Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajniczek..........

seks analny - zakładać gumkę czy nie

Polecane posty

? czy mój misiaczek ma założyć kondona czy nic mu się nie stanie w penisa?

niby co z tymi solami? źle zadałam pytanie?

Gość AmandaKot
Pytasz czy jemu się coś w penisa nie stanie?!?! Jezu kochany, ty raczej martw sie o swoja dupę, czy jej sie nic nie stanie! Boże, baby to zdolne sa do wszystkiego, byleby zadowolic faceta. Mam psa i ostatnio wetwrynarz chciał mu zmierzyć w dupie temperaturę, to się zwierzę broniło i blokowało dostęp ze wszytskich sił. A TY sama idziesz na takie upokorzenie?!?!?!?1

jakie upokorzenie? ja tam lubię penisa w pupie ;) a więc do rzeczy - czy penis moze byc zawsze bez gumy?

Gość AmandaKot
To jest upokarzające i koniec. Jesli jestes pewna, że nie ma facet żadnych chorób, to prezzerwatywa nie jest potrzebna. jemu naprawdę się nic nie stanie, raczej bym się o ciebie martwiła

Gość AmandaKot
Sucz jakich mało - tak, jak nie robię czegoś, co jest wynaturzeniem, to jestem głupol?? Jasne. Powiem ci, że jestem takim głupolem, że i kupy nie jem. naprawdę, ale głupota, nie? Jak to takie normalne, to powiedz mi, czemu mój pies tak desperacko bronił się przed włożeniem termometru do dupy? Mój kolega ma wodołaza i ma problem z czesaniem, szczególnie właśnie tyłu. Jak dochodzi w rejony dupy, to pies się wyrywa. Zwierzęta maja po prostu odruch, że pewne sfery sa intymne i tylko dla nas. Dupa to dupa i nie pozwolę, żeby ktos mi w niej grzebał. bez przesady. A mój facet jak go całuję po pupie i dochodzę bliżej środka, to od razu zaciska pośladki i sie odsuwa. tez nie znosi zboluchostwa.

Gość AmandaKot
ale co ma rozum do tego??? To pozwalanie żeby mi ktoś grzebał w dupie świadczy o mojej inteligencji? No super. Ale proszę cię, odpisz mi, co ty z tego masz. Ja naprawdę chciałabym wiedzieć. po takim czymś nie wstydzicie się siebie wzajemnie z chłopakiem? Nie nabijam się.

Gość AmandaKot
przyjaciel, pocałowac mnie możesz w dupę

Gość AmandaKot
No ok. Ale napisz mi co z tego masz? Nie jest tak, że robisz to po prostu dla niego, bo on chce i jak ty nie zrobisz to pójdzie do innej. Bo tak czasem piszą dziewczyny na innych tematach. Masz cos z tego?

Gość AmandaKot
Z tego co widzę na tym forum, to te zabawy z dupą są powszechne. właśnie to mnie przeraziło, bo co jak mój facet tez takie coś robił??? Jak o tym myslę, to normalnie mi niedobrze. Musze go spytac jak będzie juz dobrze pijany, czyli dzisiaj, bo mamy w planie nieźle się uwalić. Jezu, mam nadzieje, że zaprzeczy, bo się załamię. jak ja znim mam byc po czyms takim?!?!?!?!?!?!?!?

Amanda rucha sie tylko po ciemaku majac na sobie dluga koszule z dzuira przy cipie :) Amando ciemna zrozum, ze niektorym sprawia to przyjemnosc. I tyle. Zwierzeta oprocz instynktownego zaciskania zwierzaczy, nie nosza tez ubran, nie obcinaja sobie paznokcii, wpierdzielaja mieso na surowo itd. Mamy tak zyc? ale rozumiem, ze ty kierujesz sie w zyciu zwierzecymi kryteriami :)

Gość AmandaKot
Wcale nie po ciemku!!! Troche przy przygaszonym świetle, bo po co mi cyckami i tyłkiem swiecić i oglądac ptoka mojego jak na tacy? Wstydu trochę koleżanko!!! A co do zwierząt, to nie kieruję się zwierzęcymi instynktami. chodziło mi o to, że NAWET nierozumne zwierzę, wie, że od dupy wara! I chroni ją jak świętość. Głupie zwierzę, co nie ma moralności, nie odróżna dobra od zła, takie zwierzę nawet czuje wstyd! A taka jedna z drugą sama się nadstawi! Wstyd! rozumiem, jeszcze, że ktos ja do tego przymusił. ale z własnej woli.?? litości!!!

Gość AmandaKot
Ale widzę, że dzisiaj to moralności za grosz. Przed moim obecnym narzeczonym, miałam takiego jednego. Boże!!! Stale wysyłał mi oblesne smsy, co to on nie chce ze mna robić. Normalnie wstydziłam sie tego czytać. Normalnie chciał się ze mna całowac na ulicy!!! Przy ludziach. Jezu, w końcu z nim zerwałam. Teraz mam porządnego faceta. siedzimy sobie razem, oglądamy filmy, palimy fajki, pijemy piffko i jest suuuper!

Gość Hahahahahfdsfds
Ale zal ta amanda, pewnie sie pierdoli tylko po ciemku, lezac na plecach i sapiac jak tlusty skurwiel po wspinaczce na ruchome schody w galerii handlowej. Jebana kloda, takim klodom mowimy stanowcze WYPIERDALAJ DO IRLANDII!!!

Gość OlaChabinskaa
Pewnie lód to dla Ciebie tez cos upokarzajacego ? :D ile masz lat napisz? sredniowiecze juz minelo dziewczyno... a w dupke mam niezle orgazmy, ty tez sprobuj :P

Gość AmandaKot
Kurczę ludzie!!!! Wy naprawdę uważacie, że seks analny jest w porządku? Nie obrzydza was to?!?!?! Normalnie nie wierzę w to! Myślę, że piszecie tak specjalnie, żeby mi na złość zrobić. Nie mogę uwierzyć, że to może być prawda. No normalnie nie mogę. Nie znam nikogo kto by tak robił. NIKOGO!!!

Gość AmandaKot
do Ola. mam duzo lat, bo 33. a mój narzeczony ma 30. jakie średniowiecze???? Grzebanie sobie w dupie to nowoczesność??? jezu! Normalnie nie wierzę, że wy to piszecie na serio.

Gość OlaChabinskaa
ok ok. Ale jak sprawia to przyjemnosc to co w tym zlego, chlopak zadowolony i ja. :P A jaki masz stosunek do lodów?

Gość OlaChabinskaa
aha a co do tego ze nikt tego nie robi... poprostu nie wielu sie przyznaje, ja mam 19 lat i kolezanka tez raczej bym sie nie pochwalila tym bo to jednak sfera intymna i prywatna !!

Gość AmandaKot
seks oralny normalnie uprawiamy. Nawet często. Ale nie lubię okreslenia "lód". Nie wiem czemu, jakos mi nawet w rozmowach z koleżankami wstyd tak mówić.My z moim mówimy "wycałować ptasia, pipuchnę". Wiem, może infantylne. Tylko do analnego mam taki stosunek. Nie kumam tego.

Gość grrrrr
przyjaciel in spe We własną żonę nie zakładam, w cudzą zakładam dwa. A wiesz że jak dwie to prawdopodobieństwo że pękną jest większe niż jak jedna. Więc lepiej używać zgodnie z opisem zamieszczonym przez producenta na opakowaniu.

Najlepiej wogóle nie wkładać. Prawdopodobieństwo pęknięcia zmniejsza się drastycznie.