Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jestin

panie po 30-tce ZAPRASZAM !!

Polecane posty

na drugim forum cisza :( byłam tam i nic się nie dzieje:( wczoraj wielka tragedia i tez jak behemotka naryczałam się okropnie :( co do wakacji to tym razem jedziemy do Zakopanego znaczy Kościeliska dokładniej , jedziemy tam pierwszy raz i się cieszę bo ponoć dużo do zwiedzania i dużeee góry do zdobycia ;) ale póki co trzeba kasę oszczędzać bo ponoć bardzo drogo :O

Bahemotko,wysłałam. Kruszyno,ja się odchudzam dietą Dukana,czyli proteinową.Dziś na wadze 65,4 kg.Powoli, ale skutecznie w dół.Ja jestem bardzo zadowolona.

Behemtko :)) dawaj do mnie , wypożyczę Ci chatę na tydzień . Do morzat ylko 28 km ... pół godzinki jazdy i byczysz się na plaży. I moze właśnie dlatego , iż do morza mam tak blisko zamierzam pochadzać po górach. O Pieninach też myślałam byłam tam w latach szkolnych i niewiele pozostało mi już w pamięci. ale co tam ... do wakacji jeszcze troszeczkę czasu a po wczorajszych wydarzeniach już niczego nie można być pewnym . Zawieje wiatr , gałąż spadnie mi na łeb ......w jednej chwili w najmniej oczekiwanym momencie można stracić wszystko :((( idę na herbatkę :))

amita Ty @ jak to robisz??? u mnie nadal 68 chyba , jak nie więcej , ale z odchudzaniem ja nie mam nic wspólnego , do tego od wczoraj mój M zaczął piec chlebuś mniammm

Brak słów :( nic w takich chwilach nie pasuje nic nie jest w stanie złagodzić bólu...... :( :(

mak jest wskazany ale na trawienie :P Zapierniczam na ogrodzie tak ze ledwo zipie ale tak to już jest jak chce się wsio zrobić szybko i samemu ......musze pozbyć się tego syndromu "zosi samosi " Me dziecię pisze jutro pierwszy poważny egzamin --- test 3- klasisty przeżywa jak by mialo na kosmos lecieć ;) Moja waga a właściwie nadwaga nadal mnie lubi i nie zamierza się rozstawać ze mną :P ;) choć robie wsio by ją do siebie zniechęcić ona polubiła mnie na całego :) ehhhh i cóż zrobić

Jestin,wczoraj napisałam posta,ale akurat wywaliło mi neta.Ja teraz odchudzam się dietą Dukana.Żrę więcej niż kiedykolwiek i chudnę.Na Dukanie zrzuciłam już 10 kilo,od 15 lutego. Tala,moja mała też ma trzecioteścik,ale ona nie przeżywa :) Luzak z niej. Też już wziełam się za działkę,ale coś pogoda ostatnio do bania.Może teraz się już wypogodzi i już będzie ciepło i słonecznie.

tylko się przywitam też zapierniczam na ogrodzie ale nie w ziemi tylko musze bejcować meble ogrodowe, i dekoracje :) a diety nie mam :P

Amito moja strasznie się denerwowała dzień przed tym testem ale dziś poszła spokojna na całe szczęście :)

dziewczyny mój też miał dzisiaj test i był całkiem wyluzowany :)

hm...podziwiam Was w tych pracach ogrodowych,bo ja nawet kroku nie jestem w stanie wykonac poza chodnik.Kupilam wczoraj snieguliczke i gdzies to trzeba bedzie wkopac nie mowiac juz o przycieciu roz.Jestem w strasznym stanie-nawet nie snuje zadnych planow wakacyjnych,bo wyprawa jest pojechanie do miasta. Maxsia,Szczawnice polecam-kameralny,czysciutki kurorcik w przeciwienstwie do Zakopanego.

Ja się dzielnie realizuję na działeczce.Znów mi kręgosłup daje znaki,że przesadziłam.Wczoraj skułam ścieżkę,co mnie wkurzała ;) ale łatwo szło.Jutro chciałabym se tuje posadzić,bo co cały dzień robić? Na tv już nie sposób patrzeć. Waga po wahaniach znowu 64,5.Jestem zadowolona i to bardzo.Jeszcze z 5 kilo i zaczynam III fazę diety.I może zobaczę tę swoją upragnioną 5 z przodu.Lepiej późno niż wcale :)

wtam przy sobotce:)) pogoda pod psem , ziąb i wiatr. Miałam w planach wypadzik za miasto , ale jak na razie nici z moich planów. Wiatr jest tak paskudny , że sypie piaschem po oczach a tego po zimie nie brakuje. Mam nadzieję , iż majowy weekend będzie piekny . Musi być bo wybieramy się rodzinnie do Darłowa. \A poza tym ... nic ciekawego . Od poniedziałku mam tydzień urlopu . Plan zajęć napięty . Lekarz , wypad na większe zakupy , garderobę czas wymienić . A i kuchnię mam zamiar pomalować . Jak na razie choć tyle mogę zrobić .Na generalmny remont muszę jeszcze poczekać . hoguś , powiedz mi moja droga czy ja jako osoba niezmotoryzowana mam szansę bytu w owej Szczawnicy? Szukam miejsca skad mogłabym zrobić wypadzik po okolicy , wszak busy i kolej nawet w górach kursuje. Ważne by było co zwiedzać w okolicy a że ja łazik jestem siedzenie na dupsku byłoby dla mnie rACZEJ MĘCZĄCE. Co zaś się tyczy tematówe dietkowych to ...schudłam w tym tygodniu z jakieś dwa kilo . Problemy z żołądkiem zrobiły swoje a i w pracy nerwówka była . Gdybym jeszcze słodyczom ostry opór stawić umiała , ale cóż :((( nie ma to jak filiżanka z odrobiną małego co nieco tym bardziej na koniec ciężkiego , męczacego tygodnia :))) do miłego :)))

