Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elkaa M.

Faceci - do ilu partnerów seksualnych akceptujecie u kobiety?

Polecane posty

Gość TH is IT R
Ja siłowni nie lubię

Gość Wielcy wolnomyśliciele z was
To co z tymi dreadami i koralikami?

Gość TH is IT R
Są takie zboczenia

bzdury o tym że panna pruła się jak stare gacie "przed poznaniem mnei"" pruła tzn co dla ciebie ? 1 partner 2 partnerów 3 partnerów 96 partnerów ? przed toba

"Kobieta, która zdradza myśli cipą i nie zasługuje na to, żeby jej zdradzę przebaczyć, chyba że mąż też zdradzał. Ale jak jakiś przykładowy stary prawik nawet jak się ożeni, to raczej nie będzie miał okazji na zdradę, ze względu na swoją nieatrakcyjność, więc będzie musiał żonie zdrady przebaczać, a nawet walczyć o to, żeby nie odeszła do kochanka, bo jak takiego żona zostawi, to znowu ciężko mu będzie znaleźć kobietę" Błędne podejście. Zacznijmy może od tego, że ja chcę być tylko w związku z kobietą, z którą będę miał naprawdę głęboki kontakt emocjonalny. Co z tego wynika? Otóż to, że nasze relacje będą na tyle bliskie, że do zdrady musiałbym się bardzo przyczynić. Oboje musielibyśmy. Jednym słowem będzie ona wynikać nie z jakiejś chcicy, ale będzie miała raczej emocjonalne podłoże. I naprawdę nie będę wyrokował, czy bym wybaczył, czy nie. Za dużo jest czynników na to wpływających, żeby móc mówić o tym, kiedy nie jest się w takiej sytuacji.

Gość TH is IT R
Tak jak w tym serialu Daleko od noszy Jak ta jedna z tych sióstr (ta co jej były mąz też tam pracuje) mówi pocałunek to był dopiero na 4 randce, pamiętam dobrze to było jak przyniósł mi śniadanie do łóżka

Gość TH is IT R
96 partnerów

Gość ALTERO a jak kobieta była
Jak kobieta nie umie trzymać nóg razem, to nawet jakbyś się starał jak tylko możesz i tak zdradzi. Zresztą co innego jak zdradzi 40 letnia mężatka przez męża zaniedbywana, a co innego jak młoda dajka. Kobieta, która zdradza w młodym wieku to dupodajka

Gość TH is IT R
nimfomanka

PISZĘ O TYM ŻE Z GRZMOCENIA SIĘ WYNIKAJĄ PEWNE KONSEKWENCJE." zapytam czy isteniej dla ciebie róznica w wartościowaniu kobiety która spała z facetem którego poznała przed poznaniem ciebie a kobietą która daje dupy na lewo i na prawo ? no bo jak jedna tak i druga przed poznaniem ciebie z kimś spała ta 1 ze swoim byłym facetem ta 2 ze swoimi facetami

" Trzeba być mega fraierem, żeby uważać, że puszczalska się zmieni. A już facet wybaczający zdradę to nie facet tylko żywe gówno." Trzeba być mega psycholem, żeby mieć takie poglądy jak ty . No,a le dla ciebie jest tylko czarne, albo białe. No cóż przyjacielu, świat ma wiele odcieni szarości, nie wspominając o innych barwach.

Gość TH is IT R
fajne piosenki teraz są na TVP 2

"alter jakby swoją żonę nakrył w łóżku z innym facetem to by jej soku przyniósł żeby się biedaczka nie odwodniła" Ja w przeciwieństwie do Ciebie będę miał żonę, ewentualnie partnerkę życiową więc dopuszczam też możliwość, ze będę miał dylematy związane z taką sytuacją ;).

"Dojrzały facet nie patrzy na przeszłość." Dlatego ciebie nie można nim nazwać, tylko gówniarzem ).

