Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mama Kevina

M贸j 5 letni syn mnie terroryzuje help, nie wiem co robi膰

Polecane posty

Go艣膰 franka ty czubie
przeciez to by艂 tylko pies

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mama Kevina
"a pseudo mamuski niech ida sie leczyc lub zaprzestana rozmnazania sie, bo wystarczajaco debilow jest w kraju" to do mnie by艂 ten w膮tp?

Udost臋pnij ten post

ale jazda hahaha na pewno nie wychowam ksi膮偶kowo :) jestem tylko omylnym cz艂owiekiem ale na 艂eb nie da sobie wej艣膰, taki terroryzm dzia艂a na mnie jak p艂achta na byka, m贸j syn ma 8 miesi臋cy i pr贸buje przej膮膰 w艂adz臋, na ojca to dzia艂a ale na mnie nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale jazda hahaha
idioci sa na tym forum:D:D:D co z tego, ze pies?? czujaca istota

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 franka ty czubie
no to co 偶e czu艂,ale to tylko pies , a dziecko uderzyc , do kamienio艂om贸w z tak膮 pojeban膮 ladacznic膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AD.ak
MAMO KEVINA proponuje kupic jakis poradnic super Niani - zawadzkiej. ona opisuje jak sobie radzic z takimi dziecmi. To ze Twoje dziecko chce Cie zdominowac nie swiadczy o zaradnosci a raczej braku szacunku do Ciebie i Twoich decyzji. Jezeli nie zmienisz tego pozniej bedzie gorzej. jego potrzeby rosna. Nie bedzie Cie s艂ucha艂. a jak dojdzie do tego bunt m艂odzienczy to ja Ci juz teraz wspo艂czuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale jazda hahaha
mam 4 letnia corke i probowala wymuszenia w sklepie:) niestety dla niej - nie udalo sie:P Frank oby wiecej takich MAM, a nie pindz ktore z 5 latkiem rady sobie dac nie moga:P

Udost臋pnij ten post

mam psa i kota i s膮 to stworzenia traktowane jak cz艂onek rodziny. ka偶dy kto na moich oczach krzywdzi zwierzaka jest w spos贸b s艂owny lub cielesny t臋piony

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale jazda hahaha
ja popieram franke, ale na chwilke was przeprosze poniewaz pusci艂am b膮ka z wydrukiem i musze i艣膰 majtki zmienic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eeeeeeeeeeeee.........
poogl膮daj NIANIE w tv a tam zobaczysz swoje kochane dzieci膮tko o niewinnych oczkach ni siebie w roli bezradnej mamusi......... Tylko tak dalej........ a za chwil臋 to on cie zleje i b臋dziesz siedzia艂a cicho...... no bo przecie偶 on ma s艂odkie oczka........ 偶e si臋 takie rodz膮 i rodz膮 jeszecze innych .......... widzisz i nie grzmisz........ tyle os贸b Ci u艣wiadamia, 偶e 偶le post臋pujesz.....ale Ty swoje dalej. TO PO CO TAKIEJ T艁UMACZY膯......... po co zadajesz pytanie......... przecie偶 Ty i tak lepiej wiesz!!! Za par臋 lat bedziesz biega膰 na policj臋 i do wi臋zienia- to wtedy zrozumiesz. No i nie jestem zwolennikiem bicia, ale m膮drego, zdrowego podej艣cia do dziecka!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie ch艂opak
a przecie偶 to by艂o tylko dziecko. Jak ja bym zobaczy艂a co艣 takiego, to dziecko by nie do艣膰 偶e po dupie dosta艂o, to jeszcze rodzice zebraliby straszny opieprz. Na szcz臋艣cie mi dzieci nie podskakuj膮, wystarczy, 偶e spojrz臋. A o dziwo jako艣 strasznie do mnie garn膮. Franka, m膮drze gadasz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buhahahahaha
a ja jak widz臋 jakiego艣 pierdzielonego dachowca to czuje si臋 jakbym by艂a na meczu pi艂karskim hahahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fuksalala
no nie wiesz dlaczego sie garna bo jak 偶e艣 nie ch艂opak to 偶e艣 ciota hahahahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aneladgam
Autorko, albo kiepskie prowo, albo g艂upia jak but jeste艣. Jestem mam膮 O艣miolatki, przed sklepem z zabawkami po艂o偶y艂a si臋 tylko raz, na chodniku. Kiedy to zobaczy艂am, posz艂am dalej, wolnym krokiem. Kiedy moja C贸rka zobaczy艂a, 偶e sobie id臋, a wok贸艂 niej gromadz膮 si臋 stare baby u偶alaj膮ce si臋 nad ni膮, momentalnie si臋 podnios艂a i ju偶 nigdy nie by艂o "nast臋pnego razu". Kary stosuj臋, na pewno nie cielesne, nigdy Ma艂ej nie uderzy艂am. Natomiast, je艣li co艣 zmaluje jest zakaz s艂odyczy, telewizji, komputera itd. Piszesz, 偶e wszyscy m贸wi膮 jakie masz m膮dre i pi臋kne dziecko, a co maj膮 Ci powiedzie膰? A propos, sprawdza si臋 moja teoria, 偶e im bardziej zmy艣lne imiona dla dzieci, tym wi臋ksze pustaki z rodzic贸w :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do niechlopka
a jakby m贸j m膮偶 zobaczy艂 ze kto艣 dotyka nasze dziecko no to szybciutko by sie na chirurgii znalaz艂 a uwierz mi ze ma do tego predyspozycje, ju偶 si臋 raz przekona艂am jak moja c贸rka kopa艂a pi艂k臋 i pi艂ka uderzy艂a w piwo takich jak sie nazywaja blokersami i zwr贸cili jej uwage no to fruwali w powietrzu we ttrzech hihihihi ale smieszny widok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale jazda hahaha
ja mam kotke w domu, mala nigdy krzywdy jej nie zrobila.. a dlaczego? bo gdy tylko probowala maz lub ja ostro zareagowalismy autorko - po co ci 2 dziecko?

