Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość eh:(

HELP

Polecane posty

Gość eh:(

Witam. Zacznę od tego, że mam nieskończone 15 lat, 160 cm wzrostu. Jak dotychczas ważyłam ok. 49,50 kg. I czułam się z tym dobrze. Może i miałam jakieś sadełko, ale nie przeszkadzało mi - nie było aż tak duże. Moja mama mówi, że kiedy będę miała chłopaka, kiedy będę miała 16 lat zacznę się przejmować swoim brzuchem. Jednak ja jej narazie nie słucham. Wydaje mi się, że powinnam. Przejdę do sedna sprawy. Ostatnio jakoś jem więcej słodyczy. Nie martwiłam się tym za bardzo. Do dzisiaj. Mama uświadomiła mi, jak "rzuciło" mi się sadło. Teraz ważę 54 kg. Kiedy stoję bokiem widać jak mi odstaje dolna część brzucha. Nie mogę na niego patrzeć, jednak nie potrafię pogodzić się z tym, że musiałabym odstawić te puste kalorie. Mam do was pytanie: czy znacie jakiś sposób, żeby jakoś to spalić? Np. w 2 miesiące. Mam słomiany zapał, ale bardzo chciałabym to zrzucić. Myślałam już o bieganiu, bieganiu po schodach i nie chcę jakiś drogich diet z pokarmów dietetycznych itp. - nie stać mnie na to. Dlatego pytam, czy są jakieś domowe sposoby lub coś w tym rodzaju, żeby pozbyć się niechcianego tłuszczu. Dziękuję za każdą odpowiedź - również na maila: comop@poczta.onet.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować