Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna z okrutnic

Najbardziej okrutne rzeczy jakich się dopuściłyście w swoim życiu

Polecane posty

Gość aha i ach
Wyrywałam pająkom długonogim nóżki (podobno to nie pająki tylko jakoś inaczej się nazywa) i robiłam z nich "zegarki" kładąc na narysowanej tarczy zegara. Same się kręciły. :(

Gość Irqa
Jak byłam mała lubiłam zabawy w archeologa.Jak znalazłam kości zdechlych zwierząt to myślałam że to od dinozaurów i trzymałam w domu w pudełku.Zbierałam żabi skrzek i w słoiku z wodą czekałam aż sie kijanki wyklują a potem zanosiłam nad rzeczke.Chodowałam dżdżownice ;D oczywiście jak ktoś coś znalazł to wywalali mnie z domu z tym.Łapałam koty i przebierałam w ciuchy od lalek,a potem woziłam w wózku haha ;D Raz siostra otwiera biurko a tam wielka obrzydliwa ropucha w słoiku ;D

Jak byłam mała: Wyrwałam motylkowi skrzydełka. Podtopiłam kota. Rozdeptałam z premedytacją ślimaka. W liceum powiedziałam zakochanemu we mnie chłopakowi, że :,,Z gównem się nie zadaję bo śmierdzi". Dotego przy jego kolegach.

Gość koiko
grozilam matce nozem,bilam najblizszych,zyczylam im smierci,nadal zycze..

Gość big girl
KOIKO wow jesteś okrutnie zła i zepsuta, o ile myslenie zyczeniowe się liczy tylko ta 5 krotna aborcja mnie razi, ale chciałam zauwazyć że aborcja i tak sto razy lepsza niż chowanie zwłok w beczce po kapuście... jak chodzi o okropieństwa- w dzień matki latałam zawsze na cmentarz po kwiaty z grobu dla niej :) bo to zła kobieta była

Gość xvccvxvcvxvcx
"aborcja i tak sto razy lepsza niż chowanie zwłok w beczce po kapuście..." Ja nie widzę różnicy

Gość big girl
A JA widzę wielką, cierpi tylko kobieta, i jej sumienie staje się przekleństwem, traci zdolności reprodukcyjne, choruje a co innego kiedy dokonuje się morderstwa z resztą to były tylko płody

Gość ;;;'''[[[
z dupy do ust

Gość jjjjjjjjqqqq
ja byłam okrutna dla młodszego brata mówiłam mu że rodzice go nie chcieli :/ :( :o

Widzę, że temat zamarł ale go odświeżę. Wcześniej wspominałam, że nie miałam żadnych koszmarów sennych związanych z historią krowy. Jestem bardzo zdziwiona, bo od tamtego momentu minęło bardzo dużo lat,a mi właśnie dzisiejszej nocy przyśnił się koszmar związany z tamtą sytuacją :O Robale chciały mnie zjeść na żywca, a na około było mnóstwo padliny :O Psychika ludzka jest naprawdę zdumiewająca.....

Gość hghghg
upupupuup

Gość hghghg
chyba dziewczynki :P

Gość podniosę643

Gość andżi DGL
łapałam chrabąszcze do butelki, zakrecalam i kopalam ta butelke po boisku :( jak mialam 4/5 lat to z sasiadka deptalysmy mrowiska :( latem ja dzieciaka lapalam mrowki i przypalalam je za pomoca lupy :o.. do dzis mam wyrzuty sumienia ale wiele razy uratowalam inne zwierzatka np kotka malutkiego ktory sie topil w rzece bo go hooye z sasiedztwa babci chcieli utopic 😠 innegoo kota ktorego gowniarze z osiedla chcieli podpalic...:( ptaszka ktory wypadl z gniazda, szczeniaka ktory wpadl do kanału. nigdy nie deptalam slimakow ani dzdzownic, brzydzilam sie ich i do tej pory brzydze. ale moja koleznka zrobila cos strasznego :( jak miala jakies 9 lat polamala szczeniakowi łape a potem powiesila go na drzewie... masakra

Gość collpix8
ale szmata!!!!!! pieska powiesic :((((

Gość zabiłam pajonka
nom

Gość uhmmmmmmmmmmm

Gość mój nick zaczyna się na samogł
Spałam z żonatym facetem. Jego żona bardzo go kocha, on ją też, mają bardzo udaną, piękną i mądrą, córkę. A ja nie potrafiłam opanować swojej chuci i go uwiodłam:o Jest starszy o ponad 20 lat. Nadal mam na niego ochotę i wiem, że kiedyś się nie oprę i znowu to się może wydarzyć:o Z tym że teraz jestem mężatką.