pogoda piękna a ja muszę w książkach siedzieć ;) muszę nie znaczy że siedzę :P w sobotę też coś mnie dopadło , jakaś jelitówka że na jedzenie patrzeć nie mogłam, i to zrobiło ze na wadze z 2 kilo mniej ale się tym nie podniecam bo pewnie zaraz nadrobię :P

coś nam frekwencja na topiku zanika :( sama nie jestem bez winy....ale co ze sobą mam gadać?! Dziewczyny! Halo! co u Was?

🖐️ kolejny roczek za mną :( dla lepszego samopoczucia kupiłam sobie torta lodowo-bezowego :P po co ja tu pisze skoro nikt nie zagląda 😭

Jestin :)) zatem wszystkiego naj , naj .... zdrówka , spełnienia marzeń i główka do góry !!!!!! Beczenie nic nie da mnie też niebawem roczek kolejny na kark wlezie , czy chcę tego czy nie ....szczerze mówiąć opvcja pierwsza lepiej mi się podoba , szkoda iż nierealna jest :( be! Co poz tym .. no cóż maxia chorusia była i cień wątpliwości , ze się chyba na Wawelu ulokuję , tak mnie przyp[iliło . Cholerny żoładek kiedyś mnie wykończy . Dajecie wiarę , iż od miesiaca ni % w pysku nie miałam . hm ....dobrze , ze chociaż pociecha w słodyczach mi się ostała. Reasumując , przez choróbstwo dupsko mi zjechało , ale apetyt wrócił dość szybko i obawy przede mną , iż nadrobię z nawiązką to co bez żalu pozegnałam . Najbarziej wkurzyło mnie to , iż choróbstwo w czasie urlopopwania mnie dopadło a juterkiem już o poranku trzeba wstać i listę w pracce podpisać :(( fatalnie , ale cóż począć , kto mówił iż lekko będzie? A pogoda coraz piękniejsza się robi , sezon grilowy czas by zacząć a wtedy ho ho ....aż strach się bać . Z drugiej strony patrząc czymze byłoby zycie bez tych drobnych uciech dnia codziennego . Zatem , cieszmy się słonkiem i radujmy każdą przyjemną chwilą :))) max

maxia dzięki :) pogoda dziś do bani , nic się nie chce ( to akurat norma ) czas leci jak szalony, egzaminy na dniach a ja jak się nie uczyłam tak się nie uczę , jakaś durna jestem , nie wiem na co ja liczę :P na pewno nie na to że zdam :O 'szkoda że się prawie nikt nie odzywa , bo ja akurat wchodzę to codziennie bo jestem uzależniona ale Was poniekąd rozumiem bo pracujecie

Napisalam sie i poooooszlo w .... W skrocie-wszystkiego najlepszego dla solenizantek! U mnie chorosko sie panoszy jak zwykle-wszyscy mamy angine. Maksia,jak najbardziej koleja ,a na miejscu wszedzie blisko,fajne drogi rowerowe,a wyporzyczalnie sprzetu nawet w pensjonatach. Przedwczoraj w pol godziny podjelam decyzje o wyjezdzie na wczasy,bo oferta wydala mi sie atrakcyjna.Wyglada na to.ze pierwszy tydzien sierpnia spedzimy w miejscowosci Firlej(tez jezioro) jakies 30 km za Lublinem.

dzięki dziewczyny za życzenia :) my w sierpniu się bawimy w Kościelisku , aż się boję ile muszę mieć kasy na dwa tygodnie , bo słyszałam że tam drożej niż nad morzem :O Misiu jak się czujesz i czy wiadomo jakiej płci będzie mały misiaczek ?

wygląda na to, że zgodnie z zamówieniem będzie synek :) czuję sie byle jak :p alergia nie odpuszcza no i zupełnie "niemobilna" jestem ;) a tu komunia zosi za 2 tygodnie... ale co tam, damy radę! hoga, byście się już wstydzili tyle chorować! czemu wciąż łapią Was te paskudztwa??? 🌻

witam rozleniwiona i najedzona ... ufff takiej laby dawno nie miałam , oj dawno . Mieliśmy jechać na WEEkend do Darłowa ale a w ostatniej chwili się rozmyśliliśmy , stwierdziłam iż z taką bandą < miało nas jechać 14 > na pewno nie wypocznę a po powrocie czeka mnie maraton w pracy . Banada ojechała a ja siedzę sobie na ogrodziedr i klikam . Rankiem zaliczxyliśmy rowerki , dojrzeliśmy siostry ,, rancza ,, i suma sumarum zblizmy się ku końcowi dnia . Jednym słowem błogiiii wypoczynek na lonie natury . Tego było mi trezba . Hoguś , powiedz mi jeszcze znawczynio górskich terenów co sadzisz o Kudowie Zdrój ? blisko stamtad w czechy a i do Pragi wybrać się można . Muszę jak najszybciej podjąć decyzję w sprawie wakacyjnego wypadu a nadal motam się i chciałabym i tu ... i tam ...... Nad Szczawnicą tez rozmyślam . Do licha zawsze mam blisko nad morze :)) zatem moje drogie jedzcied, pijcie < wodę > i odpoczywajcie .