Udost臋pnij ten post

mam kuzyna wychowywanego jak Twoj syn. mamuska, tatus i dziadkowie skacza i spuszczaja sie nad malcem zeby mial wszystko. W zamian s艂ysza same obelgi, Jego matka non stop dostaje po g臋bie. Uwazam ze za z艂e zachowanie taki g贸wniarz powinien dostac lanie. Do mnie raz wyskoczyl z epitetem "Ty pizdo". Dostal po pysku az sie obliza艂. Do matki na skarge nie poszed艂 bo wiedzia艂 偶e 藕le zrobi艂. Chociaz przypuszczam, 偶e zwr贸ci艂aby uwage mi a nie dziecku. Teraz ma 11 lat i nie ma osoby kt贸ra by nad nim zapanowa艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mamo Kevina chcesz 偶yciowych
rad? mam jedn膮 - zr贸b najpierw porz膮dek ze sob膮 i nie pisz臋 tego 偶eby Ci dopiec, nic z tych rzeczy staram si臋 nie ocenia膰, aczkolwiek trudno tego nie robic po tym co piszesz masz problem z dzieckiem, owszem, ale mo偶e powinna艣 spojrze膰 na to obiektywnie, 偶eby zauwa偶y膰, 偶e sama ten problem generujesz chc膮c dla dziecka jak najlepiej robisz mu krzywd臋, bo utwierdzasz go w przekonaniu, 偶e jest najwa偶niejszy, 偶e stanowi centrum wszech艣wiata a mama jest po to 偶eby spe艂nia膰 jego zachcianki, na razie patrzy w ten spos贸b na Ciebie, jak doro艣nie b臋dzie uwa偶a膰 偶e wszyscy ludzie powinni by膰 na jego zawo艂anie ja wiem, 偶e ci臋偶ko si臋 zdystansowa膰 do swojego naj艣liczniejszego przecie偶 dziecka, ale czasami trzeba niestety spojrze膰 na nie oczami obcej osoby - co my艣lisz o obcych dzieciach zachowuj膮cych si臋 w taki spos贸b?uwa偶am 偶e najpierw swoje podej艣cie do wychowania dziecka powinna艣 zmieni膰, cho膰by korzystaj膮c z pomocy psychologa, nast臋pnym krokiem b臋dzie praca nad relacjami z dzieckiem, byle szybko, bo ch艂opak ju偶 5 lat ma i niewiele Ci zosta艂o czasu na to 偶eby ca艂y ten galimatias odkr臋ci膰 偶ycz臋 powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale jazda hahaha
niedlugo Kevin:P pojdzie do szkoly, myslisz, ze ktos zwroci uwage na jego wrzaski i tupanie? zapewniam cie, ze dostanie niezla lekcje zycia od rowiesnikow masz jeszcze troche czasu, wez sie za wychowywanie swojego dziecka. Chodzi do przedszkola?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ooo prytka sie pojawi艂a
prytka tu tez masz cos do powiedzenia hahahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mama Kevina
Ja tylko chce 偶eby moje dziecko mia艂o dobrze w 偶yciu a 偶ycie pokazuj臋, 偶e ci co si臋 potrafi膮 przepycha膰 艂okciami i brn膮 do celu po trupach maj膮 w 偶yciu najwi臋cej. Dlatego czasem my艣l臋, 偶e mo偶e dobrze, ze on jest jaki jest wiem przynajmniej, 偶e w 偶yciu nie zginie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale jazda hahaha
i tu sie mylisz... ale jesli rad naszych posluchac nie chcesz to zycie pokaze co bylo lepsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i tu sie zgadzam z mam kevina
ja tez tak wychowuje dziecko co jest twoje to jest moje, a co jest moje to nie dotykaj, moje dziecko pierwszego dnia w 偶艂obku jakies dziecko chcia艂o jej wyrwac lalke to go podrapa艂a i ja jestem z tego b.zadowolona oby tak dalej w tych czasach nie mozna byc za przeproszeniem pizd膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale jazda hahaha
jak zauwazyliscie juz wr贸ci艂膮m ale musia艂a i majtki i spodnie zmienic bo na rzadko da艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mama Kevina
sam sobie wpierdol Mo艣ciu!!! Wypad z topiku z takimi radami!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jhdkfshfksh
Mosciu to zdrobnienie od Mo艣ka chyba sie nie myl臋, zreszta wypowiedz mowi sama za siebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jhdkfshfksh
a Mosiek to taki mu艂 bagienny hahahahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mama Kevina
"bezstresowe wychowanie, co? takie gnoje w艂a艣nie wyrastaj膮 na dupk贸w, kt贸rych nikt nie lubi dospa艂by par臋 razy wpie**ol to ba艂by si臋 podnie艣膰 na ciebie g艂os, t臋pa pipo " Sama jeste艣 t臋pa pipa!!!!!!!!!!!! Dzieci si臋 nie bije cio艂ku jakby艣 nie wiedzia艂!!!!!!!! Masz dzieccko wychowywa膰 dobrym przyk艂adem a nie biciem.!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale jazda hahaha
autorka dostala juz duzo rad, czy skorzysta - jej sprawa w kazdym razie powodzenia zycze, bo brac sie za wychowanie 5 letniego przyzwyczajonego do glupoty rodzicow dziecka to nielatwa sprawa :P

Udost臋pnij ten post