tak robią i tak wypada.

Gość TH is IT R
Moja mama zawsze powtarza nie licz na to że ktoś nagle całkiem się zmieni

Gość TH is IT R
Jest jeszcze typ kobiet często zakochujących się Z taką też bym nie chciał być chyba że wiedziałbym że to tylko na chwilę

Gość kobieta ktora nastawia
dziupli z chcicy komu popadnie to dupodajka

Gość TH is IT R
Mi wyszła średnia 4 w wieku 25 lat czyli dopuszczam że pierwszy raz miała w wieku 18 lat czyli 7:2 czyli co dwa lata seks równa się 3:5 i zaokrąglijmy w góre do 4

Gość kobieta ktora nastawia
dodatkowo kobiety majace wielu partnerow sa puste, bo patrza glownie na wyglad i ciuszki

"Altero Hitlerowi też trzeba wybaczyć jego zbrodnie prawda?" Naprawdę nie rozumiem tego wtrącenia, o co biega? Co ma piernik do wiatraka. Porównywanie zbrodniczej działalności (to nie jest normalna aktywność człowieka) z seksualnością i potrzebą seksu jest nie na miejscu. I ja powtarzam - nic nie trzeba wybaczać, bo nic nie ma do wybaczania. Co robiła kobieta przez nami to jest jej prywatna sprawa. Każdy ma prawo do prywatności. Tak samo nie trzeba wybaczyć zdrady w związku. Ktoś wybaczy bo uzna, że ten facet, ta kobieta jest jednak wart tego, inny oleje i kopnie w dupę. To są indywidualne sprawy, które nie powinny podlegać uogólnieniom.

"To już wiemy, prostytutki się ucieszą, sezon na rogaciznę rozpoczęty. Moher = facet, który nie chce szmaty na partnerkę. " Jakim ty żałosnym ludzikiem jesteś :D. Podaj definicję szmaty, zapewne jest ciekawa, jak większość twoich teorii :classic_cool:. Dalej brzydzą cię cipki ;)?

Gość Wy chyba za Tuskiem jesteście
Nienawidzi PIS, kochacie pedałów, kochacie Stalina i Hitlera, bo jesteście liberałami i każdy jest dobry i trzeba go kochać i mu wybaczać. Za PO i takim pseudo-liberalizmem jest właśnie ciemnogród, a jednym z jego symptomów jest ciągle gadanie o moherach. Na Tuska głosuje ciemnota straszona moherami

"jak zwykle mylisz się. ten idiotyczny liberalizm jedyne co przynosi to koniec cywilizacji. i tak jak upadł "liberalny" rzym zniszczony przez w ogóle nie liberalnych barbarzyńców tak upada "liberalna" europa coraz bardziej zaludniana przez w ogóle nie liberalny islam. i to właśnie ten liberalizm jest jedynie krótkim epizodem w historii cywilizjacji poprzedzającym ich upadek." Na szczęście za mojego życia święci on tryumfy i przez najbliższe dziesięciolecia to się nie zmieni ;). Później będę wąchał kwiatki od spodu więc ...

Gość TH is IT R
Trochę racjonalnego myślenia załóżmy dziewczyna ma 25 lat i miała 7 partnerów seksualnych to oznacza średnio jeden na rok czy to nie za dużo a jak jeszcze dopuszczamy np 10 to jest 3 na 2 lata a 14 to jeden na pół roku Chyba tylko naiwniak może sądzić że on bedzie tym ostatnim na jakim ona poprzestanie

"Bzdury pleciesz. Wystarczy, że pozna wspaniałego faceta, którego żadna inna nie chciała i jej się odmieni. " Czyżby to była jakaś osobista wycieczka? Daruj sobie :).

Gość Wy chyba za Tuskiem jesteście
Dla mnie ten kto stoi za Tuskiem i PO po tych wszystkich aferach i dalej widzi w tej miernocie Tusku wielkiego polityka po prostu się kompromituje

Gość A ja jestem prawiczkiem
Do tego brzydkim i takie co miały wielu chłopów mam z głowy, bo takie patrzą tylko na wygląd i grzmocą się z coraz to nowymi przystojniakami

"wiemy, jesteś zwolennikiem wiecznego ględzenia. to już wiedzą wszyscy którzy cię choć trochę znają" Hmm, wszyscy normalni uważają, że to ty ględzisz i pierdolisz głupoty ;). I zapewniam, jest to większość osób które tutaj pisze :).

Gość TH is IT R
Tak samo jak nie radzę dziewczynie wiązać się z kims kto pije alkohol nie tylko okazjonalnie.

Co robiła kobieta przez nami to jest jej prywatna sprawa. Każdy ma prawo do prywatności. Tak samo nie trzeba wybaczyć zdrady w związku. Ktoś wybaczy bo uzna , że ten facet, ta kobieta jest jednak wart tego, inny oleje i kopnie w d**ę. To są indywidualne sprawy, które nie powinny podlegać uogólnieniom." popieram w 100 %

Gość TH is IT R
A seks grupowy też byś wybaczył partnerce z jej przeszłości ?

"Tak jak i kwestia oceny przeszłości, w tym seksualnej." Zgadzam się, zawsze można mieć zryty beret i jak już pisałem wypytywać kobietę o takie sprawy. Twoja indywidualna sprawa, jak każdego innego. Ale jeśli ludzi twojego pokroju próbują wyznaczyć jakiś standard, że to jest właściwe zachowanie i próbują niejako narzucić ten pogląd innym, to nie dziwcie się, że druga strona ostro argumentuje i pokazuje jak bezsensowne jest takie zachowanie i jak nieżyciowe, nienaturalne. W końcu to ci którzy tak myślą mają problemy ze znalezieniem sobie partnera i z zamoczeniem, anie ci, którzy prowadzą normalne życie seksualne. No, ale dalej możecie twierdzić, że to wy jesteście normalni, a cały świat jest chory. A Słońce krąży wokół Ziemi ;). Skoro wam to pomaga, to ok :D.

"C*pki takie jak Ty raczej mnie śmieszą." Buahahahaha :D. A może zmieniłeś orientację seksualną :classic_cool:?

"no po prostu alter jesteś gigafrustratem i zakałą męskiego rodu!!!!!!" Wiem, żałuję, ze nie mogę być tak męski jak ty ofermo :o.