Gość ?????????igfyf
......

Gość ?????????igfyf
nie ma już okrutnic?

Mój pojebany sąsiad (znaczy z tego samego osiedla) jak miał moze 10 lat to wsadził grubego kija dla konia w zadek i go tak przerżnął na wylot... Ktoś dogorywajacego konia wywiózł w okolice smietniska... Ja co prawda tego nie widziałam, aleopowiadali mi otym, potem jakiegoś kuratora dostał czy cos..

Gość lepiej nie pamietac
wyrywanie nozek muchom i biedronkom :O zamykanie motyli w sloiku z woda w celu kąpieli :O to zwykle pierdy:P.............ale mam tez na sumieniu debilizm totalny... nienormalnej ciotce mojej kolezanki pilowalysmy zęby pilnikiem do metalu:O:O ale nie tak z nienawisci......raczej z milosci i wspolczucia bo miala w miejscu jedynki cos takiego jak kiel i byla tego swiadoma.BARDZO chciala miec tam normalny ząb😭 rodzice mieli plantacje truskawek.zbierające przychodzily z dzieciakami wiec mialam sie z kim bawic w głuszy jaka byla ta truskawkowa kraina, razu pewnego wytargalismy na jezdnie drzewo.zaczilismy sie i patrzylismy co sie stanie:O:O:O.stalo sie...........jechal motocyklista i wypierdolil sie.otrzepal sie i dawaj gonic nas.wpadlam w geste krzaki malin i zdarlam sobie nogi do krwi.przerazenie pamietam do dzis....... mialam 7-9 lat

Miałam romans z żonatym facetem, zakochał się, a że był biedny rzuciłam go dla innego:-)

z kumpelą szukałyśmy po wsi kotów i je do studni wrzucaliśmy (około 5), ugotowałam żółwia-podczas remontu wystawiłam na balkon może z 2 tygodnie w takim upale w wodzie siedział aż się ugotował, wrzuciłam brata szczoteczkę do zębów do kibla i później do kubeczka z powrotem włożyłam, przespałam się z chłopakiem przyjaciółki, do tej pory nie wie

- Z kolegami nadmuchiwałam żaby przez słomki po czym je podpalaliśmy i one pękały. - Cięłam dżdżownice. - Wybiłam z koleżanka całe mrowisko, bo to mrowisko było koło naszego ulubionego drzewa, na którym siedziałyśmy i te mrówki po nas chodziły. - Z kolegą do przezroczystego pudełka wkładaliśmy np. dwie czerwone mrówki i kilka czarnych no i obstawialiśmy, kto wygra :D - Wyrywałam nogi pająkom. - Wrzuciłam żywą mysz do mrowiska czerwonych mrówek, ale uciekła na szczęście :) - Wrzuciłam kolegę do mrowiska czerwonych mrówek. Był cały pogryziony, ale on potem wrzucił mnie, więc wyrównalismy rachunki :D - Zabierałam jajka z gniazd jakichś ptaków i je zbijałam. - Nagadałam w gimnazjum na koleżankę, ze jest w ciąży. Wszyscy uwierzyli, nawet nauczyciele :D Potem plotka zaczęła żyć własnym życiem. - Kłamałam przyjaciołom w żywe oczy w bardzo ważnej sprawie. Do teraz to się za mną ciągnie, chociaż było to z 5 lat temu :( - Namówiłam małą dziewczynkę by rzuciła drugą dziewczynkę w głowę cegłą. Zrobiła to :o Ale nic się nie stało. - Zamykałam malutkie dzieci w studni z żabami :o Później starsi bracia zamykali tam mnie :P Na dłużej i jeszcze żab dorzucano :D - Jakiś koleś, miał wtedy z 15 lat, zaczepiał ostro moją koleżankę, a ja udawałam, że tego nie widzę - bałam się jej pomóc, bo on kiedyś mnie prawie pobił :( - Pokłóciłam się z koleżanką, w akcie zemsty nasłałam na nią grupę dziewczyn i została pobita. Wszystko chyba :D

Gość jako dziecko
wrzucalam kota do basenu, bo fajnie plywal, a u babci to w worek lapalysmy dwa koty i wrzcalysmy do wielkiego stawu, dobrze plywal, ale jakis byl zly:P to bylo jak mialam 13 lat a teraz co zlego? chlopak mnie obrazil, to zadzwonilam do jego wlascicielki mieszkania, nagadalam i go wyrzucila ze stnacji