Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania20lat

bolą mnie cycki i mam nadmiar pokarmu

Polecane posty

Gość ania20lat

6 misięcy temu urodiłamdziecko. od 2 miesięcy bardzo boląmnie cycki i mam tak dużo pokarmu że muszęcodziennie w staniku nosić ścierkę kuchenną (po jednej w miseczce) i wymieniać je 2-3 razy dziennie. chodzę do ginekologa ale on mi piersi bada ale zadnych zmian niewybadał. czy to może miec coś wspólnego to że mam rozmiar stanika G. nie wiem z czego mnie tecyki tak bolą proszę o pomoc może któraś z was miała podobne problemy i podzieli sie informacjami

Gość Tak sobie myślę...
... że masz nadmiar prolaktyny, w związku z czym powinnaś się jak najszybciej udać do lekarza, bo nadmiar pokarmu może doprowadzić do poważnych stanów zapalnych piersi, co poza tym, że jest bolesne - może być równiez bardzo niebezpieczne dla zdrowia.. I zmień lekarza - bo w piersiach zmian być nie musi, ale za to odpowiada przysadka mózgowa i dziwne, że lekarz tego nie wie.. No chyba, że tyle pokarmu jest rzeczą bardzo normalną (tego nie wiem, bo w ciąży nie byłam, ale mojego męża kuzynka właśnie miała mlekotok i wiem, że musiała brać leki do zbicia ilości prolaktyny).

Gość avent2
...ehhhh...czemu nie znalazłem cie wczesniej....