Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kogos o dobrym sercu szukam

Szukam domu dla szczeniaczkow

Polecane posty

Gość szczurzecy
no to strzel sobie nerwosol i idz do pierwszego lepszego schroniska gdzie 500 psow blaga o dom. chore, stare, zapomniane. jak zadziala to skorzystam.

Gość wiesz w ogole o czym piszesz
bo troche jak potluczony/a brzmisz...

Gość sprawa dotyczy szczeniakow
wiec co ma do tego wiek autorki? :D szczeniaki maja wiek -3tyg.

Gość niezle prowoooo
pieprzysz jak potluczona.. zdjec matki nieee, jak sie urodza mloda to zdjecia tez nieee, wszystko na nie.. to sie zdecyduj czy chcesz im znalesc ten dom czy nie? i wez nie wkrecaj ludziom kitu, ze przed porodem musisz znalesc im domy? dzielisz skore na niedziwedziu? nie wiesz nawet ile sie tych szczeniat urodzi i co za roznica dla wlasciciela czy domy im sie znajdzie po urodzeniu czy przed?

Gość niezle prowoooo
sprzedaj mu kiciora ze znalazłas domki, a jak sie urodza to bedzie latwiej bo bedziesz miala fotki.. a do tego czasu przynajmniej zdjecia matrki zamiesc

Gość nie mam zdjecia bo to nie sa
moje pieski, znajomy nie chce mi zrobic. A dlaczego - to juz pytanie do niego. Poza tym szukam osob dla ktorych wyglad i rasa jest bez znaczenia. I juz 2 znalazlam ;) Zawsze szukam potencjalnych wlascicieli jeszcze przed porodem. Jak sie urodzi mniej szczeniat to lepiej. Dla wlasciciela sprawa jest istotna, bo jezeli nie znajde dla nich domow to nie przezyja pierwszej doby, czy to za trudne do pojecia? Kiciora mu sprzedac nie moge, bo w razie czego nie moge wziac pieskow na przetrzymanie.