Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bya cilestowa

objawy ciazy? Czy reakcja organizmu po przerwaniu brania tab?

Polecane posty

Gość Anka....
Julia, a wyloguj sie i zaloguj jeszcze raz....

Gość maramaj
i chyba się nie dowiemy co jej wyszło :(

Gość Anka....
ale nie wiem czego to moglaby byc wina... konta? jezeli konta to wyloguj sie Julia i napisz jako niezalogowana.. chociaz nie wydaje mi sie, ze to wina konta. moze restar pomoze;p

Gość maramaj
a może nie loguj sie i spróbuj pod innym pseudo.

Gość julia_28

Gość julia_28

i nie dowiemy sie czy jesteś w ciąży :( ja wczoraj miałam jakiś zjazd wieczorem, miałam takie duszności że zasnąć nie umiałam, fatalnie się czułam, zawroty głowy jak wstałam. Albo to ciąża :p albo zbliżający się okres. julka czekamy ...

Gość Anka....
julka- zamiast nicka wpisz "julka hcg xxx" w xxx wpisz wartosc:P moze tak wyjdzie, bo nick widze, ze wpisywac mozesz :) maramaj- no juz niedlugo sie okaze. ja jestem mega senna i coraz bardziej brzuch sie odzywa... i tez albo to ciaza albo po prostu okres. Oby to drugie :)

Gość julia beta hcg

Gość poniżej 2

Gość Anka....
ehh szkoda.... ale nie poddawaj sie tylko probuj dalej! w koncu sie uda :)

Przykro mi!! nie martw sie dostaniesz @ i kolejną szanse :) głowa do góry Aż się boję co będzie ze mną. Ale jak nie teraz to następnym razem :)

Szkoda, żę Julce się nie udało:( Ja o dziwo czuję się lepiej, jajnik przede wszystkim się uspokoił, mdli mnie nadal, ale brzuch już lepiej, chyba po tym teście przestałam tak przeżywać i zaczełam czekać bardziej na @ , i może się dlatego uspokoiło... Ale się okaże jeśli nie dostane okresu, to 20 zrobię kolejny test.... Pozdrawiam:)

Chyba jednak te nasze wszystkie objawy są spowodowane przez zakończenie brania tabletek i organizm świruje. Dziś mi daje znać podbrzusze od wczoraj wieczora mnie boli z małymi przerwami. A mnie zawsze pobolewał brzuch przed okresem więc myślę że jednak zawita u mnie @ bo ani piersi mnie nie bolą, nie mdli mnie tylko wczoraj wieczorem mi się coś działo. Pamiętam przed @ też mi było raz ciepło raz zimno. Śluzu jednak nie mam jakoś specjalnie a w czasie brania tabletek było go i to dużooo więc też to może być przez odstawienie.

Ah te nasze organizmy, czasami chyba lepiej by było żeby to wszystko było prostsze, nie było by niepewności i ciągnącego się czasu:( Ale bądźmy dobrej myśli maramaj, jeszcze nic straconego:)

Wiesz co ja dziś mam jakieś dobre nastawienie :) i wiem że jak teraz nie wyjdzie to świat się nie załamie a przecież to pierwszy cykl i w dodatku po odstawieniu tabletek więc nie oczekuję cudów :) Wiem że teraz mogę czekać wiecznie na okres bo nie wiadomo kiedy się pojawi i te nasze różne objawy mylą nas z ciąża :p ale to nie jest tak łatwo zajść w ciążę. Mi zostały 3 dni według ostatniej @ więc zobaczymy :) zastanawiam się czy nie zrobić testu w niedzielę oczywiście jestem przygotowana na brak pozytywnego wyniku.

Widze, ze zmieniłaś troche podejście i masz rację, nie ma co schizować, mi tez już ten etap przeszedł:P hehe, pomimo wszystko trzeba myslec pozytywnie i cudów sie nie spodziewać, bo mozna sie niepotrzebnie zawieść:( Ale damy radę, bo kto jak kto ale kobieta powinna miec silny charakter..:)

Hehehe dokładnie tak jak napisałaś :) Tylko szkoda że mnie jakaś zgaga bierze... ehh to pewnie przez jakieś jedzonko :p

Gość julia__28
hej dziewczyny ja po tym wyniku już straciłam nadzieję...teraz tylko czekam na @, ma się pojawić w niedzielę. Już troszkę wyluzowałam tak jak Wy, następnym razem się uda.

Gość julia__28
Przepraszam za te moje urywane wypowiedzi...nie wiem co się działo...

Gość julia__28
Zastanawiam się tylko skąd te dziwne objawy..? To mój drugi cykl po odstawieniu tabletek, w pierwszym nic takiego się nie działo...

Julia, organizm różnie się normuje po odstawieniu tabletek, u jednych kobiet objawy występują od razu, a u innych jak widać podczas drugiego cyklu, trochę to pokręcone, jak widzisz, żadna z Nas nie może się do końca połapać o co chodzi.... A u mnie hm od kilku dni był bardziej spokój, dziś rano znów miałam wydzielinę jak białko, a najgorsze jest to że chciałam trochę posprzątać i jak się schylałam to strasznie bolał mnie znów jajnik, a co najgorsze, to hmm obok wejścia do pochwy też mnie bolało bardzo przy schylaniu, jakby mi ktoś tam igłę wbijał, aż musiałam się położyć...:( od rana znów mi było niedobrze, normalnie masakra, bo nie wiadomo o co chodzi, a dopiero jutro mijają dwa tygodnie od naszego drugiego stosunku bez zabezpieczenia a od pierwszego jutro miną 4 tygodnie... Nie wiem co myśleć, ale jeszcze tydzień i jeśli nie dostanę okresu, to zrobię test, choć czuję się jak przed okresem taki charakterystyczny ból brzucha mam jak kiedyś przed okresem:( Po drugie kilka syfków mi na zole wyskoczyło a tak miałam czasami przed okresem, więc teraz tylko czekać.... A Ty Anka, i maramaj, jak się czujecie? Pozdrawiam !