Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bya cilestowa

objawy ciazy? Czy reakcja organizmu po przerwaniu brania tab?

Polecane posty

Gość co powiecie na takie objawy???
witaski kochane maramaj, o tym nie pomyślałam;) Jak Ty się czujesz? Bo ja nie szczególnie:( płakać mi się chce... boli mnie w okolicy prawego jajnika,aż mi promieniuje do pachwiny ;( Mam ochotę zrobić jutro test, ale raczej muszę potrenować silną wolę do soboty;) Co do upijania się to nie jest dobry pomysł, ale bardzo dobry aby napić się herbatki, co czynię. Piję herbatkę z bergamotką;)buziaki i 🌼 dla Was

Hehe no właśnie ciekawe,która będzie następna:) Która w ogóle odważy się test zrobić:) A Anka widzę milczy.....

Ja mam jakieś zjazdy hehe jestem trochę głodna to mi słabo i czasem mi tak jakby na wymioty ale nie aż tak tragicznie że muszę lecieć do łazienki :) Nie wiem czy można już pisać która będzie kolejna bo ja nie mam jeszcze pewności hehe nie wiem kiedy robić kolejny test... jutro na pewno nie ale w środę może co dziewczyny??

bya cilestowa-ja walczę ze sobą co do testu;) myślę,że zrobię koło soboty, chociaż test mam w domu;) Ale nie spodziewam się zaskoczenia, bo chłodnym okiem na to patrząc to mam objawy raczej typowo okresowe;) i wyobraźnia mi pracuje;)

maramaj wiesz co ja to chyba bym zrobiła i jutro i w środę ;) A może zamiast "katować" się testami zrób sobie betę???

ehh też myślałam o becie ale mieszkam na wsi więc od razu cała wieś by wiedziała szybciej niż ja :p Mi się też wydaje że mam objawy na okres :p hehe ból brzucha, duszności... a tu dzisiejszy test dał mi tyle do myślenia.

ja się właśnie prawie poryczałam, dzwonił mój mąż i mu się wyżaliłam na cały świat. Mogę się w tym miesiącu pożegnać z ciążą;( Ja się z kolei oglądam jak wchodzę do apteki po testy;) . Bo przeważnie mam szczęście, że mnie ktoś znajomy spotka;)

He widzę że nie jestem jedyna z tym kupowaniem testu w aptece, mi też zawsze ktoś znajomy wejdzie:P A zazwyczaj jakaś niechciana papla to później już wszyscy szybciej wiedza niż ja:P A ja miałam przedtem takie mdłości, ze myślałam ze polecę do łazienki bo to jakas masakra jest, narzeczonemu oczy wychodza jak widzi ile jem, bo ja zazwyczaj juz po 19 nie jadałam, a ostatnio jest mi tez tak słabo ze wrr, oj Kobitki my to mamy problemy:P Jak masz test w domu to do soboty raczej nie wytrzymasz:P ja sie siluje zeby do niedzieli wytrzymac albo soboty sie okaze:P hehe:) pozdrawiam:)

Dziewczyny ja mam takie same objawy po odstawieniu Cilestu... brałam 5 lat bez przerwy. Teraz jestem w drugim cyklu po odstawieniu. Pierwsza @ dostalam w 28 dniu, juz dwa ni po niej mialam koszmarne bole podbrzusza, słabo mi, chce mi sie wymiotować, jajniki bola, raz prway, raz lewy, ale prawy częściej!!! Mam zamiar zrobić test ciązowy, bo jest możliwośc, ze jestem w ciazy... tylko z ta roznica, ze moj facet we mnie nie doszedl, robilismy przerywany, ale szansa, ze zaszlam jest :) Tylko te objawy ciazy dostalam na 2-3 dzien po stusunku i hmmmm czy to nie za wczesnie. Dlatego nie wiem czy zaszlam, czy to te uboczne skutki odstawienia... ale test lepiej zrobic :)

