Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opiekuńczy

Wysokie kobiety w szpilkach

Polecane posty

Gość wstyd i jeszcze raz wstyd
tak, ale kobieta z klasa nigdy nie pozwoli sobie znizyc sie do niskiego poziomu; jezeli taki jeden kolo potrafi was wyprowadzic z rownowagi i zapominacie trzymac klase, to nawet dlugie nogi i szpilki nie dodadza wam atrakcyjnosci; Ja czasem czuje sie zle z moim wzrostem, zwlaszcza gdy jestem w towarzystwie i wszyscy inni sa mniejsi ode mnie, ale czesciej ciesze sie z moich dlugich nog, zwlaszcza w lato pozdrawiam

no ale fakt....z tymi długimi nogami u niskiej to przesadzacie. To raczej nie wyglada normalnie....nie spotkałam sie jeszcze z taka kobietą :P

Gość wstyd i jeszcze raz wstyd
dlugie nogi u kobiet niskich nie sa tak widoczne jak u wyskokich moim zdaniem, bo w konuc i tak jest ona niska. Z dlugimi nogami u niskich chodzi o to, ze jej nogi sa dluzsze niz tulow

Gość MARTIINN
ale kto kogo obraża? choć ja i tak pozostaje przy laskach do 170cm, bo w szpilach i tak już mają 180cm, a to już jest granica. Ale powiem wam że sam się dałem na tym złapac, coś w tym jest, jak np widzę niższą kobietke od mojej, obca nawet, to czje w srodku aki instynkt opiekuńczy, choćby żeby ja pierwszą puścić a później moja laske. cos w tym jest

Gość ja sie spotkalam z taka
niska z dlugimi nogami, byly szczuple i ok, ale tulow miala jakis krotki i kwadratowy, wygladlao to co najmniej dziwnie

Gość ja mam 174 cm wzrostu
Ja mam wysokiego faceta i czuje sie przy nim drobniutka, ale znam pary, ktore sa rowne wzrostem i raczej sie tym nie przejmuja

Gość MARTIINN
kobiety ale to wy macie sie podobac innym kobietom czy Facetom?:) ja tam lubie mały tłów:) fajny taki do przytulania, a do lasek poniżej 170 też nic nie mam, jak ubiorą szpileczki to palce lizać

Gość Martinie
a jak twoja urośnie ze 2 cm to ją puścisz kantem?

Gość MARTIINN
ja mam 174 cm wzrostu a ile masz cm w talii i bioderkach? sorry ze pytam

Gość MARTIINN
Moja już nie urośnie:)

MARTIINN współczuje Twojej kobiecie :P mój zawsze, nawet jak widzi mniejsza czy wieksza, to i tak mnie przepuszcza pierwsza i to ja jestem na pierwszym miejscu w kazdej sytuacji, a nie jakies obce....

Gość MARTIINN
cassablanca ale skad ty mozsz wiedziec o czym facet twoj w danej chwili mysli??))

Gość Martinie
63-92 biodra, a po co ci to?

Gość MARTIINN
ile macie w talii?? moja ma 60cm w bioderkach 90

Gość MARTIINN
jednak moja niunia jest drobniejsza:)

Gość Martinie
ale po co Ci info ile kto ma? Masz kobietę to się jej trzymaj

Ja mam 178 cm wzrostu i powiem szczerze, ze uwielbiam szpilki, bo pracowalam kiedys jako modelka.. Zakladam je jak wychodze z moim facetem ktory jest o glowe wyzszy ode mnie. Jednak wychodzac z kumpelami nie wyobrazam sobie zalozyc szpile i wyglac przy nich jak monstrum;) nie wszyscy sa tak wysocy jak ja wiec zeby nie czuc sie glupio ( i zeby moi znajomi nie czuli sie tak samo) zakladam plaskie buty:) wszystko co mam do powiedzenia w tym temacie ;)

Gość MARTIINN
byłem ciekawy, b przewaznie takie wysokie tyki mają taką sylwetke ze im sie odkłada w brzuchu zamiast w biodrach, stąd moje pytanie. A taka sylwetka to najgorsza jak to ktoś wczesnie z was pisał, Babochłop

Gość MARTIINN
Lajla_ie ożesz to rzeczywiście przy takich gabarytach wygladac musisz jk monstrm hehehehe

Gość 178 piękny wzrost
to ja bym się spotkał chętnie, nie masz się po co czuć głupio przy niższych osobach. Wyglądasz jak królowa z takim wzrostem

Gość MARTIINN
ok żegnam was bo ta dyskusja zeszla już na poziom przedszkola. życze miłego dnia żyrafki ;)

Gość martinie
czyli talia 63 cm to spasiona talia, ha, ha, ha

Gość jesteś królową
z tym swoim 178 cm

Gość Justyna_Kielce
dziewczyny poradzie, jak mam dowalić kolegom mojego chłopaka którzy mnie wyśmiewają bo jestem wysoka??? przykre jest jak robią to przy nim, albo przy innych kolegach( jak mogłam bym mu dowalić??

Gość widze ze myslicie
po prostu wysokie kobiety zostaly urazone glupim stwierdzeniem "babochlop" i tyle , a co do tematu szpilek to jak na moje 181 to nie chodze w szpilkach caly czas , ale nie mam oporow zeby je zalozyc ze niby czuje sie za wysoka czy cos ,

Gość jesteś królową
nie przejmuj się szczylami niskimi i tyle, jak zobaczą ż emasz ich gdzieś to im się znudzi. \tylko cierpliwości to może potrwać. Zostań modelką i nie zawracaj sobie nimi głowy