Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipskusia

Do wyrafinowanych kobiet i niezależnych facetów - pytanie

Polecane posty

Gość pipskusia

Oczywiscie schemat. Nadskakiwałam mu, upewnił się że jestem jego i mało się stara. PYTANIE: wyobraźcie sobie że temperatura związku z gorącej stała się mierna, JAK BYŚCIE ZAREAGOWALI JAKBY DZIEWCZYNA ZAPYTAŁA WPROST CO MA ROBIĆ ŻEBYŚCIE NADAL ZA NIĄ SZALELI? Pytanie desperatki czy konkretnej kobiety, pociąga Was to, czy jeszcze bardziej oddala dziewczyny też napiszcie czy sprawdzałyście taką prostą taktykę jak pytanie prosto z mostu

Gość mój ptak nazywa sie roni
to się nazywa frustracja i desperacja takie babeczki mnie nie pociągają trzeba zmienić nr, a najlepiej adres i z głowy taka sierota

Gość pipskusia
;] dzięki nie pytałam, gram bardzo niezależną, ale zdycham jak każda naiwna co kocha :D

Gość pipskusia
ale się napociliście, no dajesz dajesz

Gość pipskusia
połykam nasienie a on nie szaleje ;]

Gość pipskusia
dobre dobre, dalej jedziesz :D

Gość Seniorrro
Napiszę w ten sposób. Nie kręcą mnie tego typu kobiety. Zapamiętaj: w związku przewagę ma ten, kto jest nastawiony bardziej obojętnie. Nie można cały czas nadskakiwać, trzeba być tajemniczą osobą, powoli odsłaniając własne "ja". I to działa na facetów. Lubią kawałek, po kawałku "zjadać" takie ciacho.

Gość pipskusia
I powiem Ci że na kobiety też to działa :) Mój właśnie jest taki jak mówisz. Ja od miesiąca też nie nadskakuję. Ciężko mi, ale wytrzymam, robię to dla naszego dobra.

Gość Seniorrro
To dobrze, że dostrzegłaś u siebie tę "niedogodność". Z doświadczenia wiem, że taka lekka niedostępność ma pozytywne strony. Czasem warto zrobić 2 kroki w tył i 1 do przodu. Tylko należy pamiętać, aby ta niedostępność nie przerodziła się w chłód :) Powodzenia.

Gość pipskusia
dostrzegłam problem, gdy przestał mieć na mnie ochotę i wtedy obiecałam sobie: JUŻ NIGDY NIE BĘDĘ NALEGAĆ NA ZBLIŻENIE - to jest upokarzające. On może się w końcu poczuje mężczyzną :) bo ja oczywiście z miłości bym zagłaskała kotka na śmierć :P dzięki :)

Gość pipskusia
Seniorro a kto "rządzi" w Twoim związku?