Gość witam was- chciałam
wam napisać ze podczytywałam wątek jakiś czas bo miałam takie same objawy jak wy - tzn już 3 ci tydzień mnie boli podbrzusze, ostatni okres miałąm 25 lutego, mam dużo śluzu i odstawiłam jakiś czas temu tab. Testy ciązowe z moczu nie wykazywały mi nic a wczoraj zrobiłam bete i mam wynik 95 :) czyli 3-4 tydzień - wychodzi na to ze od razu po okresie zaszłam w ciąze. Powodzenia i trzymam za was kciuki

Witam nową koleżankę i GRATULUJĘ :) No to teraz dbaj o siebie i maluszka :) a ja mam nadzieję że jutro mi się wszystko okaże :) dziś mnie żołądek boli tak że umiała bym lecieć i zwrócić to co jadłam ale można to wytłumaczyć jakimś zatruciem :p

Dziewczyny... ja was też niedługo poinformuje czy przypadkiem nie jestem w ciąży :) U mnie minął już tydzień ale te objawy (mdłości, bóle jajników itd) mam od jakoś trzeciego dnia po stosunku... troche dziwne, no chyba, że mam tak wyczulony organizm hehe. Popadam już w lekką paranoję zwiazaną z tą ciążą i tak myśle, że po weekendzie zrobie test. Jak będzie to będzie, ale raczej wolałabym jeszcze poczekac jakieś pół roku nim zajde z ciąże... hmmm

Gość Anka....
Hej:) Ja ciagle poza domem, dlatego tak rzadko sie odzywalam. maramaj- czekamy razem z Toba na potwierdzenie bladej kreseczki. a ja dostalam dzisiaj okres... :) co prawda dziwny jakies, bo krwawie jakby swiniaka ktos ubil... ale jest. wychodzi na to, ze bole brzucha, wieczne zmeczenie... a w ostatnich dniach nawet zyly na piersiach to albo po odstawieniu tabletek albo jakies wkrety moje:)

Witam nowe i stare forumowiczki:D Nie obrażajcie się za te "stare":P hehe, maramaj- czekamy z niecierpliwością, chociaż moje przeczucie mówi mi,że jesteś w ciąży:) Anka, no to chyba się cieszysz z okresu?:) A w którym dc dostałaś? Ja nadal czekam, dziś miałam jakiś brązowy śluz, no ale najgorsze jest to,że jestem głodna średnio co 3 godziny, choć zawsze po obiedzie już moje posiłki się kończyły, a teraz jadam u teściowej około 15 i o 18 już mi tak burczy w brzuchu, że to jakaś masakra jest.... Nowa forumowiczko, "ooona" uważam że nie jesteś w ciąży objawy wystąpiły bardzo za wcześnie po stosunku jak na ciążę, po drugie, jeśli w Tobie nie skończył to prawdopodobieństwo tym bardziej maleje.... Takie jest moje zdanie, może się nie znam, chyba że zaszłaś wcześniej i nie wiedziałaś i dopiero teraz objawy wychodzą:P Pozwodzenia życzę wszystkim niepewnym maramaj, z testem czekamy do soboty:)

Gość Anka....
bya cilestowa- w 27 dc dostalam okres. a czy sie ciesze? tak... nie czas jeszcze na dziecko, chociaz powiem szczerze, ze troche sie juz do tej mysli o ciazy przyzwyczailam. zarowno ja jak i partner... ale poczekamy jeszcze troche :) ale z tym okresem to masakra... boli straszliwie i leci jak z kranu... miejmy nadzieje, ze szybko sie skonczy. Ja czekam na wasze wyniki testow... jestem ciekawa co wyjdzie i jaki bedzie koncowy bilans topicku... ;) Pozdrawiam!! :)

