Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoła mary annn

znowu zaczepił mnie facet! tym razem nie na przystanku..

Polecane posty

Gość wesoła mary annn

od razu uprzedzam, że to nie jest żadne prowo, ani sciema. ;) z gościem z przystanku już nie gadam od 3 dni, bo okazało sie, że faktycznie spotyka się z różnymi laskami.. - ma skuteczny bajer. ;) natomiast dzisiaj, na basenie.. zaczepił mnie facet.. znowu 25lat(ja mam 19) zagadywał mnie na temat basenu, pływania i takie ogólne info zapoznawcze.. mówił, gdzie pracuje, jakie studia skończył i pytał mnie o podobne rzeczy. nie wyglądał źle, ogólnie bardzo miły, zaprosił mnie na kawe w tym obiekcie, ale po wyjściu z szatni nie umiałam go znaleźć, więc pojechałam do domu. ;) nie wymieniliśmy sie numerami, wiem tylko jak ma na imie. możliwe, że spotkam go jeszcze na basenie, bo oboje często tam chodzimy.

Gość lcnhsdkin
w y p i e r d a l a j tepa ruro z tymi nedznymi, nudnymi tekstamiiiii!!!!! :-0 :-0 :-0 :-0

Gość wesoła mary annn
gratuluje kultury osobistej

eee taam ...na basenie wszystko już prawie widział , a już myślałem że chodzisz już lekko ubrana..:)

Gość takisechlopak
tutaj naprawde nie ma komu sie zwierzac z takich rzeczy , tak na przyszlosc :) ale gratuluje , to zawsze jakies urozmaicenie :)

Gość wesoła mary annn
moimi postami udowadniam, że faceci mają jednak odwage, żeby zagadac dziewczyny.. :) mam strój jednoczęśćiowy-sportowy, który zasłania wszystko, poza konczynami i głową. ;) nie miałam pomalowanych oczu, a mimo to, zainteresował sie :D

Gość a ileż można wysłuchiwac
losow podobnych kretynek!!!!! DOść...!!!!!! kogo interesuja te smutne bzdety?????

Gość lady musicca
:D Fajnie:)

Gość wesoła mary annn
"a ileż można wysłuchiwac losow podobnych kretynek!!!!! DOść...!!!!!! kogo interesuja te smutne bzdety?????" - to do mnie było..? :) ja nie jestem smutna, a wręcz przeciwnie.. :D

Gość wesoła mary annn
revolver - sportowy... to znaczy taki, który nie obsuwa się, gdy szybko pływam. nie chodze na basen po to, żeby mali chłopcy sie napalali, tylko po to, żeby trenować sport. a w bikini na sznureczkach niestety nie można swobodnie poruszać się w wodzie, płynąc z dużą prędkością. mam ładną figure, wiec nawet taki strój, dobrze ją podkreśla. ;)

czyli mała rybka w objęciach fal basenowych ....a tuż pod wodą czają się głodne rekiny i znikają bez echa....

Gość wesoła mary annn
możesz powiedzieć o co Ci chodzi nie stosując tak zawiłych metafor?

Gość moj chlopakkk
faktycznie cholernie nudna jestes!!! :-0 :-0 :-0 opisujesz jakies idiotyczne sytuacje, jakby to bylo nie wiadomo co :-0 :-0 ja mam non stop takie przypadki, ale zeby o tym pisac??? :-0 :-0 :-0 ty chyba jestes bardzo niedowartosciowana :-0 :-0 :-0

Gość wesoła mary annn
moj chlopakkk - moja samoocena nie jest ani za wysoka, ani za niska. :D tyle dziewczyn tu pisze, że "czemu faceci boją sie podrywac" - a to guzik prawda jest, że się boją. pisze o tym, bo przez ostatnie pare lat nie spotkało mnie takie coś WCALE, a teraz w ciągu miesiąca juz 2 razy :D

Gość moj chlopakkk
no to wez zesraj sie z tego szczescia :-0 :-0 :-0 🖐️

Gość to proste tak jest
żałosne - zaproponował kawę a nawet nie zaczekał na Ciebie i musiałaś go jeszcze szukać....:O Fajnie, że wymyśliłaś, żeby do domu pojechac a nie na niego czekać niewiadomo jak długo :P nie masz się czym chwalić :D

Gość wesoła mary annn
po prostu nie znaleźliśmy sie w obiekcie, bo nie umówiliśmy sie w jakims konkretnym miejscu, w którym miejscu - gdyby ktos z was wiedział o jaki basen chodzi, pewnie by zrozumial, że łatwo sie tam zgubic :D🖐️ moj chlopakkk - pozdrawiam i życze Ci miłego dnia! 🌼 bo widze, że z emocji i agresji to Ty juz tutaj "srasz".. napij sie meliski ;)

Gość moj chlopakkk
faktycznie tepa rura 🖐️

Gość wesoła mary annn
moj chlopakkk - nie bądź wobec siebie taka samokrytyczna.. :( :D

Gość wesoła mary annn
Czemu mi nie wierzycie ze to prawda? Nie kazdemu zdarza sie takie szczescie zeby ich facet zaczepil. a ja jestem widocznie wyjatkowa :)

Gość sratataa
to czemu na niego nie poczekałaś w kawiarni w tym obiekcie ?

Gość wesoła mary annn
16:17 - podszyw :o marny... współczuje, że nie potraficie sie cieszyć cudzym szczęściem. ;) jak Wam sie nie podoba topic, to po co tu wchodzicie i podbijacie?

Gość wesoła mary annn
sratataa bo miałam jednego busa za 10min, a kolejnego za 3 godziny :D

Gość wesoła mary annn
Głupio bym się czuła siedząc tam sama i czekając

Gość sratataa
Ta ale kawe chciałas z nim wypić w 10 min?

Gość wesoła mary annn
16:22 - podszyw.. znowu denny.. :(

Gość wesoła mary annn
sratataa - on zaproponował, że odwiózłby mnie do domu.. ;) z tym, że bezpieczniej się czułam wracając sama autobusem :D spotkam go pewnie jutro, albo pojutrze znowu i wtedy sie umówimy na spokojnie ;)