Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajsza114

SZUKAM MEZCZYZNE NORMALNEGO Z KTORYM MOGE SPEDZIC MILE CHWILE TYLKO POWANE OFERT

Polecane posty

Gość ajsza114
naprawde jestes zabawny

Aisza:))No sorki...jestem wreszcie:)) Miałem zajęcia na podyplomowych w Katowicach na AE. Prosze przejść na maila i poklikamy

Gość ajsza114
wole gg ale dopiero jutro bo mam gosci niezapowiedzianych przepraszam

Gość koliberek*
a czy teraz dobry duch poszukuje kogos? :D czy jak ? :P

Odpowiadam na poszukiwania...:)) too chyba rozjaśnia:)) dzięki za podniesienie tematu...Zrobie wyjątek i podam to gg 21062541, która mam niedawno, bo mnie nie przekonywało...i żeby nie było,że jestem pomarańczą i się czaję:))

Duszku respkcik za odwagę :) Ja ze swoim pięciocyfrowym GG nie mam co podskakiwać :(

Philozoph...To nie jest kwestia odwagi tylko otwartości:)) Nie mam zamiaru zaliczać się do grupy podszywów,anonimów itp oryginałów. Czego mam się bać? Mam ochronę:))Wewnętrzną też a wyzwania lubię...Przyjdzie inny klimat, to wszystko się zmieni a tymczasem nie ma co uwalać tego, co może się zdarzyć:))

Gość koliberek*
dd teraz to sie tabun dziewczyn do Ciebie zglosi! :P dasz rade z wszystkim pogadac ? ;> pozdrawiam :P

Koliberek...:)) Podziwiam twój optymizm...Wierz mi, że jestem w tym co robię bezinteresownie i nie podbudowuję ego ani nie leczę kompleksów a humor mam, że hej...:))

Gość ajsza114
chwila na papierocha .co wy tu robice panowie dd drazni sie z kolibrekiem a tak na marginesie ta pomaranczowa co sie czai to o mnie

Gość koliberek*
dd chyba mnie zle zrozumiales ;) komplement to byl... ah a co bezinteresownosci... hmmm moge powiedziec ze robie wiele rzeczy bezinteresownie-ale jak ktos wobec mnie zachowuje sie tak to w mojej glowie rodzi sie teoria spiskowa :P czyzbys nalezal tez do takich osob? :> a co do podbudowania ego to nie wnikam.... :P pozdrawiam autorke topiku, wybacz ze zasmiecam :* powdzenia Ci zycze :)

Ajsza...na papierocha powiadasz...No coś wiem na ten temat:)) O pomarańczy było ogólnie...:)) Masz wszystko, więc nie grzesz, że więcej ci na kafe trzeba:)) i nie goń przypadkowych gości...przecież to forum...a wyłączność możesz mieć, ale nie na kafe;))

Gość koliberek*
dd: "nie goń przypadkowych gości...przecież to forum...a wyłączność możesz mieć, ale nie na kafe;)" mhmmm ta wylacznosc-w jakim kontekscie? :> :P

Moim zdanie kobiety jeśli już coos sobie upatrzą to chcą miec wyłączność...obojętnie czy to ciuch , czy facet:)) Jak nie ma konkretów, to nie ma wylączności:)) tak więc...piłka w polu:))

Gość koliberek*
no tak ;) kobiety nie dziela sie i sa zazdrosne - stad ta wylacznosc, przede wszystkim jesli chodzi o mezczyzn ;):P dd rozumiem ze Ty jeszcze nei jestes dla zadnej na wylacznosc? ;)

Gość koliberek*
to propozycja? :P :> dla mnie ? :P

Gość koliberek*
aaaaaaaaaaaa rozumiem milczenie :P :D powinnam byc dyskretniejsza i sie bezposrednio zglosic na gg badz na maila... a nie tak oficjalnie na forum :P

Gość koliberek*
dd :) :D :P mhmmm czytam troszke Ciebie i sobie mysle: ok, ktos normlany! na kafe! :P a co bedzie jesli mnie rozczarujesz? i czar prysnie?:P czasami kazdy traci wiare w ludzi, zwlaszcza w mezczyzn tacy jak Ty przywracaja nadzieje :D nawet na kafe :O czasami sama mysl, wyobrazenie jest bardziej interesujace... niz to co rzeczywistosc moze dac....................... :) moze sie na maila odezwe...ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;):P:D

Koliberku bo chyba cały problem w tym że kobiety bardziej od facetów kochają swoje wyobrażenia o nich. :)

Gość koliberek*
phph masz racje, podstawowy blad kobiet to wlasnie tworzenie idealu czy tez wyobrazenia. chca widziec to czego nie ma. a potem placz. Ty moje zdanie jednak przyporzadkowalas do jednej z mozliwosci... bo mysli nie tylko w tej sferze moga byc intersujace bardziej niz rzeczywistosc:) mnie chodzilo tu akurat o cos bardziej ogolnego. jest tu kilka osob, ktorych wypowiedzi po prostu lubie czytac, z roznych powodow. :)

Koliberek...ja jestem z tych, którzy zazwyczaj odpowiadają wyobrazeniom a przynajmniej w duzum stopniu:))

Gość koliberek*
dd: " Koliberek...ja jestem z tych, którzy zazwyczaj odpowiadają wyobrazeniom a przynajmniej w duzum stopniu" jakze ja, kobieta tylko (...), moglabym sie oprzec takiej reklamie? :P hihihihi

Gość dobry duch to największy
desperat na kafe,żadnej nie przepuści:D