Gość TH is IT R
Dla mnie nie ulega wątpliwości że jak kobieta ma np 25 lat to dopuszczalna ilość partnerów seksualnych to 4 7:2=3,5 i zaokrąglamy w górę

Gość TH is IT R
Dupodaja nie wychodzi za mąż Albo chyba tylko po to żeby wyłudzić kasę

" Pisałeś o małżeństwie ze stażem i dziećmi. A jakby dziewczyna cię zdradziła po pół roku albo roku związku?" Myślisz, że można coś poważnego zbudować w takim czasie? Jeśli byłaby na dużo wcześniej już jakaś więź, to byłby problem. Jeśli byłoby to nowe wszystko, z kimś znałbym się tak krótko, to nie wiem, skłaniam się ku myśli, że prędzej bym to odpuścił, niż o to walczył bo nie wiem, czy byłoby o co.

istnieje dla mnie różnica w wartościowaniu każdego człowieka (więc także każdej kobiety) ale bzykanie się "to tu to tam" choć samo w sobie zupełnie niewinne i nieszkodliwe wyklucza moje zainteresowanie taką kobietą jako moją żoną i matką moich dzieci. choć oczywiście ona może mieć masę zalet i ja ją mogę naprawdę bardzo lubić." czyli z taka która spała tylko z jednym przed toba mógł byś sie związać ?

"A na koniec zapytałby się "kochanie miałaś orgazm?"" Nie zapominaj, ze przyniósłbym im śniadanie do łóżka i poprosił o numerek bo lubię sobie popatrzyć :classic_cool:.

"to ja wam powiem. PISZĘ O TYM ŻE Z GRZMOCENIA SIĘ WYNIKAJĄ PEWNE KONSEKWENCJE. że nie można ot tak nadstawiać dziupli każdemu na którego przyjdzie ochota a potem oczekiwać "szacunku i miłości"" No tak, masz rację. Dzięki temu "grzmoceniu" kobiety unikają takich zjebów i frustratów życiowych jak guru oferma i jego wyznawca PzW.

offerma nie musisz ? a ale skoro napisałes ze wartościowujesz ludzi wiec spytałem czyli wniosek jest prosty w twoim przypadku czegoś tam chcesz ale sam nie wiesz czego :D 🖐️

Gość TH is IT R
Trzeba wiedzieć że jak kobieta się miała kilkunastu partnerów to człowiek nie ładny nie ma u niej szans

Gość TH is IT R
Co to za lista przebojów na TVP 2

To też zależy czy ten jeden to "przygoda", czy tez powazny związek" prawik dla offermy nie ma różnicy grzmocenie to grzmocenie :D i już , bo tak :P

Gość TH is IT R
Kobieta trochę tych partnerów może być jedynie koleżanką

Kobieta trochę tych partnerów może być jedynie koleżanką' o co ci chodzi ?

"czyżbyś chciał mi wmówić że twoje twierdzenie "seks jest częścią życia, normalny człowiek chce tego i jak ma możliwości to to robi" przestaje być prawdziwe w pewnym momencie?" Czyżbyś był idiotą i uważał, ze chcę związku bez seksu? I co, mam uważać, ze nie potrafię być wystarczająco dobry, żeby dać satysfakcję kobiecie. Może nie będę na początku za dobry, tak dobry jakbym chciał, ale seks to poznawanie się wzajemne, swoich ciał, tego co sprawia nam przyjemność. Ja jestem bardziej niż pewny, że potrafię dać satysfakcję seksualną kobiecie. Więc nie uważam, że w momencie, kiedy się któraś zdecyduje być ze mną to będzie szukać innego do tych spraw. I naprawdę gówno mnie będzie obchodzić ile miała facetów przede mną.

Gość TH is IT R
To że nie należy brać jej poważnie. Można wymienić kilka minusów które świadczą że taki związek nie ma szans - ma duże porównanie przy którym wypadamy blado - żyła jak wolny plak a teraz byłaby zamknięta w klatce - ma upodobania do kontaków płciowych z różnymi mężczyznami -