Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bya cilestowa

objawy ciazy? Czy reakcja organizmu po przerwaniu brania tab?

Polecane posty

Gość julia28
maramaj też trzymam kciuki za Ciebie:) Nie kusi Cię żeby sprawdzić wcześniej?

Gość maramaj
Oj.. kusi i to jeszcze jak :D ale dopóki nie kupie testu to go nie zrobię :p muszę wytrzymać bo wiem że teraz mógł by wyjść negatywny i znów powtarzała bym we wtorek ehh.. dam rade :p

Gość Anka....
ja wiem, ze zrobienie testu kusi, ale zwykle konczy sie to jedna kreska i powtarzaniem testu pozniej- dlatego lepiej troszeczke poczekac :)) julia28- beta hcg juz na pewno bedzie wiarygodny. 3mam kciuki i daj znac wieczorem koniecznie! ;) a co do mnie- zaczal mnie brzuch bolec. takie mhm pojedyncze skurcze... prawie jak przed okresem. i nie wiem teraz czy to idzie okres czy to objawy ciazy. jakby nie rozregulowalby mi sie cykl to bylby to 21 dzien cyklu... troche za wczesnie jak na bole przed okresem... ale kto wie- moze mi sie cykl skrocil :P oby

Witam drogie Panie:) widzę, że temat się rozwinął bardzo się ciesze, chociaż jest Nas więcej i więcej przypuszczeń, objawów, doświadczeń itp:) maramaj nie kupuj testu wczesniej, bo nie wytrzymasz tak jak i ja, nawet dnia nie wytrzymałam bo tak mnie korciło:P No ale dziś od rana mi znów niedobrze i bóle podbrzusza, piersi bez zmian, no i dziś śluz mam jak białko z jajka, klejące...:( EH... Dlatego pewna ostatniego testu nie jestem...:( Powtórzę 20, muszę wytrzymać:P Jestem bardzo ciekawa wyniku Julii28, ciekawe..:) Anka, i maramaj no ciekawe której z Nas wyjdą dwie kreseczki:) Oby maramaj, bo ona chyba najbardziej tego pragnie:):) Więc życzę CI tego z całego serca:) Tymczasem trzymamy kciuki za Julie28:) Pozdrawiam!

Gość julia28
Odebrałam beta Hcg, wynik

Gość julia28
Odebrałam beta Hcg, wynik

Gość Anka....
i jaki wynik?

Gość maramaj
no julia28 jaki wynik????? nie trzymaj nas tak w niepokoju Dziękuje bya cilestowa za miłe słowa :) mnie od kilku dni tak spanie zbiera że od godz 15 to mogę usnąć na stojąco!! I jakoś tak dziwnie mi dziś jest, a co do śluzu to mam dokładnie jak ty bya cilestowa tak jak kurze białko a takie jest podobno przy dniach płodnych a ja to miałam w 14 dc i znów teraz mam :/

Gość Anka....
maramaj- co do sluzu to ja mialam dlugo takie kurze bialko... i mokro strasznie, a teraz mam mhmh dosyc mokro, ale sluz jest bialy lepkki no i od 2 dni spac mi sie chce niemilosiernie rowniez. tak kolo 15 tez mnie bierze :) ale nie wiem czy to tak wczesnie moznaby juz odczuwac taka sennosc...

Gość zwyczajnaniezwyczajna
ja jestem w 6 tyg ciąży i senność mam od 2 tygodni... A poza tym to ból piersi i pryszcze. Ogólnie objawy miałam tak jak przed okresem...

Gość Anka....
no dobra- to teraz niech mi ktos powie jak sie liczy te tygodnie ciazy. podobno sa dwa... lekarskie tygodnie i jakies tam jeszcze. bede wdzieczna za wyjasnienie, bo sie gubie

Gość maramaj
"zwyczajnaniezwyczajna" to jak z tym śluzem było u ciebie na początku??

Gość maramaj
Lekarskie to chyba te że od pierwszego dnia ostatniej miesiączki a te drugie to od owulacji chyba.. hehe

Gość Anka....
to jakby liczyc lekarskie i tak jak podaja wszystkie serwisy opisy tydzien po tygodniu ciazy to bylaby to koncowka 3-go tygodnia. mhhm za wczesnie chyba na ta sennosc, wiec mam nadzieje, ze to jednak nie tym spowodowane ;]

Gość maramaj
Ja już zgłupiałam przez te wszystkie objawy, nie wiem co myśleć i czym bliżej tym bardziej się stresuje. Niech ten czas szybciej mija!!

Sluzu jakoś super dużo nie było...jakoś nie zauważyłam nic innego niz zwykle. A jeśli chodzi o obliczanie terminu to lekarka obliczyła mi jeden według miesiączki a usg obliczyło mi drugi według wielkości fasolki... i UWAGA!!!!!!! miesiączkę miałam 6 tyg temu i lekarka obliczyła mi ze zaszłam zaraz po miesiączce... a według usg zaszłam zaraz przed miesiączką, a miałam normalną taką jak zawsze... Także na nic liczenie dni płodnych...bo przecież są w połowie cyklu...

Gość maramaj
Dziewczyny znalazłam takie coś: "Na początku ciąży pierwszym z objawów w pochwie jest duża ilość śluzu podobna do tego owulacyjnego ponieważ jest on potrzebny do zamknięcia się szyjki."

ja tam sluzu nie miałam. Bolące piersi to jest pierwsza oznaka ciązy...

Gość musisz byc silna
zwyczajnaniezwyczajna - podobno na poczatku ciazy (nie pamietam do ktorego tygodnia) termin porodu okreslony przez usg jest bardziej prawidlowy :) wtracilam Wam sie w watek, ale tak czekam na te Wasze wyniki :)) sama juz jestem 8 miesiecy po porodzie, ale nie powiem, ze nie chcialabym kjiedys jeszcze zajsc w ciaze :) najpierw musze znalezc ODPOWIEDNIEGO kandydata na tatusia :) Pozdrawiam Was i trzymam kciuki!!!

Gość maramaj
julia28 napisz w końcu co ci wyszło.

Gość Anka....
napisz po prostu wartosc jaka ci wyszla i tyle

Gość Anka....
dziwna sprawa