Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tu tkwi sens życia

Ludzie!! Wybudźcie się z tego koszmaru!! Nawracajcie się!!!

Polecane posty

Gość tu tkwi sens życia
Gdybyście poszli do dzikiej dżungli, i opowiedzielibyście tubylcom o drapaczach chmrur, o budkach telefonicznych noszonych przez każdego w kieszeniach itp, tamci ludzie by was wyśmiali i wyklęli. TAK SAMO JEST Z WAMI!!! Nie widzieliście, to nie wierzycie!!! Ludzie przejrzyjcie na oczy, puki wcześnie!!

Gość tu tkwi sens życia
:( smutne jest to, jak zachowują się nieświadomi NICZEGO ludzie... Haha i jak się wywyższają!! L

Gość tu tkwi sens życia
Wasze wypowiedzi brzmią : "nie ma Boga, I JUŻ!". Jak małe dzieci :( Nawet nie umiecie potraficie dlaczego tak myślicie..

Gość tu tkwi sens życia
* nie potraficie uzasadnić

Gość dhksHFDHSKFHDSFHKH
więcej bo do tej pory nie przekonałaś mnie

Gość tu tkwi sens życia
a czego nie jesteś pewien, jakie są twoje wątpliwości co do Boga?

Gość ręka Chucka Norrisa
mozesz sie wypowiedziec cos wiecej na ten temat??? bo na razie klepiesz jakimis hasłami, wszystko ok tylko na co mamy sie nawracac?? nawet jezeli jest miliard takich planet jak nasza to co z tego?? co my mamy z tym zrobic? i na co sie nawracac??? mozesz przyblizyc temat???

Gość bezboznynalogowiec
a to dobre. a ja mam pytanie, czy grajac w kasynach onlie typu paradise czy podobne odbierane to jest jako hazard czy nie?

Gość przekonajj mniee
no napisz coś ,co mnie przekona że warto sie nawrocic. chętnie poczytam też jakąs interpretacje biblii . czekam

Gość tu tkwi sens życia
to co napisałam o tych planetach, to tylko maleńka porcja tego, co jest w Biblii. Więcej prawd wypisał inny kafeterian w tym oto topiku : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4391543 więc nie będę tu się powtarzać, tylko daję wam ten link

Gość szkoda ze nie chcesz
nic dodać,czekalem,miałem nadzieje ze mnie zaskoczysz a ja w koncu zrozumiem

Gość tu tkwi sens życia
jestem jeszcze początkującą wierzącą, więc nie zaskoczę cię moją wiedzą :D

Gość Złoty
nie chodzi mi o wiedze ale o to coś co skłoni mnie do rozmyślań

Gość tu tkwi sens życia
poczytajcie sobie, ja czytam i sama jestem na prawdę pod wrażeniem mądrości Biblii :)

Gość Złoty
dzięki

Gość tu tkwi sens życia
szczególnie wzruszym mnie w Biblii tekst gdy Judasz złoił pasem ze świńskiej skóry diabła i kopł go na księzyc razem z tym Apostołem Twardowskim

Gość tu tkwi sens życia
no dobra ludzie nadszedł czas na modły. Mówdlmy się za te wszystkie czteredziestolenie dziewice co oszalały z braku seksu i tych wszystkich chłopów bezrękich co nawet nigdy nie widzieli na oczy gołej dziewicy.

Gość tu tkwi sens życia
20.42 i 20.45 spadaj podszywie!!!!!!!!!!!!!!

Gość tu tkwi sens życia
i pamiętajcie, że w 2010 roku jest koniec świata, więc jak się nie nawrócicie do 01.01.2012 r. to nie będziecie mieli końca świata

Gość tu tkwi sens życia
coraz gorsze te podszywy.... jak już się podszywacie, to powinniście to robić tak, żeby było śmiesznie i nikogo nie poniżało... no ale cóż, w dzisiejszej epoce ipodów trudno o człowieka z dobrym poczuciem humoru...

Gość tu tkwi sens życia
to ja na razie idę do Koscioła, bedą nad ranem

Ty weź moze radio założ nowe a nie tu próbujesz na sile co? A ja mam w d twojego boga. I mam do tego prawo. Tylko ja nie probuje ci na sile wpajać swoich mysli. Jestes jak świadek jechowy któremu jak mowie ze dziekuje za rozmowe ale jestem satanista ;) to malo z podniecenia zawału nie dostaje próbując pieprzyc o bogu. Po co to nakłaniać do czegokolwiek? Kazdy ma leb i niech mysli. Wiec stul pysk :@

Gość tu tkwi sens życia
krab - nie próbuję nawracać na siłę. Ten topik czytają tylko te osoby, które są tym zainteresowane. To jest zupełnie oddzielny temat, więc w jakim celu wchodzisz tu, satanisto? Nie rozumiem Cię zupełnie..

Gość ten krab to kolejny
pseudosatanista podniecony tym że się za niego uważa, na każdym zeszycie szkolnym (na pewno chodzi jeszcze do szkoły) ma napis : 666, i uważa się za hiperważnego, supermądrego, i, co najdziwniejsze u pseudosatanistów, myśli że jest atrakcyjny dzięki swojemu "wyznaniu".