Hej dziewczyny ja dziś byłam pierwszy dzień w nowej pracy :) Odwiedziłam oczywiście aptekę :) kupiłam dwa testy różnych firm i nie wytrzymałam i przed chwilą zrobiłam Quick Vue no i wyszła druga kreseczka ale już bardziej widoczna :) więc coraz bardziej się przekonuje do ciąży, jutro z rana zrobię kolejny test innej firmy :) Co za dzień :)

Gość no to ładnie...
chyba się trochę upiłam cin cinem;) pozdrawiam Was kochane;)

Gość Anka....
maramaj- gratuluje:) jak nic ciaza wedlug mnie:))

maramaj też tak uważam, że to ciąża. ja dziś luzik, bolą mnie okropnie plecy i ćmi mnie pod brzuchem;) i trochę mnie mdli-to powczorajszym;) Piersi normalne. Czyli co? Czyli dziś kupuję przeciwbólowe bo @ nadejdzie już niedłogo

maramaj-a co z pracą?Piszesz, że dopiero zaczęłaś nową;) miłego dnia dziewczynki ja wychodzę znów do mojego sajgonu,czyli pracy;)buziaki

Hej dziewczyny zrobiłam teraz kolejny test i kolejna blada kreska... czy ona mi kiedyś wyjdzie wyraźna... idę się dziś umówić do mojego gina niech on to tam lepiej posprawdza :p A pracuje z teściową hehe a szefem jest kuzyn więc nie mam problemu jakbym musiała mieć wole itd Dziewczyny kurcze martwię się trochę tym że 3 test i dalej blada krecha ale z testu Quick Vue wyszła bardzo widoczna a podobno jest to dobry test więc mam nadzieję że mnie nie oszukał :) Zbieram się za chwilkę na zakupy i po kolejne testy :D

Ja zrobilam dzsiaj test i wyszla mi jedna kreska, ale dla pewności powtrze go jeszcze ze tydzień... a mdłości i bóle podbrzusza mam cały czas :(

No powtórz bo może za wcześnie, ja mam 31 dc i 3 testy z bladymi kreskami. Będę dalej testować aż zobaczę dwie grube krechy :)

Byłam się zapisać do mojego gina i mam dopiero do niego na 15 kwietnia!! Nie wytrzymie tak długo... ale przyjmuje też prywatnie więc pojadę szybciej. Kupiłam kolejne dwa testy :D

Mamraj to na 100% ciąża, mi przed @ wyszla słaba, wręcz niewidoczna kreska, drugi test to samo, potem Beta 92( ok 2tyg. od zaplodnienia) a dopiero 1,5 tyg. później druga mocna krecha. Dopóki nie zobaczyla usg tez nie wierzyłam do konca, a dzidzi bardzo ale to bardzo chcialam.

Zamiast kupowac milion testów wybierz sie na betę, wynik będzie najpóźniej następnego dnia i jest na 1000 prawidlowy i pewny, chociaż ja uwazam , że jestes w ciąży i nie ma co kupowac testow, a do gina najlepiej iśc w 5tyg,(7tyd.od 1go dnia ost.miesiączki)bo wtedy juz widac dziecko, a wczesnie co najwyżej worek płodowy, no i w 7tyg slyszalam juz serducho :-)

No właśnie tak myślę że w przyszłym tygodniu się wybiorę do doktora bo i tak on może potwierdzić ciążę więc już się nie zasypuje tymi testami. Dziękuję za rade :)

Hello dziewuszki:) Dziś mój 32dc i z dnia na dzień czuję się coraz gorzej, od rana boli podbrzusze, bez znaczenia czy leżę czy siedzę czy chodzę, później bolał jajnik, też bez znaczenia co robiłam... Dopiero po wzięciu no-spy mi przeszło:( Masakra, bo moje samopoczucie jest beznadziejne, maramaj, GRATULUJEMY na 100% jesteś w ciąż:D Ale nie dziwie się, że nie jesteś pewne, bo pewnie nie możesz uwierzyć:P ooonnnaaa czekamy na wynik kolejnego testu:) Pozdrawiam:)