Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zia86

Słodkie auto

Polecane posty

Gość malaa czarnaaa
zdecydowanie lepszy ten czarny ma charakterek

Gość jusaa
ooo ten ostatni czerwony pasuje zdecydowanie lepiej.

Gość ferrari fajne
coś mi sie za szybko wysłało ;) samochód fajny, ale pojedziecie w nim sami, chyba że kulig zrobicie. patrz co Miarka napisała- w swojej kiecce w życiu się w nim nie zmieścisz, wyjdziesz niemiłosiernie pognieciona. przy takiej objętości dołu potrzebujesz konkretnej limuzyny żeby po wyjściu z samochodu nie prostować suknie przez pół godziny.

jdhwq hdwhdw może to jakaś naleciałość. :) ferrari fajne, masz racje nie planowałam tak rozłożystej sukni. Oczywiście taki sportowy samochód(;)) prowadziłby narzeczony. Nie chcemy limuzyny, ani żadnego auta typu Audi czy Mercedes bo to żadna atrakcja dla nas. Musimy pomyśleć.

Zia, ja Cię popieram i dziwię się, że tak się tłumaczysz na temat opłat i w ogóle. Temat jak kazdy inny i nie wiem, dlaczego ktoś się czepia, że już trzy założyłaś. Twoje prawo. A na temat: auto mi się nie podoba, głównie ze względu na kolor

Ruda Małpa, dziękuje. :) Tłumaczę się a raczej wyjaśniam swój widzenia, bo nie lubię niedomówień. Poza tym dyskusja z ludźmi którzy mają zupełnie inne poglądy ubogaca też nas samych.

Zawsze podaje ceny w odpowiedzi na pytanie kogoś o ceny. Mam komuś powiedzieć, znam cenę ale sama sobie zadzwoń np. do salonu i się zapytaj?

Dlaczego wy się jej czepiacie? po to jest te forum aby każdy mógł pisać do woli, nikt wam nie karze czytać jej tematów!! A jesli chodzi o samochód uważam że jest prześliczny

Gość okropne to rózowe auto
fuj fuj fuj :o

Ten czerwony samochód jest świetny, ale według mnie nie pasuje na sesję ślubną, tudzież, żeby podjechać pod kościół.

Gość a ja wole czekolade...
Rozowe auto jakos mi nie pasuje to tego waszego nowoszesnego wesela, zdecydowanie lepsze te ferri... a co do poprawin jeszcze to dla mnie tez to zbedny wydatek i raczej tez nie bede robic poprawin...

Gość balbina10
Jusaa czy mogłabyś mi podać adres stronki lub nr tel do wlaściciela tego czerwonego autka??? Ślub mamy w sierpniu 2010 i poszukujemy fajnego samochodu. Niestety wszystkie są już zajete- a dzwoniłam już do wielu właścicieli. Marzy nam się autko retro ale takie najtrudniej znaleźć...

Gość BALBINA INTERESUJE Cię
nadal super auto?

Gość bombonek
Te auta są absolutnie ciekawe i mają klimat ale jednak to nie dla mnie. Trzeba pasować do takiej stylistyki. Ja wybrałabym coś sportowego i nowoczesnego. Ideałem byłoby Maserati http://www.v10.pl/Video,Maserati,GranCabrio,Sport,wloska,doskonalosc,prezy,muskuly,na,drodze,65845.html jednak w polsce ciężko o takie muskularne cudo

do Zia;) fajne auto - nam szkoda bylo kasy na zabytkowy samochod, ale b. mi sie podobaja. Sesja tez ok, dobrze ze nie utknal gdzies w tej ziemi ten samochod;)

Gość wy jesteście pojebane !!
ona nie wchodzi na to forum już prawie rok to po chuj piszecie ? :O

Gość Jak to po co piszą?
Reklama musi żyć i żyje. Nie po to przez rok pisze się po kilka zdań dla uwiarygodnienia czarnego nicka aby potem nie robić z niego użytku.