Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona narzeczona

Jak przekonać narzeczonego

Polecane posty

Jejku tak czytam i oczom nie wierzę, burzy się całe moje wyobrażenie o związkach. Mam 27 lat i może nie powinnam być już szczególnie naiwna, ale to, co opisuje autorka, to jakaś patologia. Przecież małżeństwo, to rodzina, ludzie którzy powinni się wzajemnie wspierać i kochać, a nie mieć w oczach nominały banknotów. To chyba nie rokuje najlepiej na przyszłośc.

brunet_81 nie ma sprawy do mnie - tylko ja do niego :) ma mi sprzedać sposób na poznanie normalnego faceta :) ale brunet - cos nie chcesz wyjawić sekretu :)))) no proszę :) ładnie :)

Gość dojrzała kobietka..
Magda no wlasnie i to wychodzi samo z siebie- bo to jest milosc, a tam wychodzi wyrachowanie...

Gość dojrzała kobietka..
ja to tak cos czuje, ze tym "sekretem", to jest sam brunet:)

Gość dojrzała kobietka..
tzn tym sposobem a nie sekretem:)

Gość doświadczona..........
Dziewczyno dobra rada SPIERDALAJ od niego co sił w nogach ,i ty w ogóle jeszcze zastanawiasz sie, czy za niego wyjsc??

oj brunet - nie zawsze :) uwierz mi na słowo - ostatnio po którys tam zakupach, gdzie kupowałam i płaciłam ja - dałam sobie spokój :) bo na worku pieniędzy to jednak nie spię :) tak tez czasem bywa :)

dojrzała kobietko - :) tak myslisz?? :) ale przecież zobacz na nasze nicki - ja 38 (czytaj lat) a nasz uroczy brunet - 81 - rocznik :)

Magdusiu szkoda ze nie jesteś troszeczkę młodsza :P ;) bo czuje ze potrafisz ojjj.. potrafisz mocno kochać ;) Chyba Twój związek od dłuższego czasu był toksyczny...Długo się wahałaś żeby odejść?.

no i do tego mam 176 cm wzrostu - plus szpilki - to brunet musiałby mieć co najmniej 186 cm :) wzrostu oczywiście :) :)

Przeczytałem tylko pierwszy autorki post i powiem ze cokolwiek dalej jest napisane to moja odp brzmi-dobrze sie zastanów z kim ty sie chcesz żenić.tragedia po prostu. Wiej jak najszybciej to po prostu wstyd! I pisze to jako facet.obrączki tez połowę bedziesz spłacać? Ślubu i wesela tez? Ciekawe ile za usługi sexualne kawe ci płacić.. Myslalem ze znam różnych żydów ale ten twoj to gigant..

cholercia - a może szkoda że nie jestes trochę starszy co??? :) :) :)

Gość dojrzała kobietka..
niektórzy lubią młodsze :D

Gość dojrzała kobietka..
cholera starsze miało byc, tak to jes jak sie pracuje i pisze na kafeterii :P

he he he dojrzała - młodsze lubią powiadasz- ale o tyle ???? :) :) :)

myslałam, że podeszłaś żartobliwie i z naszych literek zrobiłas daty urodzin obojga :) faktycznie nieraz mozna się tu dogadać po zbóju :)

Gość antheuan
szkoda mi ciebie dziewczyno, ale sama jesteś kowalem swego losu. Ja mojej dziewczynie na nic nie żałuję, ona pracuje i mieszkamy razem od 2 lat, chcemy się pobrac jesienią, ale to co Ty piszesz, to się w głowie nie mieści. Twój facet nie ma szacunku do Ciebie, a to, że nadal z nim jesteś i godzisz się na takie traktowanie też świadczy o twoim braku szacunku do siebie samej.

magda38 'bierz Go", bo mimo młodego wieku inteligentny, i co przed chwilą udowodnił, potrafi czytać miedzy wierszami;) A faceci niestety rzadko to potrafią ;(

Gość dojrzała kobietka..
ale uwodziciel:) :D

Gość antheuan
moja dziewczyna zarabia 1.200 , ja zarabiam niecałe 3 tyś. i prawie całą wypłate jej oddaje (zostawiam sobie 200 zł) na drobne wydatki. Ona opłaca mieszknaie, robi zakupy, a reszte odkłada do wspólnej kasy. Jakoś nie wyobrażam sobie inaczej. Jak ona chce sobie coś kupić, np buty albo jakis ciuch to kupuje i nie musi się pytać. To jest normalny zdrowy związek a nie jakiś wyrahowany chory układ!

nooo długie nogi to fakt :) ale ma to swoje minusy - ciężko spodnie odpowiednio długie kupić :)) ale bardziej poważnie to faktycznie faceci z reguły nie potrafią czyytać między wierszami - tyle , ze brunet ile masz wzrostu?? :) :)

ale wicie co dziewczyny - jedno jest przerażające na tych forach - większość z nich to o problemach z facetami - czy juz nie ma szansy na normalnego, zadbanego, fajnego faceta??? :)

za mało :o :( 180 cm :( taki się urodziłem :o :o miałem kupić drążek do podciągania bo stary mi zginął :o będę codziennie się wieszał to chyba rozciągnę... :P ;) Btw. uwielbiam wysokie Kobiety 👄