Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona narzeczona

Jak przekonać narzeczonego

Polecane posty

Gość wkurzona narzeczona
tutaj to on zapłaci za obrączki, które ja wybiorę. Chyba, ze zmieni się wersja wydarzen i dostanę paragon do podziału

no - gust gustem - obrączki iść samej kupować to nie jest chyba przyjemność - ja co prawda jestem po rozwodzie ale obrączki bieglismy razem wybierać a Ty bedziesz mieć obrączkę za kilka kafli ale potem chleb ze smalcem - czego nie życzę

Gość wkurzona narzeczona
Potrzebuje jakoś delikatnie z nim porozmawiac, zebyzmienił zachowanie i nie pomyslal, ze lece na jego kasę.

Gość wkurzona narzeczona
jest zajebisty w łózku i to przeważyło :P ;) seks jest dla mnie ważny :P :D

A nie mozesz z nim o tym wszystkim porozmawiac? Tak szczerze? Powiedz mu to wszystko co tu napisalas, dodaj swoje przemyslenia i obawy (jak to wedlug ciebie teraz wyglada i jak bedzie wygladalo w przyszlosci, np. jak sie urodzi dziecko albo ktores z was straci prace). Moze wyniosl taki wzorzec z domu i dla niego to zupelnie normalne? Moze nie widzi tego, ze to totalny absurd? Moze sie okaze, ze wiecej rzeczy was rozni? Lepiej zerwac zareczyny niz szarpac sie z rozwodem jak sa juz dzieci...

Gość wkurzona narzeczona
Przecież sama nie kupie tych obrączek, on pójdzie ze mną i wybierzemy razem.

to trzeba było zacząć od tego od razu - będzie wspaniale zajebisty sex i chleb ze smalcem w przerwach :) :)

Gość wkurzona narzeczona
Miałam zacząc te rozmowę rano, ale nie wiedziałam jak. Podszywaczu spadaj z tego topicu. Poza tym w łożku to on nie ma się czym chwalić, ale to juz odrębny temat

Gość wkurzona narzeczona
Magdo :P :D :D seksik uwielbiam :P :D zakonnica to nie jestem :P :D

Zacznij normalnie, spokojnie. Pomysl, ze to twoja przyszlosc! Powiedz mu to wszystko - jesli jest normalny to porozmawia z toba i sprobuje zrozumiec i znalezc rozwiazanie, a jesli to jakis egoistyczny chciwy pajac to przynajmniej dowiesz sie tego od razu i bedziesz mogla bez skrupulow spakowac go i wystawic z domu.

Gość wkurzona narzeczona
Bardzo smieszne, nudzi ci sie dzieciaku ?!

Gość wkurzona narzeczona
ma penisa chudego :( i krótkiego :o :( ja wiem coś troszkę ponad 10 cm :o :( 😭 może dlatego jest taki sknera :o :(

no ja też i to bardzo bardzo - ale jak stanęłam przed podobnym tematem - bardzo - jak Twój - to mimo wszystko zrezygnowałam :) - bo wyliczony co do grosza facet w stosunku do swojej kobiety - to tragedia - pisana wielkimi literami :)- bo jeszcze nie zaznaczyłam że on pewnie będzie wsuwał w tym czasie szyneczkę z wyższej półki - :) - czasem trzeba sobie w zyciu ustawić priorytety - bo mozna potem cierpieć :)

Gość wkurzona narzeczona
ale nikt mnie nie zechce :o chwyciłam chłopa!!! :P

Część z Was pisze dziwne rzeczy - żeby dziewczyna policzyła mu za gotowanie,pranie i sex. A co , ona jest służącą i prostytutką? :O Nie rozumiem Was :O Uprawianie seksu jest jakimś darem dla faceta? chcecie żeby was utrzymywano w zamian za seks? :O A to rozliczanie się , to swoją drogą jest głupie.

Magdo 38 zgadzam się z Tobą w 100% ale widać ze autorka jeszcze młoda i nie zna życia :o :)

Gość wkurzona narzeczona
Brunet nie jestem młoda, tylko jak widać naiwna i za kardzo go kochałam. Teraz zaczynam inaczej patrzec na nasz związek, tym bardziej, ze jest mowa o wspólnej przyszłości

Gość koorwa rachunek mu wstawi
za gotowanie,pranie i sex.

Napisz sobie kartkę pomocniczą :) Np. czego się boisz - że nagle stracisz pracę i nie będziesz miała za co jeść, nie daje Ci to poczucia bezpieczeństwa. Że kiedy urodzisz dziecko będziesz musiała prosić o każdą złotówkę itd. Wytłumacz, że nie możesz mieć dziecka z nim, skoro nie masz pewności, że nadal będziesz miała na jakiś kosmetyk czy ciuch od czasu do czasu, żeby poczuć się kobieco. Wytłumacz, że kiedy on straciłby pracę, pomogłabyś mu, a boisz się, że w drugą stronę nie byłoby tak. a kartkę sobie napisz nie, żeby mu podrzucić, tylko, żebyś nie zapomniała żadnego ze swoich argumentów.

Narzeczona jak już będzie po ślubie...dziecko to jest już o wiele gorzej na zmiany.... :o wtedy wiele spraw się bardzo komplikuje .... może stwierdzisz ze to jest kryzys... tak zawsze jest....nie sadze to jego zły charakter jeszcze mocnej wyjdzie.... :o

Gość grrrrr
ee raczej żeby sobie chłopina uświadomił absurd tego rozliczania za wszystko. Bo skoro rozliczamy się z towarów to dlaczego nie mamy się rozliczać z "usług". Albo mamy związek albo mamy układ biznesowy gdzie każdy każdemu za coś płaci a chyba nie oto chodzi w małżeństwie.

ale tam urodzi , szybko się pozbiera i do pracy marsz :o :D mąż nie może tak utrzymywać pasożyta :o :o :D

hej brunet :) czasem jest tak, że mimo wieku do pewnych spraw dojrzewa się później :) ja tez tak miałam :) ale w końcu przetarłam me piekne oczęta :) - a co do rad tutaj dawanych - typu wytłumacz mu - prosze państwa to nic nie da - to jest taki typ człowieka i choćby to dziewczę elaboraty mu pisało i mowy wygłaszało - to i tak jak w pusty bęben - to taki typ człowieka - i powinen druga taka samą znaleźć - zarabiającą tyle co on i tak samo wyliczoną - zołzę do potęgi n :)

Gość hujaliju
widzisz,Ty masz tak,a mój z kolei nie ma ambicji za grosz-ślub ja opłaciłam,nawet go ubrałam...o mały włos za obrączki bym chyba tez zapłaciła i za bukiet,ale w porę się zreflektował-nie omieszkał rzucić komentarza:"a co to za różnica za czyje?"..całą wyprawkę dla dziecka też kupiłam ,a on na to:"no bo to NASZ ZAKICHANY OBOWIĄZEK".Uważa że jest ok,skoro ja mam więcej kasy od niego

hej Borgo :) nasz topic założycielski umarł smiercia naturalną :) miło Cię tu "czytać"